web
counter

Je Ex Vriendin Terug Krijgen met deze Slimme Trucs

Je wilt je ex vriendin terug? Als man ga je hier anders mee om dan een vrouw. In dit artikel leg ik mannen uit hoe het mogelijk wordt om je ex vriendin terug te krijgen.

Je leert op deze manier gemakkelijker met verschillende situaties om te gaan en krijgt in de gaten op welke manier je jouw ex terug kunt winnen.

Het is voor veel mannen onbegrijpelijk hoe ze hun ex terug moeten winnen. Eigenlijk weten ze nauwelijks nog wat ze moeten doen en krijgen ze het idee nooit meer bij hun ex te komen.

Het is in dit geval verstandig even stil te staan en niets te doen wat de relatie met je vriendin verder kan beschadigen.

Zeker weten je ex terugkrijgen

Het is vanzelfsprekend nog niet zeker of je jouw ex terug gaat krijgen. Door de juiste stappen te zetten kun je de kans gelukkig aanzienlijk vergroten en er uiteindelijk redelijk zeker van zijn dat je jouw ex kunt gaan terugkrijgen.

Voor je begint met het ontwikkelen van een nieuwe relatie, is het belangrijk het verleden te bekijken. Waar is jullie relatie precies misgegaan? En op welke manier zal je dit in het vervolg anders doen?

Als je hier niet over na gaat denken, is de kans groot dat het in het vervolg weer verkeerd gaat. Probeer dus nu al te bedenken wat je hiertegen kunt doen en op welke manier je zeker bent van het terugkrijgen van je ex.

Het is belangrijk stap voor stap te gaan handelen en niet te snel zeker te zijn van je zaak. Op sommige momenten kan het terugwinnen van je ex namelijk heel zeker zijn, terwijl het een dag later weer heel onzeker is. Haal niet teveel fantasieën in je hoofd en bekijk je situatie op een realistische manier. Het is op deze manier het best te bepalen hoe je jouw relatie nog terug kunt winnen en op welke manier je dit precies kunt aanpakken.

Heb je ongeveer een idee hoe je jouw ex terug kunt winnen? Dan kun je aan de slag met de volgende stap en dat is de uitvoer.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Het ondernemen van actie

Wanneer je niets doet, gebeurt er ook niets. Bij het terugkrijgen van je ex vriendin is het dan ook belangrijk op het juiste moment actie te ondernemen. Na een periode van rust kun je dan ook het best weer contact met haar opnemen.

Laat je te lang niets aan je ex vriendin weten? Dan wordt de kans groot dat ze een nieuwe vriend ontmoet en is het moeilijk om hier nog tussen te komen. Probeer dus niet te snel te zijn in het uit te voeren van je plan, maar laat de uitvoer langzaam en beheerst plaatsvinden.

Wanneer het je niet veel lijkt te schelen, gaat je vriendin meer moeite voor je doen en lijken alle opties nog open. De kans is op dit moment kleiner dat ze een andere man wilt ontmoeten en je kunt de relatie al snel weer nieuw leven inblazen.

Meer informatie over het terugkrijgen van je ex? Lees meer over mijn ex terug methode en onderneem direct actie!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

4 Reacties op "Je Ex Vriendin Terug Krijgen met deze Slimme Trucs"

 1. Joshua says:

  Hallo ik heb een vriendin, waar ik nog vrienden mee ben, maar laat heel weinig weten, kort heb ik nog geprobeerd weer contasct met dr op te nemen, maar zegt wie ben jij op de app tegen mij, en zegt dan ff hoe het is en daarna heelmaal niks meer. we hebben een leuke tijd gehad in 2012 4 dates ging goed en super en was heel zeker van mezelf. maar ineens laat ze een hele week niks weten en zegt ze dat ze vrienden wil blijven, toch blijft nog een kleine ligte hoop in mjin hart dat ze terug komt kunt u mij helpen

 2. Ik says:

  Toen het net uit was met mijn vriendin was ik een natte krant. Nu enige tijd later kan ik beter verwoorden wat ik het beste had kunnen doen. Dit zou me een hoop leed hebben bespaard. Ik weet dat de lezers van dit artikel waarschijnlijk in dikke tranen zijn maar hier komt tie.

