web counter

Hoe Win Ik Mijn Ex Terug? 3 Snelle & Simpele Tips

Je bent in nood en weet niet wat je moet doen. Om je ex terug te winnen is het belangrijk rustig te blijven en niet te snel te handelen. Veel mannen en vrouwen kiezen er te snel voor om actie te ondernemen. Vaak komen ze bedrogen uit en blijkt het niet gemakkelijk om je ex weer terug te krijgen.

‘Hoe win ik mijn ex terug?’ is een vraag die veel mannen en vrouwen bezighoudt. Het is belangrijk om goed met deze vraag om te gaan en zo snel mogelijk te beslissen welk plan je gaat ondernemen.

Om je ex terug te winnen kun je in het begin het best een tijdje rust nemen. Waarschijnlijk heb je ruzie met je ex gehad of is de relatie als een kaars uitgedoofd. Het klinkt misschien vreemd, maar na een ruzie is een relatie gemakkelijker goed te maken.

Een kaars die uitdooft wijst op een relatie die steeds saaier en saaier is geworden en om deze reden kapot is gegaan. Bij dergelijke relaties is de spanning ver te zoeken en is het op deze manier vaak mis gegaan.

Het terugwinnen van je ex

Het terugwinnen van je ex moet je op een verstandige manier aanpakken. Vaak begint het terugwinnen van je ex met een eerste afspraakje en probeer je later steeds wat grotere stappen te maken.

In het begin zal je ex niets meer met je te maken willen hebben of is heel afstandelijk. Het is belangrijk nu niet te veel druk te zetten, maar je ex de ruimte te geven. Steeds wanneer de druk te groot wordt moet je een stapje terugnemen. Als je terrein kunt winnen, moet je dat direct doen.

Probeer bijvoorbeeld eerst korte telefoongesprekken uit te voeren en zorg  vervolgens dat je korte fysieke ontmoetingen laat plaatsvinden. De korte fysieke ontmoetingen gaan uiteindelijk leiden tot een onrustig gevoel bij je ex. Je ex krijgt het idee weer bij je te willen zijn en vervolgens kun je hier uiteraard actie op ondernemen

Laat niet merken dat je nog veel om je ex geeft. Het zal moeilijk worden om je ex terug te winnen wanneer hij of zij merkt dat je nog gevoelens hebt voor je ex. Op deze manier zal je ex argwaan krijgen voor verdere ontmoetingen en wordt het soms onmogelijk om nog nieuwe afspraakjes te maken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Noem een afspraakje niet bij de naam

Je wilt afspreken met je ex om hem of haar weer te ontmoeten. Het is echter belangrijk dat je een afspraakje niet bij de naam noemt. Wanneer je een afspraakje bij de naam noemt zal het onmogelijk zijn om een afspraakje rond te krijgen en krijgt je ex het idee dat je weer een relatie wilt.

Laat niet merken dat je de relatie weer terugwilt, maar wek dit gevoel wel zoveel mogelijk op.

De vraag ‘Hoe win ik mijn ex terug?’ kan niet in één zin beantwoord worden. Gelukkig zijn er verschillende methodes die je goed kunnen helpen bij het terugkrijgen van je ex. In mijn ex terug methode staan verschillende tips en technieken die het terugkrijgen van je ex een stuk gemakkelijker maken. Haal er je voordeel uit en klik op de link om hier meer over te leren.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

39 Reacties op "Hoe Win Ik Mijn Ex Terug? 3 Snelle & Simpele Tips"

 1. Niels

  says:

  Hoe ik mijn ex weer mijn vriendin kon noemen

  We beginnen bij het begin.

