web
counter

Je Ex Terug Veroveren? 3 Onmisbare Tips voor Succes

Veel mensen met liefdesverdriet willen het liefst zo snel mogelijk terug bij hun ex.

Maar hoe verover je jouw ex weer terug? Dat lijkt misschien lastig of zelfs onmogelijk; jullie relatie is niet voor niets verbroken.

Toch lukt het bij veel meer mensen dan je misschien denkt. Verover ook jouw ex terug met onze tips!

Tip 1: verplaats jezelf in je ex

Als jouw ex het heeft uitgemaakt, heeft hij of zij daar waarschijnlijk een reden voor gehad. Probeer je te verplaatsen in je ex en bedenk of hij of zij redenen had om het uit te maken. Luisterde je nooit goed naar je ex? Zat jullie relatie in een sleur? Gaf je niet genoeg aandacht aan je ex, waardoor hij of zij met andere mensen ging flirten? Was er een gebrek aan communicatie?

Vraag het desnoods aan goede vrienden van jullie als je niet goed objectief naar jullie relatie kunt kijken. Iedere oplossing begint met het vaststellen van het probleem; doe dat dus ook als jullie relatie net uit is!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip 2: wees rationeel en krijg je leven op de rails

Het is verstandig om niet gelijk te proberen jouw ex terug te veroveren als het nog maar twee weken uit is. Je hoofd zit dan nog vol met emoties en je kunt niet logisch nadenken. En het laatste wat jouw ex wil is wel een emotionele, wanhopige ex op hun stoep! Wacht daarom een tijdje, geef jezelf en jouw ex de tijd om na te denken en zorg goed voor jezelf.

Zoek afleiding, bijvoorbeeld een sport of een andere hobby. Als je aan je ex kunt laten zien dat jij alles voor elkaar hebt en goed in je vel zit, maakt dat je veel aantrekkelijker dan wanneer je een emotioneel wrak bent.

Tip 3: jullie waren ooit verliefd, dat verdwijnt niet zomaar

Er zijn redenen geweest waardoor jullie relatie verbroken werd. Daarentegen zijn er ook redenen geweest dat jullie bij elkaar zijn gekomen! En die redenen verdwijnen niet zomaar. Tenzij één van jullie zo drastisch is veranderd in de relatie zijn er nog steeds gevoelens die jullie voor elkaar hebben. Bovendien vindt je ex jou waarschijnlijk aantrekkelijker nu jullie geen relatie meer hebben. Dat klinkt gek, maar doordat er geen verplichtingen meer zijn ziet jouw ex vooral je goede kanten.

Je moet natuurlijk wel realistisch blijven; er is zeker ook een kans aanwezig dat het niet meer goed komt tussen jullie. Bedenk daarom een plan B en ga niet bij de pakken neerzitten als het niets meer wordt. Je hebt je leven weer onder controle, dat kan makkelijk zo blijven! En met een gecontroleerd leven ben je veel aantrekkelijker voor een nieuwe vlam.

Verloopt het eerste nieuwe afspraakje tussen jou en je ex echter wel goed? Spreek dan vooral nog een keer af. Haast niets en wees jezelf; dat zijn de ingrediënten om je ex terug te veroveren!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image