web
counter

Zo Loop jij je Ex (Per Ongeluk) Weer Tegen het Lijf

Je hebt nog steeds verdriet over jullie relatiebreuk en je wilt ex-partner terug. Zoveel is duidelijk. Wanneer je wilt dat je ex opnieuw geïnteresseerd en zelfs verliefd op je wordt, moet je hem/haar wel (regelmatig) zien.

Op welke manieren doe je dat en hoe zorg je ervoor dat dit subtiel gebeurt?

Situatie 1: je ex woont redelijk dichtbij je in de buurt

Als je ex redelijk dichtbij je woont of werkt, dan is de kans groot dat je hem of haar in de buurt tegenkomt. Je maakt bijvoorbeeld gebruik van dezelfde supermarkt, cafés of andere voorzieningen. In deze situaties is het heel waarschijnlijk dat je hem/haar tegen het lijf loopt. Contact is dan wat sneller gelegd:

  • je maakt een praatje in de supermarkt; dat kan over van alles gaan, zoals de aanbiedingen, het weer, wat je in je winkelkarretje hebt
  • in het café hang je samen aan de bar, je drinkt samen een drankje in een ongedwongen sfeer
  • op straat spreek je elkaar aan over de buurt, waar je op dat moment naartoe gaat, je huis, etc.

Kortom: aan een gebrek aan gespreksstof zal het niet liggen. Bovendien hoef je je niet al te druk te maken of het opvalt dat je hem of haar expres tegenkomt. Het zijn namelijk allemaal logische plekken om je te bevinden (boodschappen doen, afspreken met vrienden etc.).

Een bijkomend voordeel is dat, wanneer je het één en ander aan jezelf veranderd hebt, je steeds weer een positieve nieuwe indruk kunt maken op je ex. Let er wel op dat je altijd verzorgd en in een opgewekte bui naar de plaatsen toe gaat waar je ex ook kan komen. Op die momenten voel je je (en bén je) op je aantrekkelijkst!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Situatie 2: je ex woont op een grote afstand van je

Wat de reden ook is (één van jullie is na de breuk ver weg verhuisd, misschien voor werk of om bewust afstand te nemen), jij en je ex wonen op een groot aantal kilometers van elkaar. In ieder geval komen jullie elkaar bij de dagelijkse activiteiten (openbaar vervoer, supermarkt, uitgaansgelegenheden) niet tegen.

Op deze manier (opnieuw) contact leggen is best lastig. Dit zal wat meer uit e-mail, social media, telefoon of Whatsapp/sms moeten komen. Maar ook nu je ex verder weg woont, kun je hem of haar best in levende lijve tegenkomen. Zonder te vervallen in stalkersgedrag zul je je wat meer moeten verdiepen in zijn of haar bezigheden.

Heeft hij of zij een feestje, dan kun je kijken of je ook uitgenodigd kunt worden. De kans is best groot dat je gemeenschappelijke vrienden (nog) hebt. Is hij of zij van plan om naar een festival te gaan? Wat dit betreft, is sociale media een handig hulpmiddel. Tegenwoordig geven mensen vaak aan of ze bij een bepaald evenement aanwezig zijn. Ideaal voor jou!

Fijn is ook dat feestjes, festivals, concerten, workshops of wat dan ook, over het algemeen leuke en vrolijke aangelegenheden zijn. Dit zijn de beste omstandigheden om elkaar te zien en tegen te komen: de sfeer is al leuk en je bent losser en zit beter in je vel.

Je hoeft natuurlijk niet bij elk evenement je ex achterna te lopen. Andersom kan ook! Nodig hem of haar subtiel en vrijblijvend uit voor leuke dingen (via social media bijvoorbeeld), dit kan ook met andere vrienden erbij. Vooral in de zomer wordt er van alles georganiseerd en het is ook niet raar als één van jullie daar bijvoorbeeld een stukje voor moet reizen.

Zoals je ziet, is het altijd mogelijk om je ex weer in levende lijve tegen te komen! Zo kan hij of zij toch het beste zien wat hij of zij heeft gemist! Toegegeven, als jullie wat verder weg van elkaar wonen, vereist het wat meer inspanning en/of speurwerk, maar hopelijk kun je met deze tips weer wat stappen verder komen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Zo Loop jij je Ex (Per Ongeluk) Weer Tegen het Lijf"

  1. Anoniempje

    says:

    Maar wat als je je 'ex' na pakweg 3 maanden weer tegenkomt op een feest? Hoe moet je je dan opstellen? Wat moet je zeggen? Hoe kun je vermijden dat het awkward wordt? Hoe kun je tonen dat je alleen maar de positiviteit van wat jullie hadden wilt bewaren en dat de deur nog niet volledig gesloten is zonder wanhopig over te komen of op zijn schoot te springen? Als je er TE gelukkig uitziet, kan het overkomen als het je niet boeit, als je er verdrietig bijloopt komt het over alsof je alleen maar de negatieve dingen ziet en een psycho bent. Mijn ex en ik hadden het fantastisch met elkaar, maar hij wilde/kon die intense gevoelens op dat moment niet toelaten door omstandigheden, maar toen hij het contact verbrak zei ook dat hij dat het misschien niet voorgoed is. Hij heeft een slecht lopende relatie, ik zat daar zonder iets over te weten middenin, ik wil daar ook niets mee te maken hebben en ook zeker niet in manipuleren of wat dan ook. Maar hoe moet ik mij hem tegenover gedragen op het feest? En wat als zijn vriendin erbij is? Zij weet wie ik ben, ik kan mij voorstellen hoe zij zich voelt en over mij denkt en dat maakt mij bang om haar tegen te komen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image