  Ik was 5 x vreemdgegaan waar ik tot op de dag van vandaag spijt van heb
  Ik heb het haar zelf verteld maar veels te laat
  Ze maaktte het uit met veel verdriet
  2 volle maanden heb ik geprobeert haar terug te krijgen
  Met rozen lieve woordjes beloftes en het hielp
  Maar 1 tip
  Zorg ervoor dat je elkaar 2 x in de week ziet
  En laat dan niks van je horen
  Klinkt misschien rot en moeilijk
  Maar ook zij gaat er over na denken als ze hetgevoel krijgt dat ze je kwijt is
  Ik heb een jaar verkering gehad en we hadden een hele sterke band
  Zelf weet ik nog steeds niet wat de reden was dat ik naar anderen ging maar ik heb nogsteeds spijt
  En mijn lieve meisje weet dat en ze heeft het me vergeven omdat ik nog nooit zoveel heb gehuilt
  Maar geef je ex/toekomstige vriendin de tijd om alles een plekje te geven zodat er weer plaats komt voor nieuwe liefde
  Mail mij maar als je vragen hebt
  Als ik een gedicht moet schrijven om je ex te overtuigen
  Mail mij met je naam ,details waarom het uit is(vreemdgaan bijvoorbeeld)
  Details over je ex(kleur haar eigenschappen etc....)
  Ik wil je graag helpen
  Groeten niels kuil

  • Angelique

   says:

   Niels zou je mijn je mail adres kunnen geven wil graag je hulp aangezien ik me ex terug wil na vier jaar verbrak hij de relatie met de woorden ik houd nog van je maar kan het niet help

  • Bas van Arkel

   says:

   Hoi Niels,

   Ook ik wil heel graag gebruik maken van je aanbod. Mijn Ex heet Kirsten en heeft het uitgemaakt omdat ze ons meer is gaan zien als goede vrienden en ook een ander heeft ontmoet waar ze gevoelens voor heeft. Ik weet wat ik de afgelopen tijd verkeerd heb gedaan en wil dolgraag laten zien dat ik weer het perfecte vriendje voor haar kan zijn! Ze heeft prachtige groen/blauwe ogen, heel mooi bruin haar en een hele lieve glimlach en is heel erg gehecht aan lieve dingen die ik tegen haar te zeggen heb!

   Hoop dat je me kan helpen.

   Groet, Bas

  • Anoniempje

   says:

   Kan je mij tips geven .

  • jonh

   says:

   Hoi,

   Na bijna 2 jaar relatie te hebben met elkaar, heeft zij het uitgemaakt. Hier en daar waren zeker ook mijn fouten.
   Ten eerste kon ik niet tegen als zij haar foto's op facebook plaatste en reacties kreeg van jongens. Ze wilde heel graag kinderen met mij, maar ze gaaf aan dat ik niet voor haar kon zorgen omdat ik geen werk had. Ze weet dat ik aan het studeren ben en als nog komt ze met de vraag dat ik niet voor een gezien kan zorgen. Ze is wat ouder dan mij ze is 32 en ik ben 26 jaar

   • anoniem

    says:

    Hee John!

    ik maak exact en precies hetzelfde mee, ook een lange relatie gehad en ze is 4 jaar ouder. Hoe loopt het nu tussen jou en haar? Heb je haar al terug? Zoja hoe dan?

    GR

  • kim

   says:

   Hoi

   ik en mijn ex zijn 10jaar samen en hebben 3kindjes. Nu zondagmorgen was er niks. Smiddags gebben we nog sex gehad en in de namiddag was hij prikkelbaar. Vroeg wat er was maar hij zei waait wel over. Hij is dan die avond naar zijn pa gegaan. Kreeg een sms we moeten praten. Hij wilde weg bij mij. De grond zakte weg onder mijn voeten wist ni wat er mij overkwam. Heb zelfs niet geweend terwijl hij zijn kleren inpakte.

   Nu de maandagmorgen stuurt hij mij dat hij spijt heeft en ons 10jaar niet wil weggooien dacht amai das snel omgewaaid was i ieder geval dolgelukkig. We zijn broodje gaan eten en dan is hij gaan slapen want had slaap nodig.

   Die avond stuurt hij mij ik heb even tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Kan nog geen beslissing nemen. Mijn wereld zakte weer in elkaar. 2uur later stuurt hij. Ik ga mijn eigen woonst zoeken en zien wel wat de toekomst ons brengt.

