web counter

Zo Krijg Jij Jouw Ex Terug Na Overspel: Ons Geheim

Iedereen kent wel een verhaal van iemand die is vreemdgegaan. Het kan een kennis zijn, of misschien hoor je bij de kapper een verhaal over een vrouw wiens man ineens in bed lag met de buurvrouw. Maar weinig mensen verwachten dat zij ooit bedrogen zullen worden, of dat zij vreemd zullen gaan. Dit is niet gek, je hebt immers het gevoel dat je relatie wel goed in elkaar zit.

Jammer genoeg is het niet altijd rozengeur en maneschijn en kan het zijn dat jij vreemdgaat, of je partner overspel pleegt. Dit is een reden om uit elkaar te gaan. Maar misschien bedenk je je, en wil je toch je ex terug. Dan is het belangrijk om een aantal dingen voor jezelf op een rijtje te hebben.

Ten eerste is het belangrijk om te weten waarom we, en specifiek jij of je partner, vreemdgaan. Dit kan namelijk veel gevolgen hebben als jullie besluiten weer bij elkaar te komen. Ten tweede is er een verschil in methodiek om je ex terug te krijgen wanneer jij vreemd bent gegaan ten opzichte van je ex die vreemdging. Als laatste moet je bedenken hoe je verder gaat wanneer je je ex terug hebt om toch nog een waardevolle relatie te hebben.

Waarom gaan we vreemd?

Iedereen heeft verschillende redenen om verschillende dingen te doen. Wanneer het gaat om vreemdgaan, is het belangrijk om dit vast te stellen. Waarom je vreemdgaat en het feit dat je overspel pleegt zegt namelijk erg veel over je relatie. Voor jou staan de meest voorkomende redenen om vreemd te gaan op een rijtje:

  • Een impulsieve fout; het kan zijn dat je in een dronken bui vergat dat trouw zijn ook in een relatie gevest is. Maar hoe dronken je ook was, het doet nog steeds pijn voor je partner. Echter, het is meer een impulsieve fout dan een langdurig ontrouw zijn, wat kan zorgen dat de kansen bij je partner toch nog groter zijn dan verwacht.
  • Je voelt je niet geliefd; als je vreemdgaat kan dit ook zijn omdat je je niet geliefd voelt. Misschien kan iemand anders je wel de aandacht geven die je partner je niet geeft. In dit geval geeft het aan dat er iets diepers aanwezig is in je relatie dat zorgt dat je vreemdgaat. Dit zorgt wel dat jij en je partner veel met elkaar moeten praten wanneer je weer bij elkaar wilt komen.
  • Je seksleven is niet bevredigend; het kan zijn dat je je seksuele bevrediging niet bij je partner kon vinden. Misschien lijkt een partner die jou helpt om aan je seksuele trekken te komen eerst een goed idee, maar uiteindelijk kan hij of zij niet de aspecten van een relatie verzorgen die je partner je wel geeft.
  • Je bent verliefd op een ander; de persoon waarmee je vreemd bent gegaan is iemand waar je diepe gevoelens voor hebt. In dit geval ga je niet weg bij je partner, omdat je je bijvoorbeeld schuldig voelt, je geen zin hebt in een ingewikkelde splitsing of om andere persoonlijke redenen. In dit geval is het misschien maar beter dat het uit is tussen jou en je ex.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Ben jij vreemdgegaan, of je partner?

Wie er vreemdgaat in een relatie, is erg bepalend wanneer het gaat om het terugkrijgen van je ex. Als jij je ex terug wilt, maakt het erg veel uit of jij degene bent die de fout heeft gemaakt of dat jij degene bent die bedrogen is. In beide gevallen is communicatie erg belangrijk, maar na een situatie als deze bestaat de kans dat jij en je partner nooit meer verder kunnen.

Wanneer jij vreemd bent gegaan, is het lastig om je partner terug te krijgen wanneer deze je verlaten heeft. Ten eerste mis je namelijk een heel groot deel vertrouwen. Het gaat erg lastig worden voor je ex om jou alleen naar een bar te laten gaan of zeker te weten dat je niet aan het liegen bent. Daarnaast kan het zijn dat je ex überhaupt niet meer met je wilt praten en niet geïnteresseerd is in je excuses of smeekbedes, omdat hij of zij simpelweg woedend is.

Als jij bent vreemdgegaan, is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben waarom je vreemd bent gegaan, en of je nog verder wilt met deze relatie. Daarna is het belangrijk om het vertrouwen van je ex terug te winnen. Dit doe je door goede communicatie, je excuses aan te bieden en door in de praktijk te laten zien dat deze fout niet meer voorkomt. Ook moet je opletten dat schuldgevoel niet de natuurlijke dynamiek in jullie relatie overneemt.

Als je ex is vreemdgegaan, liggen de zaken anders. Ten eerste moet jij kiezen of je je ex wel echt terug wilt. Wil je deze persoon die jou bedrogen heeft terug, of liever verder gaan zonder een partner. Ten tweede moet je ex jou natuurlijk terug willen; it takes two to tango. Want wanneer je ex vreemd is gegaan omdat hij of zij niet meer geïnteresseerd in je was, dan wordt het lastig om hem of haar terug te krijgen.

Wat in deze situatie dus cruciaal is, is een stukje zelfreflectie. Je moet zeker willen zijn dat je niet gewoon een maatje mist, maar specifiek deze persoon. Dan is het hopen dat je ex niet gehinderd wordt door zijn of haar schuldgevoelens. Daarnaast moet je ex jouw vergeving ook willen hebben en weer willen terugkomen; misschien is je ex nu wel erg gelukkig met zijn of haar nieuwe partner.

Komen jullie wel weer bij elkaar, dan is communiceren en vertrouwen erg belangrijk. Jij voelt je waarschijnlijk gekwetst, maar in kleine stapjes kun je toch weer leren je partner te vertrouwen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Zo Krijg Jij Jouw Ex Terug Na Overspel: Ons Geheim"

  1. anne

    says:

    Wij hebben nog een gezamelijke rekening, ik wil niet dat mn ex ziet dat ik ex terug methode besteld heb

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image