web
counter

Verliefd Op Je Ex? Krijg Je Ex Terug met deze Geheimen!

Je relatie is ten einde, maar de gevoelens voor je ex nog niet. Dit is een probleem waar enorm veel mensen mee te maken krijgen. Het is dan ook helemaal niet erg als jij je zo voelt. Je was immers gewend om je leven voor een groot deel te delen met je ex. Als zoiets abrupt ten einde komt blijven er altijd gevoelens hangen.

Soms is het zelfs zo dat de gevoelens na het uit elkaar gaan sterker zijn dan toen jullie een relatie hadden. In ieder geval hoef jij je niet te schamen en als de gevoelens aanhouden is er nog hoop voor je; in dit artikel leg ik namelijk uit hoe je jouw ex terug krijgt!

Ben je nog steeds verliefd?

Dat je nog steeds gevoelens voor je ex hebt hoeft niet te betekenen dat je daadwerkelijk verliefd bent. Het einde van een relatie is namelijk een flinke schok, en je emoties vliegen soms alle kanten op. Dit kan ook betekenen dat je het idee hebt dat je nog altijd verliefd bent op je ex, terwijl dit helemaal niet meer het geval is!

Het is dus belangrijk om even tijd voor jezelf te nemen. Probeer er in die tijd achter te komen of je nog verliefd bent op je ex of dat het echt over is. In deze periode moet je contact met je ex zoveel mogelijk ontlopen en ook niet de hele tijd aan hem of haar blijven denken.

Afleiding is de beste manier om helder na te kunnen denken. Besteed je tijd aan dingen die je leuk vindt of begin een nieuwe hobby. Een goede tip is om te gaan sporten. Hierin kan je al je energie kwijt en worden je gedachten automatisch uitgeschakeld. Bovendien werk je aan je conditie en dus een gezonder leven!

Na een tijdje kom je erachter of je daadwerkelijk jouw ex mist of enkel het ‘hebben van een relatie’. Indien dit laatste het geval is, kan je beter een nieuwe partner zoeken. Jouw ex zal je waarschijnlijk niet gelukkig gaan maken.

Heb je toch het idee dat je jouw ex mist? Lees dan verder om de geheimen te opdekken waarmee je hem of haar terug kunt winnen. Wel is het belangrijk te beseffen dat je zelfs met deze geheimen niet altijd je ex terug kunt krijgen. Soms is dit gewoon niet mogelijk, en dan moet je daarmee leren te leven.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Eerste geheim: ga verder met leven!

Deze tip is misschien een beetje vreemd. Verder gaan met leven is misschien wel het laatste waar je behoefte aan hebt als je relatie ten einde gekomen is. Toch is dit een cruciale stap bij het heroveren van je ex.

Het is namelijk bewezen dat mannen en vrouwen vallen voor mensen die opgewekt en zelfverzekerd overkomen. Door zielig te gaan doen zal je jouw ex dus niet terugkrijgen. Probeer plezier te hebben in de dingen die je doet. Ben je niet vrolijk? Zoek dan dingen waar je wél blij van wordt.

Natuurlijk kan het bovenstaande knap lastig zijn. Als je er moeite mee hebt kan je steun zoeken bij vrienden of familie. Zij zullen jou vast vrolijk kunnen maken en eventueel advies geven over wat je zou kunnen doen (nieuwe hobby’s).

Door te laten zien dat je jouw leven op orde hebt zal je ex misschien wel weer interesse in je krijgen. Je bent immers veel aantrekkelijker als je lacht en vrolijk bent! Mocht het toch niet lukken om je ex terug te krijgen, dan maak je in ieder geval meer kans op een nieuwe partner.

Tweede geheim: bedenk waarom je ex op jou viel

Na verloop van tijd zal je weer in contact moeten komen met je ex. Dit moment komt meestal automatisch, en anders zal je hem of haar zelf moeten aanspreken. Op het moment dat jullie een gesprek hebben moet je niet gaan praten over het beëindigen van de relatie. Vraag aan je ex hoe het met hem of haar gaat en vertel over je eigen leven.

Ondertussen is het een goed moment om te bedenken waarom je ex je leuk vond. Voorbeelden hiervan zijn je intelligentie, humor, uiterlijk en overeenkomende hobby’s. Meestal zal het een combinatie van enkele factoren zijn. Je zult het er vast eens met je ex over gehad hebben, dus denk terug aan dit moment.

Als je weet waarom je ex op jou viel kan je hierop inspelen door het gesprek hier soepel heen te sturen. Humor zal in het gesprek automatisch aan bod komen en over overeenkomende hobby’s zou je kunnen praten.

Bedenk vervolgens een moment in het verleden waarop jullie erg gelukkig waren. Benoem dit moment en kijk hoe je ex reageert. Als hij of zij positief reageert (bijvoorbeeld hierover gaat praten of andere momenten gaat noemen) weet je dat je een goede kans maakt.

Daarna kan je het gesprek voorzichtig (!) brengen op het punt waarop het mis ging tussen jullie. Doe dit echter niet op de eerste afspraak als je niet heel zeker van je zaak bent. Het is beter om dit op de tweede of derde afspraak te benoemen. Vergelijk het met de eerste zoen of verkering vragen; dit doe je meestal ook niet op de eerste date.

Laat vervolgens blijken dat je het jammer vindt dat het uit ging en je ruimte ziet voor verbetering. Doe dit niet te opvallend en let vooral goed op reacties van je ex. Is hij of zij het met je eens of zie je dat er een gebrek aan vertrouwen is? Ga er in het laatste geval niet te lang over door.

Derde geheim: weten wat niet werkt

Er zijn enkele punten die vaak benoemd worden als het gaat over het terug krijgen van je ex. De volgende punten werken NIET:

  • Je ex terugpakken.
  • Je ex jaloers maken met een nieuwe relatie.
  • Zielig doen bij je ex; continue zeggen dat je spijt hebt en toch wel héél graag hem of haar terug wilt.
  • Je ex compleet negeren.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image