web
counter

Krijg met Onze Methode na 30 Dagen Je Ex Terug

Vaak gaat je ex terugkrijgen lastiger of juist beter dan verwacht. In veel gevallen reageert je ex anders dan je had gedacht. Soms laat je ex het aan de oppervlakte niet zien, maar is hij of zij nog steeds onwijs verliefd op je. Het kan ook zijn dat je ex erg aardig tegen je doet, maar geen enkele intentie heeft om weer iets te beginnen.

Het is vervelend dat het terugkrijgen van je ex niet alleen in jouw handen ligt. De uiteindelijke beslissing is nu eenmaal van je ex. Dit vinden veel mensen frustrerend. Gelukkig kan je op veel manieren toch zorgen dat de kans groter wordt dat jij en je ex weer bij elkaar komen. Een voorbeeld hiervan is kijken naar de timing; het goede moment kiezen om je ex te vragen weer bij elkaar te komen.

Hoe lang zijn jullie al uit elkaar?

Als je nog maar twee dagen uit elkaar bent, is de hele situatie nog heel erg emotioneel. Misschien kamp je met liefdesverdriet en heeft je ex ook een gebroken hart. Misschien is je ex wel heel erg boos omdat het is uitgegaan tijdens een ruzie. Vaak is het lastig om te beslissen of je weer bij elkaar wilt komen wanneer de situatie zo emotioneel is en de beslissing loopt dan ook vaak in de soep.

Er is natuurlijk ook een ander uiterste. Wanneer jij contact zoekt met je ex na een jaar, is de kans erg groot dat je ex alweer een ander heeft. Misschien heeft je ex zichzelf gedwongen over jou heen te komen en is er vrij weinig wat je nog kunt doen. In zo’n situatie wil je natuurlijk ook niet belanden!

Het is dus duidelijk dat er een balans moet zijn. Ga je te snel terug naar je ex, dan zijn de gevoelens te sterk. Ga je te laat, dan zijn de gevoelens te zwak. Beiden zijn niet behulpzaam als je wilt dat je ex een rationele en gunstige beslissing neemt over weer bij elkaar komen.

Daarom zou je een soort gulden middenweg moeten vinden tussen deze twee uitersten. Een moment waarop je gevoelens je niet te erg in de weg staan, maar nog sterk genoeg aanwezig zijn. Kortom: perfect om je ex mee terug te krijgen. Maar, hoe lang zou je dan ongeveer de tijd moeten nemen?

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Na 30 dagen je ex terug krijgen

Voor veel mensen is dertig dagen een goede periode om weer te beslissen of ze contact opnemen met hun ex. Dit verschilt natuurlijk per persoon, omdat iedereen anders met een splitsing omgaat en iedereen in een ander tijdbestek een moment neemt om over hun ex heen te gaan komen. Maar waarom is deze dertig dagen dan een richtlijn?

Zoals je net hebt gelezen, is er met het terugkrijgen van je ex sprake van een zeker balans. Naast het feit dat het belangrijk is om je ex tijd te geven om zijn of haar gevoelens bij elkaar te rapen, is het ook handig dat jij even wacht met het benaderen van je ex. De reden hiervoor is dat je zeker weet dat jij je ex terug wilt, en niet irrationeel handelt.

Een maand is toch een redelijk lange tijd. Hierin heb jij en je ex meer dan genoeg tijd om jullie gevoelens op een rijtje te zetten en jullie over het verdriet heen te zetten. Daarna kun je je blik op de toekomst richten. Wat die toekomst is, kan verschillen. Maar voor jou houdt het in ieder geval een toekomst met je ex in.

Daarnaast krijgt bijna niemand binnen een maand een nieuwe vlam. Het is dus veilig om weer contact met je ex op te nemen na een maand zonder bang te zijn voor de teleurstelling dat je ex alweer tijd heeft genomen voor iemand anders. Op deze manier heb je ruimte voor een goed gesprek, waarbij gevoelens nog in de goede verhouding aanwezig zijn.

Wat doe ik na 30 dagen?

Iedereen is anders. Daarom is er geen advies dat recht door zee is wanneer het gaat over het terug willen krijgen van je ex. Sommige mensen vragen hun ex om een kopje koffie na dertig dagen. Tijdens dat kopje koffie praten ze over hun relatie, en proberen ze vriendelijk contact op te bouwen. Ze nemen de tijd om weer vertrouwen te winnen en een sterke band op te bouwen.

Anderen vinden dit niet nodig, en besluiten om zo snel mogelijk weer contact op te nemen met hun ex om hen te vragen of ze weer opnieuw willen beginnen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer het uit is gegaan in een ruzie die eigenlijk heel onnodig was.

Wat je doet om je ex terug te krijgen, ligt dus helemaal aan jouw karakter en het karakter van je ex en de aard van jullie relatie. Sommige mensen zijn helemaal weggeblazen wanneer ze een romantische brief ontvangen van hun ex. Anderen vinden dit maar niks. Daarnaast hebben sommige mensen behoefte aan een aantal goede gesprekken en afspraken om hun relatie weer op te bouwen, terwijl dit bij anderen meteen weer kan werken.

Als  conclusie is het dus vaak lastig om te bepalen wanneer je op welke manier je je moet gedragen. Je hebt het terugkrijgen van je ex niet in de hand. Maar je kunt wel bepaalde factoren manipuleren, zoals de timing die je gebruikt om je ex terug te krijgen. Het is belangrijk om voor jezelf te bepalen wanneer je laat genoeg bent om niet meer in de weg te worden gezeten door je emoties, maar nog genoeg emotie opwekt om je ex jou te laten missen.

Na deze dertig dagen is het belangrijk de tijd te nemen die jij denkt nodig te hebben. Vaak is het vertrouwen terugwinnen van je ex en het zorgen dat je ex weer zin heeft om jou naast zich te hebben eerst nodig voordat jullie weer bij elkaar kunnen komen. We wensen je veel succes!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Krijg met Onze Methode na 30 Dagen Je Ex Terug"

  1. jan van weelden

    says:

    Edwin ik heb de E book van jou lukt het om mijn ex vriendin terug te krijgen ze vertelt tegen iedereen het is over voorgoed kan ik daar nog wat tegen doen help mijn gr jan

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image