web counter

3 Geniale Ex Terug Tips voor Snel Resultaat

Wat zijn eigenlijk de meest geniale ex terug tips?

In dit artikel gaat het om een aantal slimme manieren om je ex terug te krijgen die de meest mensen niet kennen.

Je loopt dankzij deze tips een stapje voor op je ex en het wordt gemakkelijker om je ex terug te krijgen.

Haal je voordeel uit deze tips en probeer ze op je persoonlijke situatie toe te passen. Het is niet altijd mogelijk om de tips letterlijk te kopiëren, let dus goed op!

30 dagen geen contact

Het gaat waarschijnlijk regelrecht tegen je gevoel in om 30 dagen geen contact te hebben, het is echter een slimme manier om je ex weer terug te krijgen. Wanneer je 30 dagen geen contact hebt, geef je jouw ex de ruimte om je te gaan missen.

Het is absoluut noodzakelijk om je ex jouw te laten missen, wanneer je jouw ex laat missen wordt het namelijk pas gemakkelijker om je ex terug te krijgen.

Na 30 dagen neemt je ex meestal wel contact met je op en wordt het mogelijk om weer iets af te spreken. Vaak is 30 dagen een mooie periode om in gedachte te houden. Het is echter wel verstandig om je ex niet volledig te negeren. Wanneer je ex contact met je probeert te zoeken in deze 30 dagen kun je het best gewoon reageren. Neem in deze periode echter geen contact vanuit jezelf op. Laat het puur van je ex afhangen en vervolgens merk je dat je ex jou gaat missen en het herwinnen van de relatie direct gemakkelijker wordt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Geen seks hebben met je ex

Wanneer je relatie voorbij is, kun je de komende tijd het best geen seks met je ex hebben. Soms is een relatie al een tijdje verbroken, maar blijft het contact bestaan om nog seks met elkaar te hebben.

Het is natuurlijk heel verleidelijk om seks met elkaar te hebben, je weet namelijk precies van elkaar wat je lekker vindt en bent goed op elkaar ingespeeld. Probeer de sterke behoefte aan seks echter te onderdrukken. De seksuele spanning maakt de kans namelijk groter om je ex ooit nog terug te winnen.

Uiteindelijk kan dit zelfs een van de belangrijkste redenen zijn om een relatie weer goed te maken. Gelukkig is dit helemaal geen probleem. Seks is namelijk een heel belangrijk onderdeel van een relatie en mag absoluut niet onderschat worden.

Laten we vrienden blijven…

‘Laten we vrienden blijven’ is het meest pijnlijke wat je ex op dit moment tegen je kan zeggen. Helaas zal het best kunnen gebeuren dat je ex tegen je zegt dat jullie het beste vrienden kunnen blijven. Probeer op dit moment niet boos te worden of tegen je ex in te gaan.

Het is echter belangrijk om het niet zover te laten komen en de seksuele spanning altijd in de lucht te houden. Het verschil in relaties en vriendschappen is namelijk de seks en het is belangrijk om deze spanning in de lucht te laten. Wanneer je ex zegt ‘Laten we vrienden blijven’ dan zegt je ex eigenlijk dat hij of zij geen seks meer met je wilt hebben.

Voor meer tips en technieken verwijs ik je graag door naar mijn ex terug methode. Lees hier meer over het terugkrijgen van je ex en ontdek de mogelijkheden.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

14 Reacties op "3 Geniale Ex Terug Tips voor Snel Resultaat"

 1. Nicol

  says:

  Mijn ex is 3 weken geleden vreemd gegaan. Hij blijkt al 3 a 4 maanden contact met haar te hebben via Skype. 3 weken geleden heeft hij haar ontmoet. Hij zegt verder te willen met haar. Maar zegt wel dat als het misloopt hij her zou proberen met mij. Vaag!!
  Nu woont hij bij zijn ouders en ik in ons koophuis. Hij wil dat ik me inschrijf voor een huurwoning en pusht me toch wel.
  Ik heb steeds hoop dat het weer goedkomt en hij haar ooit dumpt. Ik wil hem terug!!
  Helpt uw boek ook voor mensen die een ex hebben die inmiddels een andere vriendin heeft? Of is het echt te laat?

  • Jenny

   says:

   Beste Nicol.

   Ik ken dit, mijne ex deed dit ook. En na aantal weken komt hij weer aan gekropen.
   Ondertussen nog stapel schuldbrieven, deurwaarders waar ik aan vast zit.
   Omdat meneer niks betaalde forse achterstand. samen gehangen is gevangen.
   Ik heb hem de koffers voor de deur gezet, en ben bij me ouders terug. Inmiddels heeft de bank huis te koop aangeboden.
   Vreemdganger blijft dit doen, Nu vooral oplettend oog ik niks merk, Maar zo ver heb ik het niet laten komen. na 20 jaar samen zijn, dan vreemdgaan is voor mij daar de deur.
   Een man zonder ruggengraat was het. en schulden maken, de dikke jan uit hangen als miljonair met niks op zijn zak.

