web
counter

Zelfs na Jaren Jouw Ex Terug krijgen? Gebruik Onze methode!

Stel je voor: je had jarenlang een geweldige relatie. Jij en je partner waren bijna gemaakt voor elkaar en hadden het heel lang naar jullie zin. Maar op een gegeven moment slopen er irritaties en andere narigheden in jullie relatie. Het was lang niet meer zo fijn als eerst, en uiteindelijk heeft één van jullie het uitgemaakt.

Misschien kun jij je wel vinden in deze beschrijving. Het uitgaan van zo’n intense relatie is erg zwaar. Het kan zelfs zo zijn dat je ondertussen al jaren verder bent, maar nog steeds een raar gevoel van binnen krijgt als je jouw ex ziet. Wil je misschien toch nog terug bij hem of haar? Lees hier hoe je dat voor elkaar kunt krijgen!

Jouw ex terug na jaren; waarom eigenlijk?

Om na zo’n lange tijd nog voor jouw ex te kiezen lijkt misschien op het eerste oog een rare keuze. Je hebt elkaar al jarenlang niet meer (goed) gesproken en jullie relatie is niet voor niets beëindigd. Waarom zou je niet gewoon op zoek gaan naar een ander? Waarom wil je per se terug zijn bij je ex? Is het niet te laat?

Dit soort vragen heb je jezelf waarschijnlijk wel gesteld. Maar steeds kom je op hetzelfde antwoord: ik hou nog steeds van mijn ex. Ik wil eigenlijk het liefst terug zijn bij hem of haar, alsof het nooit uit is gegaan. Ik wil de fouten die ik heb gemaakt goedmaken en het opnieuw proberen. Zelfs al is het al jaren geleden.

Met zo’n zelfverzekerdheid en liefde voor jou ex, weet je zeker dat je hem of haar terug wilt. Daarom geven wij je in dit artikel tips om na jaren jouw ex terug te krijgen. Want het antwoord op de laatste vraag uit de eerste alinea van dit kopje luidt: nee, het hoeft niet te laat te zijn! Als je het goed aanpakt en de omstandigheden mee zitten, kan het nog steeds iets worden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Waarom het niet te laat is jouw ex terug te krijgen

Men zegt wel eens: echte liefde doorstaat alles, zelfs de tijd. En dat geldt ook voor het terugkrijgen van jouw ex na verschillende jaren. Want wat er ook gebeurd is, jouw ex heeft ergens ook nog bepaalde gevoelens voor jou. Wat voor gevoelens dit zijn en hoe sterk, wil nog wel verschillen. Maar ergens zit dat vonkje te wachten om weer opgelaaid te worden.

Er is wel een klein probleem als je zo lang over jullie break-up heen laat gaan: jouw ex en jij zijn gescheiden wegen ingegaan. Het zou best kunnen dat jouw ex allang weer een nieuwe relatie heeft, of naar het buitenland verhuisd is. Je hebt minder grip op de omstandigheden en er kan meer gebeuren. Daar moet je rekening mee houden.

Het heeft geen zin om je ex proberen terug te krijgen als hij of zij in een nieuwe relatie zit. Als je dat doet, maak je het alleen maar pijnlijker voor jullie allebei en gaat het nooit meer iets worden. Heeft jouw ex nog geen nieuwe relatie? Dan is het jouw kans om een geheel nieuwe eerste indruk te maken!

Weer met jouw ex praten is als een eerste date

Het opnieuw afspreken met jouw ex na elkaar jaren nauwelijks gesproken te hebben, is echt net zoals een eerste date. Je hebt ontzettend veel om over bij te praten. Jouw ex heeft waarschijnlijk een bepaald beeld van jou in zijn of haar hoofd. Nu is het jouw kans om van dat beeld af te wijken en te laten zien hoe je veranderd bent.

De eerste indruk na jaren is voor jouw ex erg belangrijk. Zorg er dus voor dat je er verzorgd uit ziet en in een goede bui bent. Je moet proberen om er als iemand uit te zien die verantwoordelijk is en voor iemand anders kan zorgen. Je wilt dat jouw ex het beeld van jullie break-up vergeet en ziet dat jij een geweldige partner bent, diegene waar hij of zij verliefd op was geworden.

Laat dit in jullie gesprek ook vooral naar voren komen. Vertel wat je de afgelopen jaren hebt gedaan, en dan het liefst de positieve dingen uiteraard. Misschien heb je promotie gemaakt op je werk, heb je vrijwilligerswerk gedaan of een nieuwe hobby gevonden. Hiermee laat je blijken dat jij controle over jouw leven hebt en dat het goed met je gaat.

Vraag hoe het met jouw ex gaat en toon interesse

Allemaal leuk en aardig natuurlijk; over jezelf vertellen. Vergeet alleen niet ook aan jouw ex te vragen hoe het met hem of haar gaat. Toon interesse in nieuwe ontwikkelingen, geef complimenten en wees vooral aardig. Als het gesprek zo loopt, krijgt jouw ex waarschijnlijk ook een opgelaten en vrolijk gezicht!

Het voordeel van jouw ex terug willen na jaren, is dat je elkaar veel te vertellen hebt. Zo raak je niet zo snel uitgepraat. Je hebt vast de neiging om over ‘vroeger’ en ‘jullie’ te praten, maar dat moet je op de eerste date nog voornamelijk vermijden. Je wilt niet dat jouw ex achterdochtig wordt, of verdrietig omdat hij of zij aan de break-up denkt.

Valkuilen van jouw ex terug na jaren

Het terugkrijgen van jouw ex na jaren heeft dus enkele voordelen, maar er zijn ook valkuilen waarvoor je moet oppassen. Dit zijn bijvoorbeeld:

 • Een nieuwe relatie van jouw ex
 • Een verhuizing van jouw ex (ver weg)
 • Jouw ex wil niets meer met jou te maken hebben, hij of zij is over jou heen
 • Je gevoelens waren toch niet zo heftig; je miste vooral de relatie
 • Jouw ex is niets veranderd, waardoor jullie nieuwe relatie niet op zou schieten

Aan veel van deze punten kun jij zelf weinig tot niets veranderen. Hier zou ik me dus niet al te druk om maken. Het eerste punt is waarschijnlijk het belangrijkst; als jouw ex geen nieuwe relatie heeft, liggen alle kansen nog open.

Neem dus vooral weer contact met jouw ex op en stel voor om een keer af te spreken. Pas onze tips toe en je kunt – zelfs na jaren – jouw ex nog terug krijgen!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Zelfs na Jaren Jouw Ex Terug krijgen? Gebruik Onze methode!"

 1. sara

  says:

  hallo..ik ben maria ik had een jaar relatie met iemand..hij erg leuk hij is ook groote versierder ooit opgegeven moment ons liefde laangzaamhand rustiger geworden..hij zit constrant in mijn hoofd toen ik op intrent zocht heb ik jullie advies gevonden. wij hebben al 3 manden geen contact meer hij belt of aap mij niet meer..opgegeven ogenblik hoorden ik dat hij een nieuwe vriending heeft ik zie hun ook op facebook. pfff ik ben echt heel moe van geworden. mijn vraag is hoe moet ik het doen??

  vriendelijk dank M

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image