   Hij stuurt me elke dag een sms om te vragen hoe het is met de kinderen. Maar ik mis hem enorm. Als ik niet antwoord is hij lastig en belt hij mij.

   Heb hem op al die jaren wel veel vergeven. Vreemdgaan. Liegen...
   ik wil hem terug en wordt zot zonder hem.

  • tu

   says:

   Hey Niels, fijn dat ik het hier kwijt kan..

   Ik ben 17jaar en had bijna 2 jaar met me ex. Hij was mijn eerste liefde. Ik was nognooit zo verliefd geweest, en had ook nognooit zoveel van iemand gehouden. Hij was simpel gezegt met alles mijn eerste. Eerste halfjaar hadden we nog geen seks omdat ik er nog niet klaar voor was, later kwam ik erachter dat hij in de tussentijd met 3 andere meisjes soortige relatie had en seks had met ze. Ik was er helemaal kapot van. Ik kon weken niet goed slapen, niet eten, vond niks meer leuk, en dacht er 24/7 aan! Uiteindelijk had ik hem vergeven. Veelste snel eingenlijk. Toen kwam ik weer over 2 andere meiden achter en weervergeven. Toen dachy ik echt dat hij veranderd was. Tenminste dat dacht ik. Hij had alle social media gesloten, enige wat die nog had was whatsapp, en ik mocht toen altijd in zijn telefoon. Het ging 8 maanden heel goed tussen ons we ware zo close, dat ik hem ook als mijn beste vriend zag.. Nu deze maand, kregen we opeens veel ruzie, door jaloezie enz. Ik mocht niks van hem en als hij wat deed mocht ik me mond niet opentrekken. We hadden weken achter elkaar ruzie en we iriteerde aan elkaar. 2 dagen geleden had ik een heel raar gevoel, ik voelde dat hij vreemdging. Vandaag keek ik in zijn hotmail omdat ik me zo voelde en ik zag dat hij alles weer had aangemaakt. Facebook, tagged, instagram, snapchat.. Ik schrok zo erg hij was meisjes aan het flirten en had weer contact met meisjes van eerst toen hij nog single was. Hij noemde ze schat en gaf zijn nummer. Daarna ben ik uit boos heid naar zijn huis gegaan maar hij was er niet. Dus ik had zijn moedet gesproken en alles verteld. Ik gaf ook al zijn spullen terug. Ging toen naar huis en had hem een berichtje gestuurd. Ik zei tegen hem dat ik hem geluk wens en dt hij een nette meisje moet gaan zoeken. En dat ik hem ga vergten enzv. Alleen ik word helemaal gek, want ik wil hem vergeten maar stiekem hoop ik zo erg dat hij me probeert terug te winnen. Hij is zelf niet zo een persoon die blijft proberen. Hij geeft het snel op. Ik weet wel dat die van me houd. Maar of die nog verliefd is en me aantrekkelijk vind? Denk ik niet.. Zou je me aub kunnen helpen?

  • Daan

   says:

   Hallo ik ben uit elkaar vanwegen mijn moeder ze bemoeit haar eigen overal me ik heb te veel de kant van me moeder gekozen en er niet voor m'n vriendin geweest daar heb ik zo veel spijt van er zijn ook kinderen Bij betrokken ik heb 2 meiden zij een zoontje

  • Kees

   says:

   Te weinig aandacht en waardering en met ander meiden praten

   Me ex is klein bruin haar bruine ogen en altyd super lief en knap natuurlijk

  • david

   says:

   Heey Niels zou je mijn misschien alsjeblieft kunnen helpen

  • Yves

   says:

   Hoy Niels zou ik je kunne spreken?

   Ben een relatie van 9jaar achter de rug heb haar 5 a 6 jaar geleden bedrogen waar ik zieks veel spijt van heb in november 2013 is het helaas uitgekomen ze wou verder proberen maar gaf haar toen op een duur minder aandacht waar door ik nu 2 maand singel en wil haar terug help me grt Pipo

  • marcel

   says:

   Hee Niels,

   Ik hoop dat je me kan helpen, mijn vriendin is van het romantische type.

