web
counter

Je Ex Terug Willen en Krijgen Doe Je Zo!

Je ex terug willen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het is belangrijk om een aantal zaken op een rijtje te hebben voordat je jouw ex echt kunt terugkrijgen.

Je ex terug willen is de eerste stap, maar zoals je waarschijnlijk al weet ben je er nog lang niet.

Het verlies verwerken

Het klinkt je misschien vreemd in de oren, maar om je ex terug te krijgen is het belangrijk om het verlies te verwerken. Je kunt je ex terug willen, maar dit is niet de voorwaarde waarop dat ook daadwerkelijk zal gaan lukken.

Om je ex terug te krijgen, kun je dan ook het beste allereerst het verlies gaan verwerken om vervolgens pas actie te ondernemen en bijvoorbeeld weer contact met je ex te gaan zoeken. Het verwerken van het verlies van je ex kun je in een aantal stappen doen. Probeer in eerste instantie afleiding te zoeken en veel dingen met vrienden of vriendinnen te ondernemen, je bent op deze manier het gemakkelijkst instaat om echt te vechten voor je gevoelens en je niet volledig aan je ex te gaan opofferen. In veel gevallen is het moeilijk om je gedachtes te verzetten.

Ga je echt iets ondernemen en ga je proberen iets van je leven te maken? Dan wordt het gemakkelijk om je weer goed te voelen en merk je of je jouw ex daadwerkelijk wel terugwilt. Is dit zo? Dan kun je het ex terug willen gaan omzetten in iets anders en dat is actie!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Contact met je ex opnemen

Het zal de eerste keer best spannend zijn om weer contact met je ex op te nemen. Het is op dit moment belangrijk om een aantal dingen te onthouden.

  • Doe niet of je jouw ex enorm mist
  • Zeg normale dingen
  • Praat niet over het verleden
  • Praat over de toekomst

Mis je jouw ex? Dan is het dom om dit ook daadwerkelijk te zeggen. Je ex zal op dit moment in de gaten hebben dat je veel voor hem of haar hebt betekent en het voor jou heel belangrijk is dat het weer goed komt. Het is op dit moment heel moeilijk om de touwtjes in handen te houden. Je ex weet dat het gemakkelijk is om jou weer te accepteren en is daarom minder aangetrokken tot je. Houd je iets meer de boot af? Dan ontwikkel je aantrekkingskracht en gaat jouw ex al wel snel weer iets voor je voelen.

Je kunt in het begin het best over normale dingen spreken. Probeer de sfeer er weer een beetje in te krijgen en niet direct te diep te gaan met de gesprekken. Je kunt op deze manier rustig aftasten en krijt vanzelf in de gaten of jullie nog wederzijdse interesse kennen? Is dit het geval? Dan kun je de relatie gemakkelijker voortzetten en is de kans groter dat de relatie eens succes wordt en blijft.

Praat niet over het verleden, maar leg continue de focus of de toekomst. Je laat hem of haar hierdoor snel vergeten wat er gebeurd is en zorgt dat alles sneller goed gaat komen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image