web
counter

Tips Om Weer met Jouw Ex Te bellen!

Je ex spreken kan behoorlijk wat stress kan opleveren. Veel mensen ervaren spreken met hun ex als ongemakkelijk. De reden waarom mensen het niet fijn vinden om met hun ex te praten, is vaak omdat ze herinneringen en gevoelens delen en het pijn doet dat deze er niet meer zijn. Daarnaast kan de één nog gevoelens of ideeën voor de toekomst hebben, en de ander niet. Het mooie dat je vroeger had is er nu niet meer.

Misschien wil je dat gevoel wel terug, en wil je eigenlijk je ex terug . Dit kun je niet zelf beslissen – uiteindelijk is het aan je ex of hij of zij jou ook terug wil. Maar je kunt het wel makkelijker voor jezelf maken. Op deze pagina geven we je tips over het terugkrijgen van je ex door hem of haar te bellen.

Want hoe kun je een telefoongesprek nu zo soepel mogelijk laten verlopen? Zeker het eerste telefoongesprek kan nog wel eens ongemakkelijk zijn. Daarnaast is het soms lastig om te weten wanneer bepaalde opmerkingen en vragen gepast zijn. Wanneer je meer wilt dan een telefoongesprek, zoals afspreken met je ex, dan kan dit ook nog wat obstakels opleveren. Lees hier hoe je bellen met je ex zo eenvoudig en ontspannen mogelijk doet.

Het eerste gesprek

Wanneer je je ex belt voor de eerste keer nadat het uit is gegaan kan dit om verschillende redenen zijn. Je kunt je ex missen, en graag zijn of haar stem willen horen en willen weten hoe het gaat. Het kan ook dat je met je ex wilt afspreken. In deze situatie is het gesprek vaak iets korter, omdat je naar een doel toe werkt.

In het eerste gesprek zijn er twee mogelijke situaties. Het kan zijn dat je je ex al een keer eerder hebt gesproken en hem of haar hebt beloofd te bellen. De andere situatie is dat je je ex uit het niets belt. Wanneer je je ex al eerder hebt gesproken, kan je verder vragen dan hoe het nu met hem of haar gaat. Je kunt ingaan op jullie gemeenschappelijke vrienden of de herinneringen die jullie samen hadden.

Spreek je je ex voor de eerste keer sinds het uit is, dan zijn de onderwerpen wat oppervlakkiger. Je vraagt hoe het gaat met je ex, met zijn of haar familie en de baan die hij of zij heeft. Je geeft gewoon aan dat je interesse hebt met je ex en bent zodanig aardig dat je ex graag nog een keertje met je zou willen praten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Wat zeg je wanneer?

Het is soms lastig om in te schatten wat je op welk moment zou moeten zeggen. Je wilt niet te lang bezig zijn met regelen dat je een keertje met je ex kunt afspreken. Maar aan de andere kant is het ook niet handig om in de eerste tien seconden van je gesprek je ex te vertellen dat hij of zij altijd je grote liefde was en je voor eeuwig van hem of haar zal blijven houden. Daarom hebben we een lijstje van uitspraken en wanneer je zou moeten zeggen voor je opgesteld.

  • “We zouden weer eens moeten afspreken.” Wanneer je je ex voor het eerst spreekt, kan je deze uitspraak aan het eind van je telefoongesprek doen. Dit kan echter alleen wanneer je ex positief reageert en duidelijk laat merken dat hij of zij het ook leuk vindt om weer met jou te praten.
  • “Ik houd nog van je.” Dit is een behoorlijk gevaarlijke uitspraak, die over het algemeen alleen wordt uitgesproken op zeer emotionele momenten. Om je ex niet af te schrikken is het handig om dit niet tijdens een telefoongesprek te zeggen, maar de mededeling te bewaren totdat je een paar keer hebt afgesproken en klaar bent voor een volgende stap.
  • “We hadden een erg gezellige tijd samen/we hadden een goede relatie.” Een uitspraak als deze is vaak vleiend voor de persoon waarmee je een relatie had. Het is echter vaak wel een aanleiding tot een dieper gesprek. Veel mensen vinden het niet prettig om dit gesprek direct te hebben als hun ex ze voor het eerst belt. Je kunt dit zeggen bij het tweede of derde telefoongesprek, afhankelijk van de diepte van de voorgaande gesprekken.
  • “Ik mis je.” Deze uitspraak wordt erg veel gedaan onder exen, en is ook een uitspraak die erg afhankelijk is van de diepte van je gesprekken met je ex. Zorg dat je dit zegt als je het gevoel hebt dat je ex hier hetzelfde over denkt, omdat je anders een zeer ongemakkelijke situatie voor beide partijen creëert.

Wanneer je meer wilt dan een telefoongesprek

Als een telefoongesprek niet genoeg is en je liever afspreekt of op een date gaat, dan kan je hiervoor zorgen. Dit kan echter het makkelijkst wanneer je het rustig brengt. Als je op je eerste gesprek al aangeeft af te willen spreken, kan het zijn dat je ex nog verward is. Het is immer lastig om weer terug te komen bij je ex.

Daarom is het handig om later te vragen of je ex nog zin heeft om een keer af te spreken. Dit kan door een excuus zoals ‘bellen is zo onpersoonlijk, wil je anders een keer afspreken?’. Je kunt ook praten over een restaurant waar je beiden heen ging en voorstellen of je ex nog een keer met je mee zou willen gaan.

Wees in elk geval geduldig. Het kan lastig zijn voor je ex om weer vertrouwen in jou en jullie relatie te hebben. Daarom moet je, in een telefoongesprek of op een date, te allen tijde met begrip en rust met je ex omgaan.

Als je je aan deze tips houdt, wordt het spreken met je ex over de telefoon veel makkelijker. Blijf rustig, zeg niet te veel emotionele dingen en het gesprek zal vanzelf soepel verlopen. Veel succes met het bellen van je ex!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Tips Om Weer met Jouw Ex Te bellen!"

  1. Wat als je ex je buurman is.graag anoniem (hij is vrijgezel en ik sinds bijna 3 jr gescheiden

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image