   Ik zal me even voorstellen ik ben marcel en had een 2/half jaar een relatie met janine
   zij 20 ik 23. Is ook van ons bijde de langste relatie, zij eerder een 1 jaar en ik de eerste.

   We zijn als maatjes begonnen, zaten bij elkaar in de klas en toen ontstond er wat tussen ons, we hadden alle twee al veel meegemaakt en vulden elkaar gewoon goed aan. Waarom het uit gegaan is dat ze zelf zegt, ik geef/hou nog van de maar het gevoel is weg maar eigenlijk wil ze dit zelf ook niet, ik wil eerst zien dat je veranderd. Ze zegt zelf dat ik mijn karakter moet veranderen en dat het allemaal zo standaard is geworden in onze relatie.

   Na een week dat het uit was belde ze me zondag op ik wil je zien, huilend, en zegent van ik wil dit ook niet maar dat mijn gevoel weg is. Ze geeft zelf aan als wij even weer samen zijn alles weer normaal is, ze geeft zelf aan dat we eerst ieder een kant op gaan en het wel zien. Maar ze kan het ook niet loslaten, want ze controleert mij wel bijvoorbeeld gaat ze naar haar homo vriendje, en zegt ze als je wat leest op facebook dat ik daar heen ga moet je niet denken dat ik daar wat mee ga doen want hij is homo. Dat stuurt ze mij via app, of ben ik aan het werk in de discotheek ben ik online zegt ze hee mag dat wel onder werk tijd, zeker nummer toevoegen ben niet gek met een knipoog. We hebben zelfs alweer seks gehad met elkaar en daar na even gezellig op mijn kamer een programma terug gekeken maar ze blijft wel steeds nog zeggen ik wil je geen valse hoop geven en het heeft tijd nodig, maar we vinden het fijn om elkaar te zien, ze had wel even op mijn mobiel gekeken wat ik er op had staan. En ze staat ook open voor leuke dingen ondernemen. Ik kan haar nu gewoon moeilijk inschatten, omdat ze ook zegt van ja misschien kommen we een ander tegen en dat we wel zegen wij samen waren leuker.

   Ik hoop dat je me kan helpen, ze is zelf wat ik al zij romantische type en ze weet ik niet.
   Zij deed altijd wel dingen bijvoorbeeld een liefe brief of als we een keer ruzie hadden, en ik kwam bij haar had ze kaarsjes in de hal een een briefje van ik hou van je.

   Haar eigenschappen:
   -janine.
   -Donker blond haar.
   -Blauwe ogen.
   -Lief en zacht maar eigenwijs.
   -Altijd iedereen willen helpen en haar zelf beetje vergeten.
   -druk.
   -Aan janine heb ik mijn diploma te danken

   Ik hoop dat je me kan helpen, het is mijn droom vrouwe.

   groetjes marcel

  • Anoniem

   says:

   Hoi Niels,

   Na twee/drie jaar heeft mijn ex het uitgemaakt, omdat het voor hem meer ging voelen als een broer/zus relatie of goede vrienden. Ik wil graag via de mail contact hoe ik hiermee om moet gaan.

  • Martien

   says:

   Beste Niels ,
   Graag even kontakt

   Alvast bedankt
   Martien

  • anoniem

   says:

   Hoi Niels,

   Ik zou graag hulp van je willen hebben, zou je me kunnen mailen?

