web
counter

Hoe Win Je Je Ex Terug? Fouten die Je MOET Vermijden

De vraag die steeds meer mannen en vrouwen bezighoudt: “Hoe win je je ex terug?”.

Het is meer dan eens vervelend om niets meer van je ex te horen en een relatie fout zien te gaan.

Natuurlijk kun je op dit moment verdrietig zijn, maar het is beter om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Graag help ik je op een praktische manier met het terugwinnen van je ex en laat precies zien welke stappen je moet ondernemen om je ex terug te winnen.

Er zijn helaas een aantal problemen die soms moeilijk zijn te overwinnen. De kans dat je jouw ex terug krijgt is met deze problemen een stuk lastiger. Denk aan:

  • De liefde is volledig voorbij
  • Geweld, drugs of alcoholmisbruik
  • Continu bedrog

Het is moeilijk om een relatie weer goed te krijgen als er sprake is van bovenstaande problemen. Gelukkig kun je in bijna alle andere gevallen nog ingrijpen en er werk van maken om je ex terug te krijgen.

Wat je niet en wel moet doen

Bij het terugkrijgen van je ex gelden er verschillende regels. Er zijn een aantal dingen die je vooral wel moet doen en een aantal dingen die je niet moet doen. Heb je goed door welke zaken je wel moet ondernemen en welke vooral niet? Dan wordt het terugwinnen van je ex een stuk gemakkelijker en kun je jouw relatie nog redden.

De eerste belangrijk stap die je vooral niet moet zetten is het continue zoeken van contact. Mannen en vrouwen proberen hun ex te bellen, sms’en en contact te zoeken op andere manieren. Wanneer de relatie net voorbij is, is het belangrijk even rust in de tent te houden en je ex niet continue proberen te bereiken. In het vervolg wordt de omgang met je ex mogelijk beter en kun je wel weer contact opnemen.

Door even geen contact te zoeken, voorkom je ook andere zaken. Zo wordt het op deze manier mogelijk om niet te gaan klagen tegen je ex en elkaar geen vervelend gevoel te geven door boos te worden.

Na een periode van rust wordt het juist mogelijk om de relatie weer op een natuurlijke manier te laten groeien en resultaten te boeken die daadwerkelijk zin hebben. Het heeft in een relatie namelijk absoluut geen zin om ruzies uit te praten. Wanneer de sfeer weer goed wordt zullen de ruzies vanzelf voorbijgaan en is het dus niet nodig om deze uit te praten. Het ‘uitpraten’ van ruzies komt meestal namelijk te staan op een zware discussie en zorgt er niet voor dat de relatie beter wordt.

Probeer in je omgeving positief te zijn naar je ex. Wanneer deze berichten bij je ex komen, zal je ex jou namelijk meer gaan waarderen als persoon en wordt het gemakkelijker om je ex terug te krijgen. Probeer je dus als een volwassen man of vrouw te gedragen en de kans is groot dat het weer goed komt.

Meer informatie over het terugkrijgen van je ex? Lees alles over mijn boek op deze pagina en leer dat er methodes en technieken bestaan die het terugkrijgen van je ex veel gemakkelijker maken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Hoe Win Je Je Ex Terug? Fouten die Je MOET Vermijden"

  1. sharona

    says:

    Ik wil graag myn ex terug ondanks hy al met een ander meisje is begonnen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image