  De meest waarschijnlijke reden waarom ze het uit heeft gemaakt (wat ze niet zegt): 1. Je bent vergeten hoe je je als man moet gedragen. In onze maatschappij zijn er nog weinig mannelijke rolmodellen en is het dus moeilijk om jezelf te spiegelen aan bepaalde personen. 2. Je was te needy. Vrouwen hebben net als mannen een soort van jagers instinct. Op het moment dat een vrouw het gevoel krijgt dat je toch wel blijft, gaat het fout. Dus wees de baas in de relatie en niet de bitch. 3. Je hebt niet voorkomen dat jullie uit elkaar zijn gegroeid door onvoldoende aandacht en interesse te steken in haar.

  Dussss… Wat ga je nu doen. Het is simpel. 1. Huil een week uit. 2. Ga stappen. 3. Werk aan je houding, ga rechter staan alsof je een boek op je hoofd draagt en zet je benen net iets verder uit elkaar. Waarom denk je? Met deze houding maak je meer testosteron aan en dat is het mannelijke gelukthormoon. 4. Kap met je ex te stalken via facebook/whatsapp. Wanneer zij je berichten blijft sturen antwoord je maar blijf oppervlakkig en zeg niet wat je doet/gaat doen/jezelf voelt etc. Zorg ervoor dat je minimaal enkele weken helemaal geen contact hebt. 5. Werk aan jezelf. Ga bankdrukken, hardlopen en eet broccolli. Zo maak je testestoron aan en wordt je weer je originele alfa man. 6. Doe onderzoek naar wat vrouwen in relaties zoeken. Genoeg over te vinden. 7. Ga stappen en leuke dingen doen met maten en praat met andere chicks. Dit is goed voor je zelfvertrouwen en het is nog leuk ook 8. Vraag je ex of ze het leuk vindt om bij te praten lunch/koffie. Flirt SUBTIEL. Weet je niet hoe je moet flirten? Daar is ook genoeg over te vinden. Het is best begrijpelijk als je dit na een lange relatie bent verleerd. 9. Zorg voor een vervolgafspraak en bouw een nieuwe relatie.

  Het belangrijkste is om jezelf 2.0 te worden. De beste versie van jezelf. Zorg dat je ook gelukkig bent zonder je ex en dat je haar niet nodig hebt (komt tie weer NEEDY). Hoop dat jullie er iets aan hebben. Oja, en lees niet te veel op internet over dit soort zaken anders wordt je net als ik haha.

  • Ik says:

   Kleine aanvulling: Je oude relatie is dood. Hou je van het meisje? Start een NIEUWE. Met een verbeterde jij en haar.

 3. Rik says:

  Hallo,

  Mijn vriendin heeft het vorige week met mij uitgemaakt en ben er echt ziek van. Ik probeer hele tijd niet aan haar te denken, maar ook dat lukt niet. Ze voelde zich niet meer gelukkig zei ze. In december heeft ze aangegeven dat ze minder gelukkig was, maar ik ging er vanuit dat dit vanzelf wel weer terug kwam. Ik wist niet dat dat toen mijn laatste kans was. En nu realiseer ik het wel, nu ik meer dingen ga koppelen. Als ik had geweten dat dat mijn laatste kans was had ik hem aangepakt en deed ik mijn best ervoor. Zij was de laatste maand niet zich zelf en ik wist niet wat er aan de hand was. Ik vond ze anders en wist niet wat het was. Maar nu begrijp ik het allemaal. Ik wil in de vakantie met haar gaan praten, maar ik wil haar echt terug. Ik weet dat ik haar gelukkig kan maken, alleen heb ik dat de laatste tijd gewoon nagelaten. Ik weet niet hoe ik haar het beste terug kan krijgen, want voelt echt als een team samen en dat ik gewoon niet zonder haar kan. Ik heb wel wat advies nodig. Bij voorbaat dank.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *