web
counter

Waarom Je Ex Terugpakken Geen Slim Plan Is + Adviezen

Je ex terugpakken is het misschien het liefst dat je op dit moment doet. Wanneer een relatie stopt is dit meestal het gevoel dat overheerst en lijkt je ex terugpakken de enige mogelijke optie.

Je ex terugpakken is helaas niet altijd de beste optie. Om weer vrede te voelen is het belangrijk om je ex terugpakken even op een lager pitje te zetten en te kijken wat op dit moment nu eigenlijk het beste voor jezelf zou zijn. Want is je ex terugpakken op dit moment wel verstandig?

Rust vinden

Om beter na te kunnen denken is het op dit moment heel belangrijk om weer rust te gaan vinden. Rust vind je door je even helemaal niet met je ex bezig te houden, maar door hele andere dingen te gaan doen.

Probeer eens tijd te besteden aan je vrienden, meer te denken aan jezelf en meer tijd te steken in het werk dat je doet. Je merkt dat je hier vele voldoening uit kunt halen en het vanaf dat moment gemakkelijker wordt om de rust te vinden die nodig is wel of niet voor je ex te gaan kiezen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex opnieuw spreken

Om te bepalen of je wilt verdergaan of wilt stoppen met een relatie kan het belangrijk zijn je ex weer eens te gaan spreken. Je krijgt vanaf dat moment weer helemaal op een rijtje of je nog iets met je ex wilt of niet.

Lukt het je om dit goed op een rij te zetten? Dan zal het in de toekomst makkelijker zijn om definitief een besluit te nemen of het stoppen met de relatie met je ex of juist niet.

De eerste afspraak maken

Wanneer je weer een eerste afspraakje met je ex gaat maken wordt dat misschien nog wel moeilijker dan het versieren van een nieuwe man of vrouw. Om weer af te spreken zullen jullie allebei namelijk iets moeten overwinnen om weer tot elkaar te gaan komen.

Lukt het uiteindelijk om weer tot een eerste afspraakje te komen? Dan kun je het best even niet over het verleden gaan praten. Het is meestal het slimst om gewoon over de dagelijkse dingen te praten en net te doen alsof jullie nog een relatie hebben.

Merk je dat dit lekker voelt? Dan zit er misschien nog een relatie met je ex in en is het tijd om weer meer tijd met je ex door te brengen. Soms duurt het een aantal afspraken voordat je weet of je jouw ex wel of niet terugwilt. Lukt het nog niet om deze analyse direct te maken? Dan is dat dus helemaal niet erg. Je krijgt na verloop van tijd vanzelf in de gaten of het in de toekomst wel iets of waarschijnlijk helemaal niets meer gaat worden.

Je kunt in het begin vaak niet goed beoordelen waar je zit met je gevoel. Na een aantal keer af te spreken krijg je vaak echter goed in de gaten of je ex nog iets voor je is of niet. Probeer dit niet eeuwig te laten duren! Soms moet je gewoon beslissen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image