web counter

Je Ex Snel Vergeten: Zo Gemakkelijk als dit kan het Zijn!

Je ex snel vergeten is natuurlijk iets dat helemaal niet gemakkelijk is. Het is belangrijk om echter wel te werken aan je ex snel vergeten. Op dit moment belemmer je jouw gedachtes namelijk niet meer en komt er de ruimte om weer nieuwe leuke dingen te doen. Blijf je continue in het oude gevoel hangen? Dan wordt het moeilijk om je ex snel te vergeten en gaat het misschien helemaal nooit meer lukken.

Graag geef ik je een aantal tips om je ex snel te vergeten zodat je later juist weer van je ex kunt gaan houden of wanneer je aan een nieuwe relatie wilt beginnen.

Iets anders doen

Het is natuurlijk heel flauw om te zeggen, maar het is wel zo. Om je ex te vergeten zul je namelijk iets anders moeten doen dan aan je ex denken. Het is voor iedereen verschillend wat dit dan zou kunnen zijn. Probeer te bedenken wat je graag doet en hier zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan.

Wanneer je iet anders gaat doen, merk je dat het veel gemakkelijker wordt om je ex snel te vergeten.

Je ex snel vergeten doe je stap voor stap. Bewaar je geduld, ga aan de slag met de tips en ervaar wat er zal verbeteren in je leven.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Afspreken met vrienden

Afspreken met vrienden is waarschijnlijk wel de beste manier om je ex te doen vergeten. Je merkt hierdoor dat je ook liefde van je vrienden kunt ontvangen en ook leuke dingen kunt doen met iemand anders dan je ex.

Afspreken met vrienden kan altijd en overal. Misschien is het noodzakelijk om oude vriendschappen weer aan te halen of om nieuwe vrienden te maken. Geldt dit voor jou? Ga er dan gewoon voor en zoek nieuwe vrienden en vriendinnen. Je merkt dat je hierdoor een rijker sociaal leven opbouwt en het mogelijk om te genieten zonder je ex.

Door je ex te vergeten merk je dat er meer is in het leven dan de relatie met je ex. Je kunt hierdoor beter beoordelen of je nog verder wilt met je ex of dat je liever en andere relatie gaat starten. Heb je deze beoordeling kunnen maken? Dan wordt het al snel rustiger in je hoofd en merk je dat je al snel kunt relativeren om de voor jou best geldende keuzes te gaan maken.

Verbetering zien en genieten

Wil je jouw ex terug of misschien een nieuwe vriend of vriendin? Je hoeft deze beoordeling niet direct te maken, je kunt hier best even de tijd voor nemen. Wanneer je jouw beoordeling weet te maken hoef je namelijk nog niet direct tot actie over te gaan, maar kun je best nog even genieten.

Kom je ex jouw kant op? Dan is het geen probleem om de boot even af te houden. Vaak helpt dit zelfs om de aantrekkingskracht te laten groeien en je ex terug te krijgen.

Het nemen van een besluit is niet definitief en kan elke dag veranderen. Veel mensen nemen een besluit en wijken hier meer van af. Trap niet in deze valkuil, maar neem je besluit iedere dag opnieuw.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image