web
counter

Hoe Krijg Je Je Vriendin Terug? De Meest Effectieve Trucs

Je leest dit artikel omdat je jouw vriendin bent kwijtgeraakt.

Het is op dit moment niet de bedoeling te overhaast acties te nemen, maar je vooral af te vragen ‘Hoe krijg je je vriendin terug?’.

In dit artikel ga ik dieper in op deze vraag en laat ik zien hoe het mogelijk wordt om je vriendin weer terug te winnen.

Ik laat verschillende situaties zien en vertel je precies wat ik zou doen.

Jullie zijn met ruzie uit elkaar gegaan

Een van de meest voorkomende redenen van het uitgaan van een relatie is ruzie. Ruzies zijn vervelend om te hebben, maar vaak gemakkelijk om weer goed te maken.

Wanneer jullie relatie door een ruzie is stopgezet, is de kans groot dat je jouw ex weer terug kunt krijgen. Probeer je ex de komende tijd met rust te laten en te laten zien dat je het niet zo bedoeld hebt. De kans is groot dat je ex hier goed op gaat reageren en je jouw ex uiteindelijk weer terug kunt krijgen.

Probeer de ruzie niet continue goed te praten, maar denk vooral toekomstgericht en laat het verleden tot wat het is. In de toekomst is het echter wel belangrijk dat er geen sprake meer is van ruzies.  Een relatie vol ruzies is een slecht fundament voor de toekomst en gaat er waarschijnlijk voor zorgen dat jullie vroeg of laat weer uit elkaar gaan. Bewaak de vrede en zorg vervolgens dat de toekomst er weer rooskleuriger uit gaat zien.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Uit elkaar gegaan omdat het saai werd

Ben je jouw vriendin kwijt omdat het saai werd? Dan is het niet altijd even gemakkelijk om de relatie weer goed te krijgen. Probeer op dit moment eens goed na te denken waarom jullie relatie in het vervolg wel weer spannend en leuk gaat worden. Als je dit voor jezelf goed kunt verdedigen is het gemakkelijk om weer terug te gaan naar je ex en weet je waar je het voor doet. Heb je eigenlijk geen idee hoe de relatie beter zou kunnen? Dan is het verstandig om de relatie te laten voor wat het is en kun je vaak beter een andere vriendin zoeken. Natuurlijk is dit voor elke situatie verschillend en hangt de beste keuze af van verschillende factoren.

Je vriendin terugkrijgen

Uiteindelijk wil je weten hoe je jouw vriendin terug kunt krijgen. Het is belangrijk om op dit moment goed naar jezelf te kijken en te ontdekken welke rol je precies in jouw relatie kunt gaan spelen. Vind je het moeilijk om dit te beoordelen? Dan kun je hier het best nog even goed over nadenken. Probeer vervolgens te bepalen hoe je zou kunnen veranderen om de relatie een nieuwe impuls te geven.

Heb je een beeld voor je hoe de ideale relatie er met je ex uit zou zien? Dan is het tijd om je ex proberen terug te winnen en kun je met voorzichtige telefoongesprekken weer een afspraakje proberen te maken.

Geef je ex op dit moment voldoende ruimte en probeer vooral niet te opdringerig over te komen. Na verloop van tijd wordt het vanzelf duidelijk of je jouw ex daadwerkelijk terug kunt krijgen en welk plan je hierin gaat trekken.

Meer weten over het terugkrijgen van je ex? De ex terug methode is een boek vol met tips en technieken om je vriendin terug te krijgen. Klik op de link en leer meer.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *