web
counter

5 Briljante Tips Om Te Veranderen en Je Ex Terug Te Krijgen!

Het is voor bijna iedereen hetzelfde; de relatie wordt verbroken, soms met goede redenen, maar de gevoelens blijven nog. En soms blijven die gevoelens zo lang zitten dat het lijkt alsof ze nooit zullen verdwijnen. Misschien voel je op dit moment nog wel meer voor je ex dan tijdens je relatie!

Wees niet bang; dat is niet heel gek. Als je maar weet hoe je die gevoelens kunt gebruiken om je ex weer terug te krijgen. Daarvoor zal je wel aan het werk moeten, want je krijgt je ex niet zomaar terug. Je zult eerst jezelf moeten verbeteren voordat je jullie oude relatie weer nieuw leven in kunt blazen. Lees hier 5 tips om jezelf tot ideale partner om te toveren!

Tip 1: wees eerlijk tegenover jezelf

De belangrijkste tip om jezelf te kunnen verbeteren is om geheel eerlijk tegen jezelf te zijn, hoe moeilijk dat ook is. Jouw ex heeft het waarschijnlijk niet zonder reden uitgemaakt. Misschien hebben jullie zelfs ruzie gehad vlak voordat het uit ging. Ga dan na bij jezelf; zat er een kern van waarheid in de dingen die mijn ex toen zei? Heeft hij/zij misschien toch wel een punt?

Probeer ook zelf dingen te bedenken uit jullie relatie die je liever anders had gezien. Had je liever meer tijd met elkaar door willen brengen? Hadden jullie te weinig aandacht voor elkaar? Was de seks niet goed? Praatten jullie bijna niet meer? Dit zijn veel voorkomende problemen die het einde van vele relaties hebben betekend.

Gelukkig kun je er wat aan doen. Ga bij jezelf na wat jouw minder goede eigenschappen zijn. Misschien ben je niet zo’n luisteraar of ben je snel afgeleid. Dan kan jouw partner zich erg genegeerd voelen. Of wie weet ben je zo’n workaholic, dat je veel te weinig tijd met je partner doorbrengt. Vraag desnoods een goede vriend of vriendin om jouw negatieve eigenschappen toe te lichten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 2: verbeter de wereld, begin bij jezelf

Terwijl je jouw eigen slechte eigenschappen aan het overdenken bent, komen er waarschijnlijk genoeg herinneringen aan jouw ex naar boven. Hij of zij was zeer zeker ook niet perfect. Probeer echter de focus niet te erg op hun problemen te leggen. Je kunt namelijk maar één persoon daadwerkelijk veranderen; en dat ben je zelf.

Jouw ex verandert alleen als hij of zij dat zelf wilt. Het heeft dan ook geen zin om discussies met je ex te voeren over wat hij of zij allemaal verkeerd deed. Richt je op jezelf; hoe kun je iets aan je eigen minder goede kanten doen?

Dat is soms makkelijker dan je denkt. Je kunt eenvoudig goed leren luisteren, meer tijd vrijmaken voor een relatie of juist meer leren praten. Vooral communicatie is erg belangrijk in een relatie. Jullie moeten over alles en over niets kunnen praten. Is dat voor jou lastig? Oefen! Praat met vrienden en familie, daar kun je goed genoeg mee oefenen.

Tip 3: focus niet alleen maar op je ex

Het is wel van belang dat je al deze dingen niet alleen maar voor je ex doet. De kans is dan groot dat je weer terugvalt in je oude gedrag wanneer jullie weer samen zijn. Het gaat erom dat je jezelf als persoon kunt verbeteren, ook voor latere relaties. Als je hiermee je ex terug weet te winnen is dat natuurlijk een gigantisch pluspunt, maar het moet zeker niet het voornaamste doel zijn.

Van een beter persoon willen worden is nog niemand slechter af geweest. Bedenk dus dat het echt niet aan jou hoeft te liggen als jouw ex geen relatie meer wilt! Het is goed mogelijk dat hij of zij gewoon niet meer verliefd is, of een ander leuk vindt. Dat moet je dan naast je neer kunnen leggen.

Tip 4: doe wat leuks!

Je kunt wel nog zo hard je best doen om een beter mens te worden, als je maar verdrietig blijft over je ex komt er weinig van terecht. Zoals ik al zei moet je de focus juist niet op je ex leggen. Zoek daarom leuke nieuwe hobby’s, ga met vrienden afspreken of stort je even op je werk. Als je genoeg afleiding hebt, kan dat zorgen dat je niet meer gaat treuren om je ex, maar juist praktischer wordt.

Bovendien zorg je goed voor jezelf door leuke dingen te doen. Veel sporten is gezond en dat kun je snel aan iemand zien. Jouw ex zal je veel aantrekkelijker vinden als jullie elkaar weer ontmoeten en jij goed voor jezelf gezorgd hebt. Je zult er fris en stralend uitzien, en niet meer als het emotionele wrak dat je misschien eerst was.

Als je zelf goed in het leven staat, heb je meer motivatie om met jezelf aan de slag te gaan. Wanneer je nog verdrietig bent over je ex, denk je waarschijnlijk: “ik kan toch niets aan mezelf veranderen, het helpt niet, ik ben toch niet goed genoeg, enzovoorts”. Maar wanneer je weer vrolijk bent, zie je weer het nut in van al deze inspanningen!

Tip 5: afspreken met je ex

Nadat je een tijdje geheel met jezelf bezig bent geweest, is het weer tijd om je ex op te zoeken. Jouw inspanningen moeten immers niet voor niets zijn! Zorg bij jullie eerste afspraakje voor een gezellige, ongedwongen sfeer zoals een café. Praat bij over jullie nieuwe levens, maar vermijd het onderwerp ‘relaties’ nog maar even.

Als het gesprek goed loopt en je ziet dat jouw ex onder de indruk is van jouw metamorfose, kun je het langzaamaan over jullie oude relatie hebben. Haal een leuke herinnering van jullie samen op en kijk hoe je ex reageert.

Is dat positief? Dan maak je nog ontzettend veel kans! Op verdere dates kun je door laten schijnen dat je eigenlijk wel weer samen zou willen zijn. Doe dit natuurlijk zo subtiel mogelijk.

Of misschien kom je er wel achter dat jouw ex eigenlijk helemaal niet zo leuk is. Geen punt! Met je nieuwe ik kun je elke partner krijgen die je wilt!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image