web counter

Wat Te Doen Om Je Ex na een Jaar Terug Te Krijgen

Je ex terug krijgen is een hele operatie, maar zeker niet onmogelijk. Zolang je het goed aanpakt en op de juiste manier het contact aangaat met je ex is alles mogelijk. Waarschijnlijk hebben jullie na zo’n tijd veel om te bespreken en is het net alsof je elkaar opnieuw ontmoet. Dat kan uitermate goed werken om weer bij jouw ex terug te gaan.

Maar wanneer precies kun je jouw ex terugkrijgen? Moet dat snel nadat het uit is, omdat je kans anders verlopen is? Of moet je juist lang wachten om elkaar veel ruimte te geven? Kan ik na een jaar mijn ex nog wel terugkrijgen? Ons antwoord is: ja, dat kan! Lees snel verder om erachter te komen hoe je jouw ex na een jaar terugkrijgt.

Ex terug – een tijdje rust

Of je nu na een jaar je ex probeert terug te krijgen, na een paar maanden of na meerdere jaren – er is altijd een moment waarin je weinig of geen contact met je ex hebt. Die tijd is erg waardevol om je relatie te evalueren; waar ging het mis en wat was er fijn? Wil je nog wel terug bij je ex of kun je beter verder zoeken?

Natuurlijk is het niet fijn om degene van wie je ooit zo hield lang niet te spreken, maar uiteindelijk word je er wijzer van. Bovendien hoef je jouw ex natuurlijk niet helemaal te negeren; af en toe een kort gesprekje is goed. Zo weet je ook hoe het met je ex gaat en of hij of zij niet alweer een relatie heeft. Dat is toch wel een cruciale factor die bepaalt of jij nog bij je ex terug kunt!

Juist als je je ex na een jaar terug wilt is die periode van rust belangrijk. Je hebt alle tijd om jezelf (opnieuw) te ontdekken en te kijken wat je nu in een relatie wilt. Als jij zeker weet dat jouw ex jou dit kan bieden, is het tijd om weer contact op te nemen. Na een jaar heb je elkaar veel te zeggen; en daar kun jij gebruik van maken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Na een jaar met je ex afspreken

Na een jaar contact met je ex opnemen is bijna hetzelfde als op je geheime liefde afstappen: wat ga je zeggen? Je kunt moeilijk met de deur in huis vallen en zeggen: “wil je weer een keer met me uit?” Dat zal je toch iets subtieler moeten brengen. Geen zorgen; wij helpen je om weer in contact met je ex te komen zonder ongemakkelijkheden.

Probeer een reden te vinden om je ex te spreken. Wie weet is hij of zij wel jarig binnenkort; dan kun je een leuk kaartje sturen met de vraag of de ander weer eens wil afspreken. Of je belt je ex op naar aanleiding van iets leuks dat je op Facebook hebt gezien. Maar ook gewoon bellen om het bellen kan natuurlijk; wees vooral niet te bang!

Houd het lekker luchtig en ontspannen in jullie eerste gesprek; doe alsof je een oude vriend of vriendin spreekt, die je lang niet gezien hebt. Vraag hoe het gaat met je ex en wat hij of zij zoal aan het doen is tegenwoordig. Zeg ook dat het je leuk lijkt om samen iets te gaan drinken; dat is een goede manier om elkaar opnieuw te leren kennen.

Is een jaar niet te lang om mijn ex terug te krijgen?

Misschien denk je wel: heeft mijn ex na een jaar nog interesse in mij? Heeft hij of zij niet allang een ander? Is het niet te laat? Dit zijn logische zorgen die je kunt hebben. Hoe langer je immers wacht, hoe groter de kans dat jouw ex een nieuwe relatie krijgt. Ook is de kans groter dat je ex jou echt uit zijn of haar leven heeft gezet.

Maar zoals Cruijff al zei: elk nadeel heeft zijn voordeel. Hoe langer je immers wacht om je ex terug te krijgen, hoe meer de tijd jullie hebben gehad om de relatie te evalueren. Dit betekent dat je na een jaar een stuk ‘ouder en wijzer’ bent geworden over wat je van een relatie verwacht. Wie weet heb je in dat jaar nog wel een korte relatie gehad.

Nu je weet welke fouten je niet meer zult maken, kun je je meer richten op de positieve kanten die jullie relatie had. En als het goed is waren dat er genoeg, anders zou je niet bij je ex terug willen! Zodra je met je ex weer over jullie relatie praat, merk je: jullie realiseren je allebei waar het mis ging in je relatie en waar het goed ging.

Het gesprek in de goede banen leiden

Wie weet merk je wel dat je de week voor het afspraakje met je ex er regelmatig aan denkt. Misschien ben je zelfs zenuwachtig. Dat zijn goede tekens! Dat betekent dat je nog steeds gevoelens voor je ex hebt. Maar nu moet je ervoor zorgen die gevoelens te gebruiken en een goed gesprek met je ex te gaan voeren.

Daar begin je mee door natuurlijk vrolijk te zijn. Wanneer je vrolijk bent, straal je dat uit naar je ex. Je ex wordt hier zelf vrolijker van, en ziet dat het goed met jou gaat. Dat maakt je gelijk een interessante partner, want wie wil er nu niet met een gezellig persoon een relatie hebben? Bovendien ga je eerder over vrolijke onderwerpen praten.

Probeer vooral de positieve punten van jullie relatie te bespreken, en te kijken hoe de negatieve punten konden ontstaan. Nu je er beiden wijzer op terug kunt kijken, is het makkelijker om die fouten eruit te pikken en het samen eens te zijn over hoe je ze kunt voorkomen. En dat is een hele goede manier om weer close met elkaar te worden.

We hopen dat je nu ziet dat je ook na een jaar nog je ex terug kunt krijgen. Veel succes met het opnieuw veroveren van je ex en het starten van een fijne relatie!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Wat Te Doen Om Je Ex na een Jaar Terug Te Krijgen"

  1. "Nu je weet welke fouten je niet meer zult maken, kun je je meer richten op de positieve kanten die jullie relatie had. En als het goed is waren dat er genoeg, anders zou je niet bij je ex terug willen!" Dat is natuurlijk zo. Blijft er nog altijd een kans dat je ex je écht niet meer terug wil. Dat hij/zij kiest voor zijn/haar herwonnen vrijheid of nieuwe relatie.
    Je kunt je ex niet terug krijgen als je ex je niet meer wil. Hoe mooi deze methode ook klinkt, in sommige gevallen is het voor de ex echt over en uit!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image