web counter

Hoe Je Terug Bij Je Ex Komt: De Ultieme Oplossing!

Je leest dit artikel om dat je terug bij je ex wilt. Ik probeer in dit artikel verschillende stappen met je te doorlopen die het terug winnen van je ex een stuk gemakkelijk zullen maken.

Je leert niet alleen wat je wel moet doen, maar ook vooral wat je niet moet doen om je ex terug te winnen. Het wordt op deze manier duidelijk hoe je bij je ex terug kunt komen en wat je hier precies voor moet doen.

Terug naar je ex: Wat je niet moet doen!

Het is voor veel mannen en vrouwen vaak niet helemaal duidelijk wat ze vooral niet moeten doen om hun ex terug te krijgen. Onder dit kopje maak ik een opsomming van zaken die je vooral niet moet doen om je ex terug te winnen. Haal er je voordeel uit en voorkom dat je ook de verkeerde besluiten neemt.

Wat je niet moet doen:

 • Proberen vrienden te blijven met je ex
 • Contact onderhouden met de familie en vrienden van je ex
 • Cadeaus kopen om de relatie weer goed te maken
 • Veel aandacht schenken aan je ex en veel bellen
 • Proberen een ruzie goed te praten

Wanneer je vrienden probeert te blijven met je ex, maak je het jezelf heel moeilijk. Een relatie zal namelijk alleen weer starten wanneer de seksuele spanning en aantrekkingskracht zich weer begint te ontwikkelen. Vrienden voelen geen seksuele spanning en aantrekkingskracht, maar vinden elkaar alleen vriendelijk en aardig. Door vrienden te worden bereik je dus het verkeerde doel. Focus je aandacht niet op ‘het blijven van vrienden’ maar probeer juist de relatie terug te winnen.

Door contact te onderhouden met de familie en vrienden van je ex, bereik je het verkeerde doel. Het zal zelfs een negatief effect hebben op het herwinnen van jullie relatie. Probeer dus niet meer om te gaan met de familie en vrienden van je ex en hier voorlopig rust in te nemen. Sommige mannen proberen hun ex terug te kopen met cadeaus. Op de korte termijn heeft dit misschien een positief effect, maar op de lange termijn absoluut niet. Verleg dus je focus en probeer je ex niet terug te kopen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Stop de communicatie! (tijdelijk dan)

Het lijkt verstandig om je ex veel te bellen en contact met hem of haar te zoeken. Helaas zal het in het begin verstandiger zijn om vooral niet te communiceren. Het is echter geen probleem om af en toe op te bellen, probeer het echter wel van twee kanten te laten komen. Belt je ex jou nooit op? Vraag je dan af of het nog wel zin heeft om hem of haar op te bellen.

Het goedpraten van een ruzie is de grootste fout die je kunt maken! Je moet je juist proberen te focussen op de toekomst en afscheid nemen van het verleden. Veel mannen en vrouwen leggen de focus op het verleden en krijgen de relatie hierdoor nooit meer goed. Ontdek mijn geheime ex terug methode en leer direct meer over het terugkrijgen van je ex.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

3 Reacties op "Hoe Je Terug Bij Je Ex Komt: De Ultieme Oplossing!"

 1. marita

  says:

  Hallo het is al 5 maanden uit met mijn vriendt en heb niks meer van hem gehoord of gezien. en ik vroeg mij af of er nog een kans is? want we hebben al 4 jaar relatie achter de rug.xxx

 2. mark

  says:

  Hallo ik ben mark en mijn vrouw heeft de scheiding in werking gezet in september maar ik zie haar nog veel te graag maar zij wil niet praten met mij alleen afspraken maken voor de kinderen wij hebben er 3 ik zit iedere dag te Wenen zij woont voorlopig in het huis en wil dat ik mijn adres weinig omwille dat ze anders te veel opvang voor de kinderen moet betalen en ze zegt dan als het moest goed komen dat het direct terug verandert kan worden maar ik heb schrik dat ik da doe het voor goed gedaan is ik heb wel de scheiding een jaar tegen gehouden kan jij mij helpen ik ben kapot Hoe langer ze weg blijft Hoe moeilijker ik het heb

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image