web counter

Ex Wil Je Terug, Wil Jij dat Ook? Neem deze Punten door

Je ex wil je terug? Dan is het de bedoeling om daar zo snel mogelijk werk van te gaan maken.

Je kunt verschillende tactieken toepassen om je ex terug te krijgen. Het is van belang je kansen op de juiste manier in te schatten en vervolgens pas actie te nemen.

Hoe is jullie relatie op dit moment?

Hebben jullie nog contact met elkaar? Of is het contact er helemaal niet meer? Heb je het idee dat het contact ieder moment weer terug kan komen? Of zal dat heel moeilijk worden.

In sommige gevallen kan het heel moeilijk zijn om je ex terug te krijgen, in andere gevallen zal het veel gemakkelijker zijn. Je ex wil je terug en daarom lees je dit artikel.

Om jullie relatie op dit moment goed in te schatten is het belangrijk het voor jezelf te kunnen verwoorden en met deze informatie weer verder te kunnen. Pak een vel papier en schrijf op dit papier hoe je de relatie graag zou willen zien en hoe deze op het moment is.

Neem het verleden er op dit moment niet bij, maar denk enkel naar de toekomst. Je merkt dat het op deze manier gemakkelijker wordt om uit de huidige situatie te komen en naar een prettigere situatie toe te gaan werken.

Het is niet altijd even goed te beoordelen hoe de relatie op dit moment nu echt is. Neem een aantal dagen de tijd om dit op de juiste manier te beschrijven. Je merkt dat er hierdoor een duidelijk beeld ontstaat.

Kun je er echt de afstand en tijd voor nemen? Dan zal het niet lang meer duren voor een helder beeld te zien is en je weet wat er moet gebeuren om je ex terug te krijgen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Jij wilt wel, maar je ex niet

Het gebeurt natuurlijk vaker dat jij je ex wel terugwilt, maar dit andersom niet zo is. In dit geval zul je rustig moeten blijven. Begrijp dat je ex de relatie op dit moment gewoon niet zitten. Er is een kans dat dit in de toekomst gaat verbeteren, maar op dit moment is de liefde er gewoon niet.

Begrijp dat je op dit moment geen relatie moet gaan forceren. Komt de relatie niet van twee kanten? Dan houd het gewoon even op.

In deze tijd is het belangrijk om niet stil te zitten en het bijltje er al helemaal niet bij neer te gooien. Je bent op dit moment namelijk nog heel goed instaat om er iets van te maken.

Probeer in de vechtmodus te komen en alles op alles te zetten om je eigen leven weer kleur te geven. Werk je aan jezelf en ben je jezelf aan het verbeteren? Dan is de kans een stuk groter dat je ex jou gaat terugwillen.

Op dit moment is dit de beste manier om je ex weer verliefd op je te laten worden en kun je verder weinig doen. Merk je dat je ex weer verliefd wordt? Dan is het tijd om actie te nemen en kun je bijvoorbeeld weer een eerste afspraakje maken.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Ex Wil Je Terug, Wil Jij dat Ook? Neem deze Punten door"

 1. Nazrien

  says:

  Hoi,

  Hij kwam altijd en sinds een week doet hij raar, Leest mijn apps niet reageert niet tot op heden. Ik heb hem gevraagd wat er was maar geen reactie niks.
  Geef advies

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image