web
counter

Ex Snel Terug? Kijk uit Voor deze Vervelende Valkuilen!

De titel ‘ex snel terug’ is eigenlijk al helemaal verkeerd.

In dit artikel wil ik laten zien waarom het onverstandig is om je ex snel terug te willen.

De volgende argumenten zullen worden gebruikt om te laten zien dat snel je ex terug nooit een oplossing is:

Snel goedmaken is snel weer ruzie

Heb je op dit moment ruzie met je ex gehad en denk je het snel weer te kunnen goedmaken? Dan raad ik je aan hier meer de tijd voor te gaan nemen.

Je ex snel terug heeft vaak het averechtse effect op wat je graag wilt bereiken. Je ex krijgt op deze manier het gevoel dat het helemaal niet erg is om ruzie te maken, het komt immers toch ook weer snel goed.

Zorg je dat dit gevoel blijft bestaan? Dan kun je in een knipperlichtrelatie terecht komen waar natuurlijk niemand van houdt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je bent in dezelfde relatie

Toen het uitgaan kwam je uit een andere relatie dan welke je nu wilt krijgen. Knoop dit goed in je oren en handel hier ook naar. Doe je net alsof de vorige relatie hetzelfde is als de nieuwe relatie? Dan is de kans klein dat er een verbetering komt en is de kans heel groot dat het binnenkort weer fout zal gaan. Werk op een andere manier aan de relatie en zorg dat er een duidelijk verschil gaat komen tussen vroeger en nu.

Hebt niet de tijd gehad om jezelf te verbeteren

Wil je jouw ex snel terug? Dan heb je niet de tijd genomen om jezelf te verbeteren. Bij je ex is dit hetzelfde geval, hij of zij heeft ook niet de tijd gekregen om te verbeteren. Het is verstandig om deze tijd wel te nemen. Je zorgt dat er op deze manier een sterkere relatie ontstaat en de kans minder groot wordt dat het in de toekomst weer zo snel fout zou gaan.

Hebt de aantrekkingskracht niet vergroot

Neem je jouw ex snel terug? Dan begrijpt je ex dat het niet moeilijk is om je terug te krijgen. Je ex merkt dat snel weer goed komt en je na verloop van tijd gewoon weer doet zoals je altijd gedaan hebt.

Wanneer de relatie stopt en je het gevoel hebt dat het weer goed komt, is het slim om niet te snel toe te geven. Laat zien dat je niet iemand bent die met alle winden meewaait, maar heel serieus bent in een relatie.

Neem je jouw ex niet snel terug? Dan vergroot je de kans dat het beter zal gaan. Je vergroot op deze manier de aantrekkingskracht en dit heeft een positief op jullie toekomst.

Lukt het je niet om afstand van je ex te nemen? Probeer dan eens in te zien dat het om de lange termijn gaat en je jouw gevoel af en toe eens aan de kant moet zetten. Laat je rationele gedachtes toe en emotionele gedachtes af en toe verdwijnen? Dan wordt je relatie een stuk beter.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image