   Groetjes

  • Leroy

   says:

   Hey niels kun je mij emailen voor persoonlijk advies? Gr

 2. Anoniempje

  says:

  Hoi graag zou ik advies willen. Mijn vriend zei tegen mij dat hij tijd nodig heeft om alles te verweken. En hij zei we kijken wel wat de toekomst brengt. Dit zei hij nadat ik hem had bedonderd niet met een andere man. Maar hem regelmatig anoniem te bellen en op hangen. Maar hij was er achter gekomen . Dat ik het was. Ik weet niet hoe ik het met hem moet goedmaken. Hij zei altijd tegen mij , hij vind blonde vrouwe mooi. Daarom had ik uit boos heid hem steeds anoniem gebelt.maar nu schaam ik me er voor, hij heeft tegen mij gezegd ,om voorlopig niet te te appen, kan iemand mij vertellen wat ik moet doen want ik wil hem niet kwijt ik hou van hem

 3. Sanne

  says:

  Hoi, ik zou heel graat wat advies of tips willen. Mijn relatie is nu een halfjaar uit , doordat ik vreemd ben gegaan. Ik ben radeloos en nu wil hij me niet meer zien of spreken. Ik hou nog steeds heel erg veel van hem, meer dan ooit eigelijk en heb er veel over om hem terug te krijgen. Groetjes Sanne

  • Klantenservice

   says:

   Hey Sanne,

   Dit is inderdaad een van de redenen waardoor koppels uit elkaar gaan, echter zijn er een hele boel die echt nog wel terug bij elkaar komen.

   Probeer zijn vertrouwen terug te winnen, dat is allicht de eerste stap, van daaruit kan je weer verder zien.

   Succes!

  • daniella

   says:

   Hallo Sanne,

   Zou ik mogen weten hoe het nu verder gaan tussen jou en je ex? Zijn jullie.weer.bij elkaar? Zo ja hoe heb je dt gedaan ik heb namelijk hetzelfde probleem alleen hebben wij nog een zoontje van 10 maanden samen.

   K hoor graag van je

   Groetjes,

 4. Kelle

  says:

  Hey,
  Ook ik zitmet een gigantisch probleem . Deze zomer uit elkaar gegaan met mijn ex en ondertussen toen iemand anders leren kennen, omdat ik mijn ex nie kon vergeten heb ik met 'mijn ander geliefde erg met zijn voeten gespeeld , veel achtergehouden en gelogen , hij heeft toen gezegt dat hij me uit zijn leven wilde en dat ik geen conttact meer mocht zoeken met hem , maar ik mis hem ontzettend hij is toch de ware voor mij ze ik wil hem zo graag terug , maar weet nie wat te doen.

 5. Marjanne

  says:

  Mijn ex heeft het een paar weken geleden uitgemaakt. Het komt erop neer dat hij niet verder wil omdat hij niet zo goed/diep met mij kan praten. En het vanaf het begin een beetje wisselend goed gaat en dan weer ruzie hebben. Ik zelf zit niet echt lekker in m'n vel en daardoor word ik best snel boos en ik ben heel onzeker. Hiervoor zit ik sinds kort in therapie.
  Hij zei ook dat hij heel veel moeite heeft met praten en zijn gevoel uiten. Ik heb zelf zoiets van dat als ik het had geweten ik het op had kunnen lossen en had ik door kunnen vragen op het moment dat ik merkte dat er iets aan de hand was. Dan had ik meer moeite gedaan om met hem te praten.
  Hoe kan ik hem terug winnen? Want nu ik weet wat er mis was kan ik daar wat aan doen, maar hij is op dit moment zijn gevoel voor mij kwijt.

 6. Inge

  says:

  Mijn ex maakte het in eerste instantie uit met de reden ik hou wel van je maar niet genoeg om in een relatie te blijven en toen zijn we gaan praten en toen zei hij dat het verliefde gevoel niet is over gegaan in houden van. Redelijk wat gebeurd in de tussen tijd maar dat ga ik hier niet allemaal vertellen, maar alsjeblieft help want ik wil hem meer dan wat dan ook terug.