   Ik weet wie u bent uw situatie, maar onthoud een ding goed wie vreemd gaat blijft het doen. en als huis samen gekocht is hang je samen in de schuldenlast.
   Wens ik veel sterkte en tot een oplossing komt.
   Liefs Jenny Jansma

  • Edwin Edinga

   says:

   Beste Nicole,

   Voor je ex is het nooit te laat Nicol, als je hem oprecht nog graag ziet en hij wil op termijn het nog eens proberen, dan zou ik niet aarzelen om hem koud te laten worden.

   Lichtjes contact blijven houden kan in dat opzicht geen kwaad.

 2. rihane

  says:

  Heb 1 jaar met me ex gehad en het gimg uit omdat ik veel loog en vaak met jongens sprak hij gelooft me nietmeer en vanwege de zeurpraatjes is hij mimder gaam voelen en liet hem nademken en daarna zei die ik wil niet em hijxegt dat die iemamd al heeft maar me nichten xeggem hij maakt je jaloers hij wilt je nu alleem terugpakken dus laat hem met rust maaar ben bamg dat hij naar een andee gaat helpppp en hijzei wel mis je mij niet toen ik bot was en gistere had ik hem verwijderd en zei ik vage dimgen zoals ik ken je jietmeer je hent me vies kapot gemaakt help aub gr rihane

 3. Sjoerd

  says:

  Ik snap dat niet iedereen de Nederlandse taal even machtig is, en ik snap je wanhoop. Maar een tip om het bericht eerst even door een spellingscontrole te halen.

  Voor zover ik je zin begrijp is hij je jaloers aan het maken. Dus zou je de tip moeten gebruiken en zelf ook gaan daten. Hem jaloers maken....

 4. Michelle

  says:

  Hoi.

  Ik heb 1 jaar met me vriend gehad en alles ging leuk, na een tijdje ging hij heel erg veranderen in zijn manier van doen, omdat ik veel dingen deed die hij niet leuk vond. Toen het de eerste keer uitging heb ik hem gezegd dat ik altijd voor hem zal blijven vechten, dit is ongeveer 2 maanden geleden, daarna ik zocht steeds contact en bleef met hem afspreken, hij zei dat hij het s vrienden zag. Ik bleef hem telkens appen.
  Hij had toe gegeven dat hij me mistte maar hij werd elke keer om de kleinste dingen boos, hij blokkeerde me gelijk.. Toen was het een tijdje goed en nu is het weer klaar .. Ik doe alsof het me niks boeit en wacht tot hij contact met mij zoekt, heb hem ook al vaak gezegd dat hij spijt gaat krijgen, maar hij denkt van niet .. Nu wil ik hem terug maar wil wel dat hij dat ook wil .. Weet alleen niet hoe? Of moet ik er maar echt mee stoppen hoe gek ik ook op hem ben .. Help me?!

 5. Michel

  says:

  Ik heb net een goede relatie van 11 jaar achter de rug. Mijn vriendin werd verpiefd op iemand anders. Via internet. Ze had m toen nog nooit gezien. Ik heb nooit het idee gehad dat er iets fout zat. Ze zegt dat sinds ze die gevoelens heeft dat ze erachter is gekomen dat ze wat dingen mist. Maar ze is zomaar ineens weg gegaan, 6 weken voor onze bruiloft. Een dag later had ze al met die gozer afgesproken. Ik heb absoluut niet het idee dat ze ervoor gevochten heeft maar ze zegt van wel. Ik mis haar vreselijk. Ze zegt t lag niet aan jou jij bent echt een geweldig lieve en zorgzame man. T ligt aan mij. Na veel denken de afgelopen paar dagen ben ik in gaan zien dat ik onze relatie misschien te veel voor lief heb grnomen en te weinig moeite heb gedaan om haar tevreden te houden. Nu wil ik een 2e kans maar ik heb geen idee hoe. Help me alsjeblieft!! Wat moet ik doen. Een brief schrijven? Uit eten gaan met haar om te praten? We hebben samen een dochtertje van 8. Die verdiend dit niet

 6. Shana

  says:

  Geachte Nicol!

