web counter
Leuk stel

Hoe Krijg Je Je Ex Terug Tips? Wat Deed Je Fout?

Veel mannen en vrouwen komen op deze website met de vraag ‘Hoe krijg je je ex terug?’. Eigenlijk is het niet mogelijk om deze vraag op een eenduidige manier te beantwoorden. Relaties zijn per mens verschillend en laten zich moeilijk vergelijken.

Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop relaties wel zijn te vergelijken. Er zijn een aantal grote gelijkenissen die bij alle mannen en vrouwen hetzelfde zijn. In dit artikel onthul ik verschillende van mijn bevindingen en laat zien dat het terugkrijgen van je ex niet altijd moeilijk hoeft te zijn.

Waar ging het fout?

Om een relatie te lijmen is het belangrijk eerst te bedenken waar het nu precies fout is gegaan. Probeer rustig en verstandig na te denken en beoordeel welke fouten jij en je ex gemaakt hebben.

Wanneer je een relatie goed analyseert kun je deze informatie uitstekend gebruiken om de relatie weer in orde te krijgen. De uitkomst van deze analyse zal vaak niet helemaal kloppen. Je verwacht bijvoorbeeld dat jullie relatie stopte door een jullie laatste ruzie, maar uiteindelijk blijkt dat er iets heel anders aan de hand was.

Het is verstandig altijd door te blijven vragen. Waarom ontstond die laatste ruzie? Wat ging er aan vooraf? En speelde jullie relatieproblemen al langer? Schrijf op papier hoe de laatste vier weken zijn verlopen en wat het aandeel van je ex en jou precies geweest is.

Na verloop van tijd zal het precies duidelijk zijn wat er verkeerd is gegaan. Nu je het probleem achterhaalt hebt, zul je moeten beslissen of je dit probleem in de toekomst kunt voorkomen. Is het zo dat je dit probleem niet kunt voorkomen? Dan moet je goed nadenken of een relatie met je ex nog wel verstandig is. Het kan een langdurig proces zijn waarin je kritisch naar jezelf zal moeten blijven.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verander je eigen gedrag

Om een relatie weer goed te maken, is het soms noodzakelijk om je eigen gedrag te veranderen. Je hebt vaak namelijk een grote bijdrage geleverd in het opbreken van de relatie en moet kritisch zijn naar de manier waarop je de relatie met je ex weer goed kunt krijgen.

In het begin is het vooral belangrijk afstand te nemen van je ex en later pas weer toenadering te zoeken. Jij en je ex hebben vaak de tijd nodig om alles weer op een rijtje te krijgen. Jullie zullen allebei niets hebben aan het zoeken van toenadering, maar hebben de komende tijd vooral behoefte aan afstand. Het is een natuurlijk reactie geweest dat jullie relatie uitging en het doel van deze reactie was het nemen van afstand. Probeer deze uitkomst te accepteren en geef elkaar voorlopig de tijd om tot rust te komen.

Heb je het idee dat jullie allebei weer ‘geheeld ‘ zijn? Dan is het mogelijk om weer toenadering te zoeken. In mijn boek geef ik een uitgebreide uitleg over het zoeken van toenadering en laat precies zien hoe je omgaat met het terugwinnen van je ex. Het zal na verloop van tijd duidelijk zijn wat je moet doen en hoe je jouw ex terug kunt krijgen. Ontdek nu Mijn methode en lees direct meer.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image