web counter

Je Ex Terug Nemen: Een Aantal Slimme Praktische Tips

Je ex terug nemen is niet iets dat je zomaar doet. Wanneer je jouw ex gaat terug nemen moet er namelijk iets veranderd zijn in jullie relatie. Er moet iets veranderd zijn waardoor jij er klaar voor bent om je ex terug te nemen.

Om je ex terug te nemen is het heel belangrijk om voorlopig eerst afstand te gaan nemen. Wanneer je geen afstand kunt nemen van je ex is het misschien nog te vroeg om bij je ex terug te komen en moet je iets meer geduld hebben.

Je ex terug nemen is een stap die de meeste mannen en vrouwen moeilijk kunnen maken. Ze hebben het idee iets van hun ego in te leveren en de meeste mensen doen dat liever niet.

Afstand nemen van je ego

Wanneer je uit elkaar gaat zegt dat meestal iets over het ego van jullie beide. Jullie hebben iets niet van elkaar getolereerd en wanneer dat het geval is zegt dit iets over jullie ego. Om de relatie weer te laten passen is het belangrijk om het ego te laten voor wat het is en kun je beter weer gaan focussen op de toekomst.

Probeer je gedachtes te verzetten en je af te vragen wat hij of zij nu eigenlijk voor je waard is. Ben je bereid te vechten voor jullie relatie, maar nu elkaar even de ruimte te gunnen? Dan ben je klaar om voor de relatie te blijven vechten en is de kans groot dat jullie relatie in de toekomst goed blijft.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex en jezelf accepteren

Om je ex terug te nemen is het belangrijk om hem of haar te accepteren zoals hij of zij is. Echt is dit niet de enige vereiste om de relatie met je ex weer te lijmen. Het is belangrijk je te realiseren dat je jezelf moet gaan accepteren om ook je ex weer toe te laten. Zit je niet lekker in je vel en weet je even niet wat je met jezelf aan moet? Dan ben je mogelijk nog niet klaar om je ex te accepteren en de relatie weer voort te zetten zoals deze ooit geweest is.

Je ex terug nemen doe je zoals je waarschijnlijk al begrijp dus niet van de een op de andere dag. Het is belangrijk dit te begrijpen en hiernaar te gaan handelen. Je gaat alleen op deze manier instaat zijn om weer iets van je relatie te maken en je eigen persoon weer terug te vinden.

Merk je dat het je niet lekker zit dat je ex bij je weg is gegaan of andersom? Dan is het belangrijk om dit eerst een plaatsje te gaan geven. Probeer je in te denken wat dit voor jou en je ex heeft betekend en op welke manier je met deze feiten kunt gaan omgaan.

Langzaam weer contact zoeken

Je ex terug nemen begint met het langzaam weer contact zoeken met je ex. In het begin is het misschien spannend om contact met je ex op te nemen, maar later merk je dat het alleen op deze manier mogelijk gaat zijn om de relatie met je ex terug te krijgen. Probeer dus zo snel mogelijk weer goed contact met je ex te gaan krijgen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image