web
counter

Je Ex Terugpakken Zodat Hij/Zij Weer Verliefd Wordt?

Je ex terugpakken zal waarschijnlijk een hele verlichting geven wanneer je boos of teleurgesteld in je ex bent.

Je ex terugpakken is uiteindelijk echter niet de juiste oplossing. Probeer dit te beseffen en op deze manier juiste aan jezelf te gaan werken.

Jezelf verbeteren

Wanneer je relatie tot een einde is gekomen, is er vaak veel tijd vrijgekomen. Het is belangrijk om op dit moment aan jezelf te gaan werken en niet continue bezig te blijven met je ex of de relatie die jullie gehad hebben.

Je ex terugpakken is het gevoel waar je op dit moment zit. Probeer in te zien dat je de helft uitmaakt van een relatie en het verkeerd doen gaan van je relatie ook voor een groot deel bij jezelf ligt. Besef je dit? Handel er dan ook naar.

Veel relaties gaan kapot omdat er te weinig respect is. Probeer je ex en jezelf te respecteren. Je wordt vanzelf een stuk rustiger en krijgt in de gaten dat het op die manier veel prettiger zal gaan verlopen. Stop je continue positieve energie in je relatie? Dan zoek je niet meer hoe je jouw ex terugpakken gaat doen.

Je krijgt in de gaten dat het grootste deel van een relatie aan jouw kant ligt en je dit gemakkelijk kunt beïnvloeden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je houdt van je ex

Liefde en haat liggen vaak heel dichtbij elkaar. Wanneer je dit weet, kun je veel gemakkelijker omgaan met de moeilijkere situaties. Je leert dat we allemaal mensen zijn en iedereen zo goed mogelijk probeert te handelen.

Een verschil van gedachtes of iets anders kan er vervolgens tussenkomen. Je merkt dat een relatie toch iets anders werkt dan je vooraf had kunnen bedenken. Wanneer je boze gevoel verdwijnt, word je vaak weer verliefd op je ex en merk je dat er als vanouds weer een prettig gevoel terugkomt.

Het herstel van je relatie is belangrijk om in de toekomst op een prettige manier met elkaar om te gaan. Wil je jouw ex terug? Dan raad ik je aan om nu vooral op de positieve kanten van je ex te focussen en niet te blijven in een bepaalde boosheid.

In veel gevallen is de liefde nog steeds aanwezig, maar wordt deze overdonderd door een gevoel van boosheid. Om hier op een verstandige manier mee om te gaan moet je stevig in je schoenen staan. Het is natuurlijk bijna onmogelijk om je emoties soms uit te schakelen.

Vaak nemen de emoties helaas de overhand en kunnen we nog mogelijk inzien hoe het mogelijk wordt om op een normale manier te communiceren. Krijg je in de gaten hoe het wel prettiger verloopt? Dan merk je dat je jouw ex kunt terugkrijgen en je een betere relatie tegemoet zal gaan.

Ben je verliefd geweest op je ex? Maar is dit gevoel nu minder of anders? In de meeste gevallen komt dit door een aantal gebeurtenissen, maar kan het ook weer ineens aanwezig zijn.

Probeer over de korte termijn heen te kijken en je verder te focussen op de lange termijn. In veel relaties gaat het verkeerd door verkeerd communiceren en elkaar daardoor verkeerd begrijpen. Het heeft geen zin om je relatie hiervoor op te geven, probeer dit in te zien en zo veel prettiger te gaat leven.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image