web
counter

Krijg Jij Je Ex Terug Binnen 60 dagen? Met Onze Tips wel!

Het uitgaan van een relatie is zowel voor jou als je ex aan het begin heel vervelend. Je moet met je gevoelens leren omgaan en proberen te leven zonder die belangrijke andere persoon in je leven. Maar misschien duurt jouw verdriet wel langer dan goed voor je is. Dat is een teken dat je nog verliefd bent op je ex.

Nu denk je misschien dat het terugkrijgen van je ex onmogelijk is. Dat is niet waar! Met onze tips zijn vele mensen jou voorgegaan, en weer gelukkig geworden met hun ex. In dit artikel kun je lezen hoe je jouw ex in slechts 60 dagen terug kunt krijgen! Begin dus met lezen en sla je slag.

Ten eerste: krijg je gevoelens onder controle

De periode net nadat jouw relatie uit is gegaan, is er een met veel gemengde gevoelens. Je weet niet zeker of je nu blij of verdrietig moet zijn dat je ex weg is, en je weet je geen goede houding te geven zonder partner. Waarschijnlijk voel je je ook nogal eenzaam. Op dit punt moet je nog niet beginnen met avances maken naar je ex!

De kans is namelijk groot dat je dit niet rationeel en doordacht doet, en impulsief contact zoekt. Daarmee kom je later alleen maar in de problemen. Het is voor zowel jezelf als je ex belangrijk om elkaar rust te gunnen. Rust om jullie gevoelens en gedachten op een rijtje te zetten, en te weten waar je aan toe bent.

Je kunt er namelijk na een tijdje best achter komen dat je eigenlijk niet meer terug wilt naar de tijd bij je ex. Of je komt erachter dat je veel liever met een ander een relatie wilt aangaan. Als je het tegenovergestelde gevoel hebt, namelijk dat je jouw ex terug wilt: hier lees je hoe je dat in 60 dagen doet.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Fase 1 van jouw ex terugkrijgen: stel verschillende doelen op

Het terugkrijgen van jouw ex is een hele operatie. Je moet het goed aanpakken om succesvol te kunnen zijn. Het heeft geen zin om zomaar weer met hem of haar aan te pappen en te hopen dat het goed komt; je hebt een plan nodig. Het eerste deel van dat plan houdt in dat je verschillende doelen opstelt die je wilt bereiken.

Voorbeelden van zulke doelen zijn: weer een gesprek beginnen met mijn ex, afspreken met mijn ex, voor het eerst met mijn ex over de relatie praten, enzovoorts. Je kunt voor elke fase een doel opstellen, en als dat doel bereikt is kun je door naar de volgende fase. Zo maak je duidelijk wanneer en hoe je jouw ex terug wilt krijgen.

Het is belangrijk dat jouw doelen bepaalde eigenschappen bevatten. Ze moeten:

 • Specifiek zijn: dus niet ‘met mijn ex afspreken’, maar specificeer ook waar, in welke setting, enzovoorts.
 • Actief zijn: jij moet er zelf wat voor doen om de doelen te bereiken, dus niet ‘wachten tot mijn ex me terugbelt.;
 • Realistisch zijn: de beste doelen zijn doelen die moeilijk, maar wel haalbaar zijn. Zo blijf je moeite doen, zonder de hoop te verliezen.
 • Meetbaar zijn: er moet resultaat zijn van jouw doelen.
 • Tijd-gebaseerd zijn: zoals jouw ex terug krijgen in 60 dagen.

Fase 2: jouw doelen stap voor stap uitvoeren

Na het stellen van je doelen, is het uiteraard de volgende stap dat je ze gaat bereiken. Hier moet je je goed op voorbereiden. Je kunt niet zomaar weer met jouw ex gaan praten en hopen haar over 60 dagen terug te hebben. Zo kun je onder andere bedenken waar je het precies met jouw ex over wilt gaan hebben.

Enkele tips voor het bereiken van jouw doelen:

 • Begin niet te vroeg over jullie oude relatie. Dit is vaak een pijnlijk punt waar jullie allebei nog niet zo goed overheen zijn. Jouw ex kan misschien denken dat je alleen wilt praten om weer samen te zijn.
 • Laat zien dat het nu goed met je gaat. Als je jouw leven weer onder controle hebt en bijvoorbeeld hard werkt en een leuke hobby hebt, is dat interessant voor jouw ex. Dat betekent namelijk dat je geen emotioneel wrak bent.
 • Toon interesse in jouw ex. In sommige opzichten is het terugkrijgen van je ex net weer een eerste date. Je moet elkaar opnieuw leren kennen en bewijzen dat je een geschikte liefdespartner kunt zijn.
 • Houd jezelf streng aan je doelen. Als je bijvoorbeeld niet op het bepaalde tijdstip met je ex hebt gepraat, moet je dat sowieso de volgende dag doen. Anders komt het er niet meer van en kun je niet in 60 dagen je ex terug krijgen.

Fase 3: jouw ex terugkrijgen

Als je jouw ex een paar keer hebt gesproken en het goed klikt tussen jullie, wordt het tijd om over jullie vroegere relatie te praten. Aan het begin moet je vooral de positieve kanten belichten. Het heeft geen zin om jouw ex verdrietig te maken door het over de minpunten te hebben. Laat jouw ex zien wat jij mist en wat hij of zij misschien mist.