 7. adrie

  says:

  Hoi Niels, ik hoop dat jij mij kan helpen met een prachtig gedicht. Ik heb 7 maanden een relatie met Iris gehad en ze was mn alles nu nog steeds ook al is het nu uit.afgelopen zondag heeft ze er een punt achter gezet omdat ik tegen haar gelogen heb. Ben niet vreemdgegaan. Ik had over mn werk en waar ik woonde gelogen.ze zegt dat ze me nooit meer kan vertrouwen en dat is voor haar heel belangrijk in een relatie. Iris betekend echt alles voor me ze heeft prachtige blonde haren prachtige ogen waar je in verdrinkt. Ik wil haar zo graag terug kan je me aub helpen niels. Alvast bedankt

 8. lili

  says:

  beste,
  ik had gedurende 9 jaar een relatie maar heb deze gedan gemaakt omdat hij amper tijd kon vrijmaken voor mij en nog veel weg was met zijn vrienden. na onze relatie had ik reeds snel een nieuwe vriend. ik kon niet alleen zijn en de aandacht en lieve woorden van die andere jongen deden mij zeer goed. al snel besefte ik dat dit niet ok was, ik miste mijn ex veel te hard en deed niets anders dan aan hem denken. mijn ex was echter zeer kwaad als ik hem vertelde dat ik iemand nieuw had leren kennen en heeft me verwijderd van facebook alsook wou hij mij niet meer zien of spreken. Ik heb het gedaan gemaakt met mijn ik zal het maar een rebound relatie noemen en ik zag mijn ex weer terug, onverwacht. alles verliep wat moeilijk want hij gaf aan dat hij gekwetst was maar al bij al hadden we een leuke avond. ik zou hem graag terug willen maar vrees dat dit niet meer zal lukken na die misstap van mij. denken jullie dat er nog een mogelijkheid bestaat hem terug te winnen?

 9. daniella

  says:

  Na een relatie van bijna 3 jaar is de liefde van mijn leven bij mij weg gegaan omdat ik vreemd ben gegaan ( terecht eigenlijk ook )we hebben een kleine samen van 10 maanden, ik heb het hem vorige week zondag verteld dat ik hem bedrogen heb.. Nu wil hij alleen nog maar contact met me i.v.m. Ons zoontje, ik wil mijn ex zo graag terug en wil er alles aan doen om mijn gezin weer bij elkaar te krijgen.. Sterker nog hij was mijn betere helft ik snap echt niet hoe ik dit ooit heb kunnen doen zoveel spijt maar hij wil het niet horen.. We hebben nadat ik het hem verteld heb nog 2x sex gehad met elkaar en ben daar al 3x blijven eten.. Gisteren stuurde hij mij dat hii afstand wou nemen.. Alleen nog ons kind en thats it.. Ik hou zielsveel van hem wat moet ik doen? Ik voel me echt hopeloos en machteloos!!

  Hopelijk kaN ieMaNd mij heLpen mijn gezin te redden.

  GroEtjes DanielLA

 10. dilly

  says:

  hi Niels mag k j email k heb graag j advies nodig

 11. Alexandra

  says:

  Beste,

  Ik heb nu een jaar een niet officiële relatie gehad, en laatst vertelde hij in tranen dat hij bang was dat de gevoelens niet meer gingen worden en geen echte verliefdheid voelde, en hij erg ongelukkig was sinds zijn hele basis was weg gevallen. Hij is nog nooit zo open geweest, en hier door heb ik ook veel mijn gevoelens verdoezelt omdat ik bang was hem te verliezen. Dit was de eerste keer dat we elkaar zo verdrietig zagen en open zagen. En zei dat hij zich zelf hier ook veel pijn mee deed. We hebben nog veel contact, en we willen elkaar wel weer gaan zien, ik weet niet of hij dit vriendschappelijk bedoelt, maar hoe pak ik dit verstandig aan voor een nieuwe relatie met meer openheid en ik zou hem graag helpen. En verder kunnen gaan zoals het was, want buiten dat verliefde gevoel hadden we het super samen. En dat wil ik voor altijd als dat kan.

