web
counter

Wil Jij Je Ex Terug? 6 Tips voor Jullie Eerste Afspraak!

Relaties komen en relaties gaan; dat is heel natuurlijk. Maar als het net uit is tussen jou en je ex voelt het totaal niet zo. De kans bestaat dat je het liefst vandaag nog weer terug wilt zijn bij jouw ex. Het voelt voor sommige mensen misschien raar, maar er zijn nog veel stelletjes die na een breuk toch weer bij elkaar komen en sterker verder gaan.

Wil jij ook jouw ex terug krijgen? Dan zal je op een gegeven moment weer moeten afspreken. Hier vind je tips voor je eerste nieuwe afspraakje met je ex!

Wanneer moet ik weer met mijn ex afspreken?

De kans is groot dat je je nogal vreemd voelt wanneer het net uit is. Gemengde gevoelens en niet logisch nadenken komen hier regelmatig bij kijken. Daarom moet je zeker niet een week nadat het uit is alweer proberen je ex op te zoeken. Zowel jij als je ex hebben tijd voor jullie zelf nodig om jullie gevoelens op een rijtje te zetten en logisch na te kunnen denken. Misschien besef je na een tijdje wel dat het helemaal niet zo’n verstandig idee is om weer met je ex samen te zijn.

Allereerst geef je jouw ex ruimte om even op zichzelf te zijn. Zelf kun je dan nadenken waar het precies mis ging in jullie relatie. Waren het kleine dingetjes, zoals je partner die nooit zijn rommel opruimde of jij die altijd te laat was? Of was er toch een groter probleem, zoals elkaar ontwijken of geen aandacht meer voor elkaar hebben? In het eerste geval moet je nagaan of dat kleine probleem nou wel een goede reden was om de relatie te verbreken.

Ga na wat je bij jezelf kunt verbeteren om een meer stabiel persoon in jullie relatie te zijn. Als je dit hebt bedacht en je wilt nog steeds je ex terug, is het tijd om weer met hem of haar af te spreken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tips voor jullie eerste afspraak!

Het kan erg lastig zijn om je ex weer te zien, als je hem of haar een tijdje niet gesproken hebt. Houd deze tips in je achterhoofd om er een geslaagd afspraakje van te maken:

  1. Begin rustig; ga met z’n tweeën naar de kroeg of naar een café. Ga niet gelijk uit eten of iets dergelijks.
  2. Praat niet of nauwelijks over het verleden en jullie vroegere relatie; dat kan de hele sfeer van de afspraak verpesten.
  3. Het is daarom verstandiger om te praten over het heden; hoe gaat het nu met je ex? Wat doet hij of zij? Vertel ook wat over jezelf en laat merken dat je alles goed op een rijtje hebt.
  4. Als jouw ex uit zichzelf over jullie verleden begint, kun je daar in kleine mate over meepraten. Geef dan vooral aan wat jouw eigen fouten waren.
  5. Forceer niets! Als het gesprek niet goed loopt en je ex totaal geen interesse toont, is het misschien beter om het op te geven.
  6. Loopt jullie afspraakje wel goed? Stel dan voor om nog een keer samen iets te doen. Bouw dit langzaam op en alles kan weer goedkomen!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image