Daarna kun je laten zien dat jíj veranderd bent. In elke relatie maken beide partners fouten. Laat aan je ex merken dat jij hiervan hebt geleerd en dat je hebt geprobeerd om jouw fouten te verbeteren. Je ex weet dan dat je veel voor de relatie over hebt, en dat zet jou in een goed daglicht.

Ex terug in 60 dagen? Kijk eens naar ons e-book!

Wij hebben speciaal voor iedereen die zijn of haar ex terug wilt een e-book geschreven. Hierin staat in duidelijke stappen beschreven hoe je jouw ex terug kunt krijgen in 60 dagen! Er zijn al vele mensen die het succes van onze methode hebben ervaren. Zij zijn nu weer gelukkig met hun ex, ondanks alles wat er is gebeurd. Ben jij de volgende?

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

4 Reacties op "Krijg Jij Je Ex Terug Binnen 60 dagen? Met Onze Tips wel!"

 1. Cherry

  says:

  Hallo,

  Ik heb 3 jaar met mijn ex gehad. Wij zagen elkaar heel weinig, 1x per maand ofzo. Vorig jaar heeft mijn ex in zomervakantie uitgemaakt. Hij vertelde mij dat hij mij niet meer leuk vond, en een ander meisje zag zitten en dat het nooit wat zou worden tussen ons. Hij verliet me 2 maandwn en liet niets van zich horen. Ik belde en smste hem continu, maar geen reactie, want hij had me overal geblockt. Ik vroeg hem of hij zeker was van zijn beslissing en hij vertelde me van wel. Zijn beste vriend vertelde mij dat hij al die tijd vreemd is gegaan. Het enige wat mijn ex deed is dus opbichten. Ik zei dat ik hem wilde vergeten maar hij wilde ook einde aan ons relatie.

  Na 2 maanden ben ik tot mijn spijt met zijn beste vriend gegaan. Mijn ex werd hier heel verdrietig over en hij wilde me nooit meer zien. Ik ging met zn beste vriend dus naar bed. Toen ik me ex weer sprak, was hij heeel boos op me. Ik had gewoon mezelf niet onder controle en zijn beste vriend had mij zover gekregen.

  Na 1.5 maand dumpte ik zijn beste vriend en ik blockte mijn ex ook op whatsapp. Na 2 maanden zag ik dat mijn ex mij had unblockt. We begonnen te praten en het klikte weer. We begonnen weer af te spreken en we gingen elkaar elke week zien. Ik bleef meestal slapen en dus waren we 1.5 dag bij elkaar elke week.
  Tot vorige week, mijn ex vertelde me dat hij geen toekomst zag met mij. Dat hij zijn vriend, die hij nu neppe vriend noemt, vaak op voetbal ziet en niet mee kan leven. Ik wil hem echt terug en ik heb de afgelopen 2 maanden meer van hem gehouden omdat ik hem vaker zag.
  Nu hebben we al 10 dagen helemaal geen contact. Ik heb hem in die 10 dagen elke dag minstens 50x gebeld. Hij drukte telkens op rode knop. En heeeel soms nam die op en praatte hij vrij geirriteerd en wilde niets meer met me.

  Mijn vriendin heeft hem onlangs geappt. Hij vertelde haar dat hij mij niet wilde gebruiken en dat hij het beste voor me wilt. Hij zei dat als hij zo doorgaat hij mij alleen voor seks gebruikte.

  Momenteel is hij naar buitenland, naar zijn ouders omdat zijn zus gaat huwen.

  Ik weet niet wat ik hier mee moet doen. Ik hou echt van hem, maar hij vertelde mij dat hij niet van mijnhoudt alleen om mij geeft.

  Hoe kan ik hem terugkrijgen? En verliefd maken zoals vroeger?

  Groetjes
  Cherry

  • Koqa

   says:

   Hij deed het puur voor de seks. Je bent het niet waard om voor te vechten volgens hem. Ga verder met je leven zoek een man die goed is als mens. Die zijn er ook wel.

   • Cherry

    says:

    Hij vertelde me toen we weer contact hadden dat hij mij erg miste. dat hij aan mij dacht continu. Zelf zegt die nu ik deed het voor seks. Maar ik geloof dat niet echt. Want hij heeft een zwakte voor me. En hij is heel lief als ik bij hem ben. Zelf zegt die nu ook dat hij niets meer wilt. Hij zei dat zolang zijn neppe vriend in zijn leven rondhangt, kan hij niets met mij beginnen.

    Zou er een kans dat hij hierover twijfelt en nog wel van mij houdt maar toch ontkent?

 2. Angel

  says:

  Hallo,

  Mijn ex heeft mij tijdje terug alleen achter gelaten, en gezegd dat het gevoel weg is. Na twee dagen was ik na hem toe gegaan en gevraagd waarom.. Nu tijdje later heb ik hen geappt dat ik heb geleerd heb van onze relatie en blij was met dat ik hem heb leren kennen. Vervolgens knoopte hij gesprek aan en later op de avond kreeg ik nog een berichtje dat ik altijd bij hem terrecht kan. Nu vraag ik mij af komt het goed tussen ons en wat moet ik doen? Voor mij was onze liefde wel echt.

  Vriendelijke groet

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image