  Met vriendelijke groet,

  Anoniem

 12. rit

  says:

  Hoi allemaal,

  Ik hoop dat jullie mij kunnen en willen helpen,
  Ik heb een relatie gehad die 5 maanden duurde, maar dat ging uit omdat hij stage ging lopen in het buitenland, daardoor zakte zijn gevoelens weg en maakte hij het uiteindelijk uit.
  Nu is hij terug en we hebben ondertussen ook gewoon gesprekken gehad via app enzo, en daar hd ik gevraagd hoe hij zich nou voelde over hem en mij, hij zei dat het voelde als toen we nog iets hadden... nou hadden we laatst afgesproken, was reuze gezellig, en ik was toen nog een keer begonnen over hoe hij zich er nou over voelde, (want in het echt is het natuurlijk meestal anders dan via de media) en toen zei hij ook dat het voelde als toen we nog iets hadden, maar het gevoel van verliefd zijn was er niet, maar wat nog niet is kan nog komen, had hij toen gezegd, hij wil voor nu vrienden blijven en alles even een plekje geven enzo, maar hij weet dat ik hem terug wil..... dat heeft hij helaas gemerkt, naja, nu hebben we binnenkort afgesproken om naar de film te gaan, maari weet gewoon niet wat ik nu moet doen...

  Wilt iemand me please helpen want ik mis hem echt zo ontzettend erg

 13. priscilla

  says:

  Hallo ik ben priscilla
  Na 6 jaar heefd mijn vriend (ex) de relatie verbroken om dat ik ben veranderd van een spontane meid naar niet spontane meid.en hij hij ging daar automatiche in mee veranderen dat voelde voor hem niet goed
  Wie kan mij een tip geven? want ik mis hem heel erug en ik hou nog steeds supper veel van hem help!!!!

 14. Anoniem013

  says:

  Beste heer/ mevrouw,

  Het is nu 1,5 maand uit met mijn ex vriendin zei maakte het uit omdat ze geen gevoelens meer voor me heeft. Ik wil haar heel graag terug, maar ik blijf steeds de fout maken door te zeggen hoe erg ik haar mis en dat ik bij haar wil zijn. Ik heb deze emoties niet onder controle en maak me steeds meer zorgen dat ze een andere man heeft leren kennen waar ze nu al 2 weekeinden mee opstap gaat. Ik heb dit aan haar gevragen maar zei ontkent dit. Ze geeft ook geen enkel teken dat ze nog iets om mij geeft. Ik ben ten einde raad ik wil haarheel graag terug. Ik heb al een e book gekocht.

 15. Bjorn

  says:

  Hoi Niel...

  Ik heb echt je hulp nodig !

  Groetjes Bjorn

 16. Danny

  says:

  Hallo,

  Danny is mijn naam.