  Uw verhaal komt mij bekend voor uit mijn relatie, Precies het zelfde.
  Kenny was in begin super aardig, kreeg van alles. Maar ondertussen lag hij met een ander aan te pappen. Oké , Dat heb ik ook gedaan Met mijn beste vriend sex contact. Dit liep super dan bij mijn huidige ex kenny. Kwam achter zijn ware gezicht, Liegen Bedriegen, Schulden maken, waar voor ik opdraai. Van hem mocht ik niks, mijn vrienden en vriendinnen waren nooit goed.
  ze deugen niet. enzo verder. 7 Jaar van mijn leven verknoeit, Maar heb wraak genomen met mijn beste vriend. En hij kwaad op mij jij ligt met een ander te wippen. Ja dat moe jij zeggen vreemd gaande Kenny probeerde even de rollen om te draaien. zo zijn die manen.

  Maar ben nu super gelukkig en vrijgezel, En houd mijn beste vriend als seks.
  Voor de rest geen vent meer in een relatie heb mijn buik vol van.

  Ik wens je veel sterkte en succes , Want is niet fijn met zo iemand samen te zijn.
  Vr Gr Shana. D

 7. Bas

  says:

  Ik had een relatie van 2 jaar, waarin we 6 x uit elkaar geweest zijn.
  Telkens maar een paar dagen, max een week.
  Steeds ging het om vrijheid en vertrouwen.
  Hij is 3x vreemdgeweest en dat heb ik hem vergeven, maar ik controleerde hem wel heel erg ve
  Nu is 2 weken geleden de bom gebarsten en was hij het constant vragen met wie hij smste en waar hij was enz zat.
  Hij is nu bij een vriend ingetrokken en wil mij absoluut geen kans meer geven mezelf te bewijzen. Hij zegt eens houd het voor mij ook op. Terwijl ik hem juist alles steeds vergeven heb.
  Ik denk dat hij gevoelens heeft voor die vriend waar hij nu woont en die man doet alles voor hem en geeft zelfs hele dure cadeaus zoals telefoon.
  Ze zijn ook met elkaar naar bed geweest,
  Maar toch hebben ze geen relatie.
  Ze gaan zelfs over 4 weken naar Londen.
  Ik wil zo graag dat hij terug komt maar ik kan dit waarschijnlijk never nooit winnen. En zeker niet na dat ze in Londen zijn geweest.
  Dan zal hij me nogmeer vergeten. Dan bouwt hij zeker aan andere herinneringen.
  Dus heeft deze methode voor mij uberhaubt nog zin?
  Ik mis hem echt heel erg :(

 8. Lilly

  says:

  Goed, ik zal het kort proberen te houden.

  Ongeveer twee jaar heb ik een relatie gehad.
  Het is 2 x uitgeweest, de tweede x is nu drie maanden geleden.

  De redenen waren de conflicten als ik fam en vrienden wilde zien... Heb dit vaak aangegeven oo de meest vriendelijke en duidelijkste manieren die ik kon verzinnen, maar niets hielp.

  Beide keren heeft hij mij erg pijn gedaan.
  Beide keren had hij snel een nieuwe relatie.
  Werd naar zijn huis gelokt met de mededeling dat er nog spullen van mij lagen.

  Beide keren stond het skype gesprek met zijn nieuwe vriendin(nen) open, ik kon de foto zien en de teksten lezen.

  Hij vertelde ook details... Dat was naar.

  Het rare is de eerste keer heeft hij mij uren getroost, toen het weer goed kwam zei hij dat ze een rebound is.

  De tweede keer hebben wij elkaar getroost, gehuld, geknuffeld, maar hij zegt verliefd op haar te zijn.
  Hij zei "ze is icter, alternatief, heeft weinig vrienden, ze is het ideale meisje."

  Dit heeft mij intens veel pijn gedaan, ben nooit weggegaan omdat ik niet van hem houd, maar omdat ik het niet trok..hij wilt geen contact meer.
  Door de relatie ben ik meer dan tien kilo afgevallen, toch was het ook mijn maatje en wil ik hem terug.

 9. Sara van Waal

  says:

  Ik moet dit kwijt,

  Ik heb een jaar geleden een 1 jarige relatie achter de rug met een jongen.
  In die 1 jaar is hij zovaak vreemd gegaan en heeft keer op keer tegen mij gelogen
  Ondanks dat alles bleef ik sterk in mijn schoenen staan en gaf hem niet op
  Maar na een jaar was ik dat vreemd gaan gedoe zat en heb er een punt achter gezet
  De contact tussen ons en gemeenschappelijke vrienden verbroken en ben nu al bijna een jaar verder
  De probleem is dat hij steeds terug bij me komt omdat ik heel lief en goed voor hem was in onze
  Relatie. Hij zegt dat het hem spijt maar zie hem na een paar dagen weer tegen met andere meisjes ?
  Wanneer ik dan vervolgens weer de contact verbreek omdat hij weer liegt en mij bespeeld
  Komt er altijd wel een vriendin of ex van hem tegen mij praten dat hij mij mist
  Deze maand is ex nummer 8 al bij mij geweest van hem. Wat moet ik doen ?
  Op dit moment mis ik hem en wil ik met hem zijn maar wanneer we weer samen zijn krijg ik
  Het tegenovergestelde gevoel ik wil dan ook niet meer verder om wat hij mij heeft aangedaan

  Dank jullie wel voor het lezen, kan er iemand mij helpen ?

