web counter

4 Eenvoudige Tips om Je Ex Terug te Krijgen

Je weet waarschijnlijk best dat je jouw ex op dit moment niet moet stalken en dat je eerst het liefdesverdriet moet verwerken om je ex terug te krijgen.

Maar weet je dat je jouw ex echt terug kunt krijgen? En dat je ex terugkrijgen is aan te leren als een spelletje? Leer hier vier belangrijke tips die je enorm kunnen helpen bij het terugkrijgen van je ex en bij de meeste mannen en vrouwen nog relatief onbekend zijn.

Het zal enorm helpen bij het terugkrijgen van je ex en het proces dat hierop zal volgen. Focus jezelf op de juiste manier en ga er volledig voor. Alleen op deze manier kun je veranderingen teweeg brengen.

Tip #1: Denk even alleen aan jezelf

Het is meestal niet goed om alleen aan jezelf te denken. Gelukkig kan het wel helpen bij het terugkrijgen van je ex. Veel mensen focussen continue de aandacht op de ex. Het is veel verstandiger om meer aan jezelf te denken en weer van jezelf te gaan houden.

dit moment wordt het ook weer gemakkelijker om van je ex te houden en andersom. Probeer jezelf te verbeteren op verschillende gebieden sterker uit de strijd te komen. Waarom moet je energie verspilt worden aan verdriet? Het is veel zinvoller om je voor te bereiden op je nieuwe toekomst en afscheid te nemen van het verleden.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tip #2: Verwerk het verleden

Ruzies zijn soms het best om te worden uitgepraat. Toch werkt het bij relaties vaak heel anders. Al het goed gaat in een relatie, zijn kleine irritaties geen probleem. Wanneer het niet zo goed gaat in een relatie zijn de kleinste irritaties als snel de grootste problemen.

Neem jezelf in bescherming en probeer het verleden te verwerken. Je kunt het verleden vaak niet verwerken door het uit te praten, maar beter door er een punt achter te zetten en verder te gaan met nu en morgen.

Tip #3: Werk onder de radar

Werk je onder de radar? Dan ben je op een slimme manier bezig om niet te laten zien dat je nog om je ex geeft, maar wel contact wilt hebben. Wanneer je boven de radar uitkomt, kent je ex je bedoelingen en wordt contact zoeken moeilijk. Probeer een afspraak te maken onder het mom van andere bedoelingen. Wil je afspreken met je ex? Vraag dan bijvoorbeeld of hij of zij wil helpen met iets. Je maakt het op deze manier een stuk toegankelijker om elkaar weet te ontmoeten.

Tip #4: Weet wanneer je moet stoppen

Soms is het noodzakelijk om afscheid te nemen van een relatie en er mee te stoppen. Het is belangrijk om kritisch te zijn en te weten wanneer het niet meer lukt om je ex terug te krijgen.

Wanneer het terugkrijgen van je ex niet werkt kun je jezelf namelijk volledig focussen om een nieuwe relatie te krijgen of het leven over een ander boeg te gooien. Meer weten over het terugkrijgen van je ex? Ontdek mijn methode en leer hoe je jouw ex terug kunt krijgen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image