  Ik en mijn ex-vrouw, sinds 3 weken, zijn aangetrouwde familieleden. Niet iedereen is het hiermee eens, maar we zijn geen bloedverwanten. Wij zijn 11 jaar samen geweest. We hadden een huis gekocht, waar we flink mee genaaid zijn. Dit heeft 8 jaar stress opgeleverd, waardoor ik mijn frustratie ging weg blowen. Echter hielp het niet, werd ik er alleen maar lakser van, agressief, paranoide en ik deed helemaal niks meer, aangezien we geld moesten sparen voor het huis. Stomweg wel mn geld in die zooi gestoken, en voor mn werk ging ik wel voluit, totdat ik thuis kwam, gelijk er 1 opsteken. Nog steeds vol woede en haat, maar ik was stoned, dus tierde alleen nog in mijn hoofd. Het spul heeft mij veranderd als persoon, dat zie ik nu in. Ik ben sinds de dag dat de befaamde woorden kwamen, dat we moesten praten clean. Begin er nooit meer aan.Man van mijn woord, en heb het haar beloofd. Echter nu ik een tijdje nuchter ben, zie ik pas in hoe slecht ik haar behandeld heb, zij verdiende veel beter dan dit. Zij zelf heeft nooit echt van haar afgebeten, en ik probeerde dit wel aan te moedigen, maar pakte het volstrekt verkeerd aan. Ik hoefde maar te vragen, en ze deed het. Nooit de intentie gehad om haar als slaaf te gebruiken, maar realiseer me nu, dat ik dat wel onbewust deed. Nu zegt ze het gevoel van houden van kwijt te zijn geraakt. Dat idee had ik ook even, maar ik realiseerde me dat ik nog wel echt van haar hield, maar door mijn eigen gecreeërde sleur, het even anders voelde. Ik besef me al te goed, waarom zij deze beslissing heeft genomen, vind het knap dat ze het zolang heeft volgehouden. Maar mis haar zo erg en wil haar zo graag terug, en haar geven wat ze verdiend, een goede relatie. Nu wilt ze eerst aan zich zelf werken, zorgen dat ze meer van zich gaat afbijten. Ook ik ben inmiddels in therapie. Ik kon haar niet met rust laten, en bleef vragen of we weer samen kunnen komen. Maar zij wil niks garanderen, want ze zou niet weten hoe ze zich voelt, nadat ze zichzelf heeft gevonden. Ik heb haar een brief geschreven, waarin ik haar bedank voor het openen van mijn ogen, en dat ik ook echt voor mezelf, aan mezelf ga werken, maar wel dat ik hoop dat zij de positieve veranderingen inziet, en mij nog een kans wil geven. Voel me ook nu al echt vele malen beter, op persoonlijk vlak dan, alleen ik mis haar zo erg. Gezien we aangetrouwd familie zijn, treffen we elkaar wel, en we gaan normaal met elkaar om. Gister toch heel de avond zitten praten, en samen peukje roken. Heb haar nog bij haar moeder afgezet. Alleen vandaag heb ik haar toch weer even laten weten, dat ik haar mis en dat ik echt hoop dat we weer samen komen, ze reageert overal wel op, maar zodra ik over de relatie zelf praat, dan negeert ze mij. Ik heb er zo'n spijt van dat ik haar voor lief heb genomen, en dat ik door de wiet, stilzwijgend heb zitten toe kijken, hoe de relatie kapot ging. Kon ik de tijd terug draaien, dan was het nog geen eens een ander huis, maar wel ik, die mezelf bleef.

 17. Anoniem

  says:

  Niels,
  Mijn ex heeft het na twee/drie jaar uitgemaakt omdat hij het meer ziet als broer/zus relatie of goede vrienden. Ik ben er helemaal kapot van en zou graag willen weten hoe ik hier mee om kan gaan.

 18. Leroy

  says:

  Hey niels kan je mij mailen voor persoonlijk advies? Gr

 19. anoniem

  says:

  hey

  mijn ex heeft het uit gemaakt om dat mensen
  van ons werk dingen bij hem gezegt hebben over mij die niet waar zijn en bij dingen van van hem die ook niet waar zijn hij heeft ze hebben gezegt dat hij een ander heeft maar op zijn fb staat vrijgezel en van mij ze dat ik een ander hep maar ik ben ook vrij ik mis hem versrikkelijk hard en hou nog super super veel van hem anoniem

 20. lisa

  says:

  Hallo mensen mijn naam is Lisa dageraad Ik gebruik dit bericht aan het zeggen dat een grote dank aan Diviner Odi het geweldig voor wat hij heeft gedaan voor mij ik had nooit gedacht dat ik zal mijn man terug te hebben nadat hij in de armen van een andere vrouw na was gegaan hij heeft mij en mijn kinderen verlaten voor bijna 4 maanden.
  Ik heb alle middelen aan mijn man terug te krijgen geprobeerd, maar alles bleek mislukte totdat Diviner Odi kan in de vraag die ik contact met hem toen ik zag geschreven getuigenissen op blogs. Waarzegger Odi vertelde me alles wat ik moest doen en hij zei dat de gebeden. Na 3 dagen, mijn man liet zien en zei dat hij spijt voor een zeer ding was en dat hij wil terug met ons in te bewegen en hij is klaar om alles te doen om mij te compenseren voor alle problemen. Ik gebruik dit bericht aan de mensen die er zijn op de hoogte dat er nog steeds grote mannen
  neem dan contact met hem voor hulp bij het volgende e-mailadres. [email protected]

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image