 10. sander

  says:

  Ik heb een relatie van 2 jaar op dit moment en op de laatste afspraak wou ze haar telefoon niet afstaan, wat ik dus heel raar vond. Ik heb toen een heftige ruzie gehad met haar en terug naar huis gereden. De zelfde avond heeft ze contact gezocht met mijn neefje over het geval dat ze niet luistert en dat ze sorry wilt zeggen, maar dan indirect. Uiteindelijk heeft ze mij een whatsapp bericht gestuurd en "sorry, het spijt me" gezegd. Ik heb hier alleen "oke" op gereageerd en dat is nu 2 dagen geleden. Zij bericht me niet en wederzijds. Wat is nou verstandig?? Ik wil niet appen omdat ze anders over me heen zal lopen, door het geval dat ze dan denkt dat ik niet zonder haar kan.. is de 30 dagen tip hier een goeie tactiek voor?

 11. Jimmy

  says:

  Hallo

  Ik en mijn vriendin zinn nu een week uit elkaar .na een relatie van drie maanden met vele ruzies en maar ook veel liefde ! Na drie dagen dat we uit elkaar te zijn dacht ik , trek me stoute schoenen aan en met 2 bossen rozen stap ik na haar deur . Maar te vergeefs ! Ze was er nog niet klaar voor , beter elkaar niet zien . Is wat antwoord was . Ik respecteerde dat en liet haar weer verder met rust . Nu dus een week later appte ik haar en het gesprek ging dat het met haar goed ging en met mij ook ! Vervolgens attendeerde zij mij op mij rozen dat ze dat lief vond en gaf me zelf er een kus bij op whats app . Na dat ik Zek dat ze voor een speciaal iemand waren . Laaste wat ik dacht er aan goed te doen , na dat ik niks meer die avonde hoorde was slaap lekker te zeggen met een kus . Nu niks meer geboord en wil haar graag terug . Ze heeft nog een horloge maar of ik er aan goed doe Omo
  Te reageren is de vraag . Beter 2 weken laten rusten of ?

 12. Anoniem

  says:

  Hallo

  Het is nu zo'n 1 maand echt uit tussen mij en mijn ex vriendin. Zo nu en dan hebben we wel contact maar geen uitgebreide gesprekken over koetjes en kalfjes. De reden van de breuk kwam omdat ik te veel met mezelf bezig was, ik wou nooit samen slapen en zaterdag avonden was ik biertjes aan het drinken met vrienden. Week nadat ze dit had gezegd, kwam ik langs om te praten over de vakantie die we hadden geboekt. Dit is helaas afgezegd door haar en zijn dus niet weg geweest. Vervolgens heb ik gevraagd of het tussen ons klaar was en dat wist ze niet. Eind van de week zei ze dat het niet werkte tussen ons. Zo nu en dan appte ze mij en ik haar. Ik ben 3 dagen naar berlijn geweest en ze wenste me wel veel plezier. Daarnaast ben ik daar geweest met een gemeenschappelijke vriend van ons. Toen vroeg ze is hij nu ineens je beste vriend ofzo, eindelijk tot inzicht gekomen dat de rest van je vrienden geen vrienden te noemen zijn? Ik heb hierop gereageerd dat ik graag wil leven en dingen wil ondernemen en in veel dingen anders ben geworden. Toen zei ze het ligt meer aan mij dan aan jou er zijn genoeg meisjes die je wel waarderen zoals je bent en wat je doet. Ik heb gezegd dat is zeker waar en ben het eens met onze breuk. Vervolgens niet veel meer gesproken al heeft ze vrijdag weer een tentamen en de vorige keer dat ze die had heb ik na een week geen contact geappt: ik zat te denken aan je tentamen van morgen, moet wel even stressen zijn geweest voor je deze week maar je gaat een 8 halen! Ze reageerde hier positief op en redelijk uitgebreid. Sinds dien wel weer contact gehad, maar niet uitgebreid... Op facebook verandere ze snel haar profiel foto met een bikini die ik voor haar had gekocht... Dit kwam op mij over alsof ze me daar echt pijn mee wou doen aangezien ik vaak heb gezegd dat deze haar zo mooi stond. Ook heeft ze ineens heel veel volgers en vrienden erbij gekregen op facebook en instagram. Wat kan ik hiermee en zijn dit tekenen dat ze wel degelijk nog wat voor me voelt? Snap het echt niet meer...

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image