web
counter

Ex Terug krijgen? Lees Jouw Problemen en Onze oplossingen!

Volgens sommige mensen dooft ware liefde niet uit. Als jouw partner je ware liefde was, maar nu toch je ex is geworden, hoeft dat dus niet waar te zijn. Waarschijnlijk heb je de eerste paar weken na de break-up een hekel aan je ex. Maar dat betekent niet dat jouw liefde voor hem of haar verdwenen is. Het kan best zijn dat je na een maand of twee toch weer heel sterk naar jouw ex verlangt.

Dit is compleet normaal! Er zijn veel mensen die hun ex weer terug willen krijgen, maar gewoonweg niet weten hoe. Ze lopen tegen allerlei problemen aan die ze niet kunnen of willen oplossen. Daarom hebben wij hier veel voorkomende problemen mét oplossingen op een rijtje gezet. In ons e-book kun je nog veel uitgebreider lezen hoe je jouw ex terug kunt krijgen.

Probleem: geen contact meer met je ex

Eén van de meest voorkomende problemen die mensen ondervinden, is dat ze geen contact meer met hun ex hebben. Nadat de relatie uit ging is het contact langzaam verdwenen en niet meer teruggekomen. Of je probeerde juist wanhopig weer in contact met je ex te komen, maar hij of zij heeft dat genegeerd. Kortom; je wilt weer in contact met je ex komen, maar je weet niet precies hoe.

Het is erg belangrijk hoe jullie contact verdwenen is. Ben jij jouw ex gaan stalken met mailtjes, berichtjes en sms’jes? Dan is de kans groot dat je ex daar gek van werd en je niet meer is gaan antwoorden. Is het contact echter langzaam verwaterd? Dan kunnen jullie makkelijk weer met elkaar beginnen te praten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Oplossing: de eerste stappen zetten

Probeer eerst via een omweg uit te zoeken waarom jouw ex geen contact met je opneemt. Misschien heeft hij of zij al een nieuwe partner gevonden. Dan is het natuurlijk logisch dat jouw ex weinig meer met jou te maken hoeft te hebben. Probeer het dan ook te laten varen. Tenzij jouw ex een nieuwe relatie heeft en het juist in jouw gezicht wil wrijven. Waarschijnlijk is de relatie dan niet heel serieus, en alleen bedoeld om jou jaloers te maken.

Het klinkt misschien gek, maar hoe langer jullie geen contact hebben gehad, hoe groter de kans dat hij of zij weer met je wilt praten. Als er in principe niets tussen jullie gebeurd is, kun je zelf eens proberen weer een mailtje of sms’je te sturen. Geef aan dat jullie elkaar een tijdje niet hebben gesproken en dat je geïnteresseerd bent in hoe het nu met hem/haar is. Gewoon een normaal gesprek, niets bijzonders. Reageert jouw ex hierop? Beet!

Als jouw ex als eerste reageert, wees dan wel voorzichtig met antwoorden. Hap niet gelijk toe, maar wacht een paar uur of een dag met antwoorden. Krijgt jouw ex vijf minuten later direct een reactie terug, komt dat erg wanhopig over. Bovendien kun je makkelijker terugkrabbelen als je toch je ex niet meer zo leuk vindt.

Probleem: mijn ex heeft een ander

Soms onvoorstelbaar, maar ook de keiharde waarheid: jouw ex heeft al snel weer een ander. Hier kun je weinig tot niets aan doen; je ex is opnieuw verliefd geworden op iemand anders. Wat je sowieso niet moet doen is jezelf met de nieuwe partner van je ex vergelijken! Dit heeft geen zin en hier word je alleen maar ongelukkig van.

Wat je wel kunt doen, is uitzoeken hoe de nieuwe relatie van jouw ex precies tot stand is gekomen. Spraken ze elkaar al een tijdje of is het heel plotseling gekomen? Kenden ze elkaar al langer? Dan is de relatie waarschijnlijk serieus. Het kan ook zijn dat de nieuwe partner van jouw ex helemaal niet bij hem of haar past. Ook zijn ze wel heel opvallend vaak in de buurt.

Oplossing: herken de relatie en pas je aan

Herken je dit laatste? Misschien is de nieuwe partner van je ex dan wel een soort ‘troostrelatie’. Jouw ex kan er niet goed tegen om zonder relatie te zitten en gaat daarom maar op zoek naar de eerste de beste nieuwe partner. Dat betekent goed nieuws voor jou; zo’n relatie houdt niet lang stand! Bedenk je echter wel of je een relatie wilt met iemand die het ‘alleen voor de aandacht’ doet.

Is de nieuwe relatie van jouw ex toch wel serieus? Dan kun je daar helaas weinig aan doen en kun je beter zelf ook op zoek naar een nieuwe partner. Het heeft dan geen zin om te wachten tot het uitgaat bij je ex.

Probleem: geen resultaat bij het nieuwe contact

Als je dan eenmaal contact hebt met je ex, betekent het niet dat je hem of haar direct terug hebt gewonnen. Je moet wel laten zien hoe goed jullie bij elkaar pasten en dat jullie beter bij elkaar terug kunnen komen. Maar het kan best zijn dat jouw ex helemaal geen interesse meer toont in een nieuwe relatie.

Oplossing: tackle de problemen van jullie relatie

De enige oplossing hiervoor is jouw ex laten zien dat je veranderd bent. Bedenk wat er mis ging in jullie relatie en welk deel van de fouten aan jouw kant lag. Je kunt alleen jezelf veranderen, dus focus vooral daarop en niet op de fouten van je ex.

Weet je wat je aan jezelf kunt verbeteren? Doe dat dan ook! Iemand die zijn leven op de rails heeft en van zijn fouten heeft geleerd is veel aantrekkelijker voor een relatie. Bovendien sta je dan zelf ook sterker in je schoenen. Laat jouw ex zien dat je weet waar je mis ging in jullie relatie, en wat je daarin hebt verbeterd.

Bovendien moet je wel kunnen aangeven dat je weer een relatie wilt. Alleen maar met je ex praten is niet genoeg. Geef bijvoorbeeld op het tweede of derde afspraakje wat je mist aan jullie relatie. Reageert je ex instemmend, dan ben je op de goede weg. Leg de nadruk uiteraard vooral op de positieve kanten van jullie relatie. Binnen de kortste keren kun je jouw ex terug hebben!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Ex Terug krijgen? Lees Jouw Problemen en Onze oplossingen!"

  1. anoniem

    says:

    wat als je ex jouw opzoekt en toegeeft het zelfde te voelen maar een relatie heeft en zegt als ik geen kind had? ik bedoel wat moet je daarvan denken? wil hij je terug maar bang om zijn kind kwijt te raken? of wil hij van twee kanten zekerheid voor het geval 1 ervoor kiest de relatie te stoppen?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image