web counter

Mijn Ex Heeft een Ander! Hier is Hoe je Daarmee Omgaat

Als het uit is tussen jou en je partner, kan het zijn dat jouw ex snel weer een nieuwe partner heeft. Wanneer jij liever weer bij elkaar terug gaat en nog steeds verliefd bent, kan dat best een bittere pil zijn. Jouw ex gelukkig zien met iemand anders terwijl je zelf nog verliefd bent, is één van de meest vervelende gevoelens die er zijn.

Maar ga niet bij de pakken neer zitten! Als jouw ex al zo snel weer een relatie heeft, hoeft het zeker geen goede relatie te zijn. Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor jou om weer terug bij je ex te komen.

Waarom heeft mijn ex alweer een relatie?

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom jouw ex al zo snel weer een relatie heeft. Behalve wanneer je ex al vreemd ging tijdens jullie relatie, is het immers een onverwachte wending. Meestal heeft het te maken met het feit dat je ex zich alleen voelt, net zoals jij.

Je moet je bedenken dat jouw ex waarschijnlijk ook nog gevoelens voor jou heeft! Sommige mensen proberen aan de eenzaamheid te ontsnappen door direct weer een relatie op te zoeken. Gelukkig voor jou heeft deze nieuwe relatie meestal geen stevige basis. Hij is niet gebouwd op jaren van elkaar kennen en leuke ervaringen, zoals die van jullie waarschijnlijk was.

Als jouw ex vreemdging tijdens jullie relatie, is het wel een ander geval. Dan denkt jouw ex dat die andere persoon leuker of beter is dan jij. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Jouw ex was niet voor niets voor jou gevallen. Probeer te bedenken waarom jouw ex verliefd op jou werd, en andersom.

Het heeft geen zin om te kijken naar wat de nieuwe partner van je ex allemaal heeft wat jij niet hebt. Daar wordt je alleen maar jaloers of ongelukkig van, omdat je denkt dat je nooit kan zijn zoals die persoon. Ga goed na wat jouw partner in jullie relatie miste en wat je daaraan kunt doen. Soms kun je er helemaal niets aan doen. Dan is het misschien beter om jouw ex te laten gaan, omdat jullie niet zo goed bij elkaar pasten als jullie misschien dachten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verbeter je relatie, begin bij jezelf!

Als jouw ex een relatie heeft, ga dan niet die relatie proberen te verstoren door bijvoorbeeld slechte dingen over de nieuwe partner van je ex te zeggen. Jouw ex raakt daar alleen maar geïrriteerd door. Houd het contact tussen jullie twee aan het begin nog even rustig.

Waarschijnlijk vindt de nieuwe partner van je ex het niet heel prettig als jullie gelijk weer één op één afspreken. Na een tijdje kun je weer contact zoeken en voorstellen om als vrienden wat te gaan drinken.

Een ongedwongen sfeer is hier belangrijk, dus een cafeetje volstaat prima. Daar kunnen jullie samen praten over hoe jullie levens nu veranderd zijn. Op een gegeven moment kun je het gesprek meer naar relaties laten gaan. Wees vooral niet wanhopig, dan komt alles wel goed!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Mijn Ex Heeft een Ander! Hier is Hoe je Daarmee Omgaat"

 1. Edic

  says:

  Dag.
  Mijn ex heeft t uitgemaakt en binnen 4 weken heeft ze verliefde gevoelens voor een ander gekregen. Tijdens onze relatie heeft ze hem ontmoet, en gaf ff ie jongen haar een fijn gevoel. Iets wat ze bij ons miste. Haar signalen hiervoor en hierover heb ik nooit gezien. We hebben eind maart een hypotheekgesprek gehad. Die jongen heeft ze juni ontmoet, en wij zijn achteraf 2 dagen daarna een week op vakantie geweest.
  Bij de geboorte 4 jaar geleden van mijn zoon ben ik depressief geworden, ik zag t niet meer zitten. Toch bleven we bijelkaar. Ze kon het me vergeven. Maar nu blijkt dat ze het me wel heeft vergeven, maar dat ze t niet kan vergeten.
  Dus eigenlijk kan ze t me niet vergeven, want vanaf toen is haar gevoel voor mij verandert zegt ze.
  Maar na die vakantie, waarin we alles deden wat je in een relatie doet.. Is ze achteraf gezien verandert. In september wilde ze naar een relatietherapeut toe. Toen we die gevonden hadden, zijn we daar samen twee keer geweest,waarin he voornamelijk over mij ging. De derde keer ging ze alleen heen, toen ze daarvan terugkwam vulde ze een lijstje in en maakte het 'uit'.
  En nu binnen 4 weken is ze haar verliefde gevoelens aan t ontdekken. Ze zegt dat ze in onze relatie alles heeft gegeven, maar nu op is. Ze wil en kan niet meer......
  Ik weet dat onze communicatie niet goed is geweest achteraf. Zij heeft bepaalde dingen gezegd over de relatie die ik nooit heb gezien/gehoord en er dus ook niet naar gehandeld heb. Nu is t te laat zegt ze,ze had t graag anders gewild..
  Ja, en dat zegt ze dan terwijl ze haar gevoel aan t ontdekken is voor die jongen.
  Tijdens de relatie heeft ze niets met t gevoel gedaan zegt ze, maar dat ze ons daarna geen kans heeft gegeven moge duidelijk zijn. Anders ga je niet meteen na je relatie het gevoel ontdekken. Toen ik na de breuk over die jongen begon en of ze hem nog ziet. Zei ze neem. Maar ik ga hen misschin ooit wel opzoeken. ... nou ooit... en dan zo snel je gevoelens met hem en voor hem gaat verkennen. ...hoezo impulsief. ...

  Wat vind je hiervan. Ik heb en had echt t gevoel dat we altijd bij elkaar zouden blijven. Nu doet ze dit. En is ze stellig dat ze dit nu wilt.
  Rebound of niet?
  Ik ben in elk geval kapot en denk alleen nog maar aan haar/ons

  Ik hoop dat je de opmerking kan beantwoorden, want zit met zo'n ongelofelijk kutgevoel

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image