web counter

5 Fouten bij het Proberen Terug te Winnen van je Ex

Als jij je ex terug wilt krijgen zijn er diverse manieren om dit te doen. Echter maken veel mensen gebruik van methoden die helemaal niet werken! Om te voorkomen dat jij ook deze fouten maakt leg ik hieronder de fouten uit die de meeste mensen maken.

Wanneer je ver uit de buurt van deze fouten blijft zal jij je ex waarschijnlijk wél terug krijgen. Daarnaast is het belangrijk zeker te weten dat je jou ex terug wilt. Het is immers erg onhandig om uiteindelijk alsnog niet tevreden te zijn. Je kan jouw ex namelijk alleen maar voor altijd terug krijgen als je bereid bent hem of haar terug te winnen.

Fout #1: Alleen maar aardig doen

Sommige mensen gaan om hun ex terug te krijgen alleen maar aardig doen. Dit werkt misschien op korte termijn. Maar als je er te lang mee door gaat zal je relatie alsnog spaak lopen. Er zal namelijk geen spanning in jullie relatie zijn, omdat jij altijd je partner zijn of haar zin geeft.

Iemand die altijd maar aardig doet wordt uiteindelijk ervaren als saai, voorspelbaar en zelfs onzeker. Ik hoef niet uit te leggen dat dit geen aantrekkelijke en duurzame eigenschappen zijn voor een relatie.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Fout #2: Terugkopen met cadeaus

Liefde is niet te koop! Als jouw ex bij jou terugkomt omdat je een leuk cadeau voor haar koopt valt ze zeker niet op jou, maar op jouw geld. Daarbij laat je merken dat je jezelf niet goed genoeg vindt.

Wat wel kan is nádat jullie weer bij elkaar zijn een leuk cadeautje kopen. Dit cadeau hoeft niet duur te zijn, maar je moet er wel goed over nadenken.

Fout #3: ‘Ik zal alles ervoor doen’

Anderen gaan zichzelf opofferen voor hun ex, in de hoop deze persoon terug te krijgen. Hij of zij probeert het ‘goed te maken’ door de ander zijn of haar zin te geven.

Natuurlijk is het belangrijk dat je zo nu en dan meegeeft en iets doet waar je niet zoveel zin in hebt (bijvoorbeeld shoppen of naar een beurs gaan met je partner). Zorg er echter voor dat dit niet eenzijdig is en te vaak voorkomt. Je partner zou zich uiteindelijk zelf schuldig kunnen gaan voelen of jou zwak gaan vinden.

Fout #4: Niet aan willen passen

Er zijn mensen die zichzelf niet aan willen passen en alleen de partner de schuld geven. Bij problemen is het bijna altijd het geval dat beide betrokkenen iets van schuld hebben. Ga dus niet met je vinger naar je ex wijzen.

Kijk op welk gebied of op welke gebieden jij jezelf kan verbeteren en ga hieraan werken. Je zult merken dan je na verloop van tijd erg tevreden met jezelf wordt!

Fout #5: Geen hulp zoeken

Het kan lastig zijn hulp te vragen. Het is immers een beetje beschamend om relatieproblemen te hebben en je ex terug te willen. Denk er echter aan dat jij niet de enige persoon bent die met deze problemen kampt. Praat er dus over met een goede vriend.

Voor meer tips kan je gebruik maken van het e-book op deze website. Dit e-book is speciaal geschreven voor mensen die met dit probleem kampen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image