web counter

Vergroot Direct de Kans Om Jouw Ex Terug Te Krijgen

Wanneer het uitgaat tussen jou en je partner, is dat altijd vervelend. Je deelde herinneringen, idealen en waarschijnlijk een aantal toekomstplannen. Dan blijkt dat alles toch niet helemaal soepel verloopt en het tijd is om er een einde aan te maken. Dit kan het om allerlei redenen gebeuren; iemand kan niet meer verliefd zijn, jullie krijgen ruzie, het kan praktisch niet meer.

Maar misschien krijg je later toch spijt: je wilt je ex terug. Natuurlijk gaat dit niet zomaar, want je hebt je relatie niet afgebroken omdat je partner niet de goede schoenen droeg. Misschien is je partner al weer op zoek gegaan naar iemand anders. Maar de kans bestaat ook dat je partner met smart op jou zit te wachten.

Hoe groot de kans is dat jij en je ex weer bij elkaar komen is afhankelijk van een aantal factoren. Je moet er bijvoorbeeld rekening mee houden wat de situatie is: wie heeft het uitgemaakt, en waarom? Daarnaast moet je ook nog bedenken dat de tijd die jullie zonder elkaar doorbrengen ook weer invloed heeft op je kansen. En als laatste is het natuurlijk belangrijk hoe je ex op je reageert. Als je geen bericht krijgt wanneer je contact zoekt, dan is het duidelijk dat je je kansen niet erg hoog in moet schatten.

Wat is de situatie?

Er zijn verschillende situaties die ervoor kunnen zorgen dat je kansen groter of kleiner worden. Als jij het bijvoorbeeld hebt uitgemaakt met je partner, is de kans een stuk groter dat je je ex weer terug kan krijgen dan wanneer je partner heeft besloten er een einde aan te maken. In dit geval heb jij namelijk besloten over de relatie, en kan je dat nu weer doen.

Het is natuurlijk wel belangrijk waarom het uitgegaan is. Is je partner vreemdgegaan of ben jij vreemdgegaan, dan is de kans dat jullie bij elkaar komen kleiner. Daarnaast ben je zoveel vertrouwen verloren, dat je misschien je ex niet meer vertrouwt, of je ex jou niet. In dit geval is de kans klein en moet je hard werken om alles weer op de rails te krijgen.

Maar wanneer je uit elkaar bent gegaan door praktische zaken zoals verre afstand, en je weet dit te overbruggen, dan zijn je kansen natuurlijk groot. In deze situatie is het probleem opgelost, of kun je het oplossen. Natuurlijk is er nooit honderd procent de kans dat je bij elkaar blijft, maar hij is duidelijk groter dan enig ander scenario.

Wanneer je ex het heeft uitgemaakt omdat hij of zij niet meer verliefd op je is, is de kans jammer genoeg vrij klein dat jullie weer bij elkaar komen. In dit geval is het namelijk zo dat de relatie is afgesloten door een behoorlijk permanente reden. Dit is geen emotioneel besluit, maar een rationele. Daarom is het in dit geval belangrijk om veel te praten met je ex en de situatie in te schatten.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Hoe lang zijn jullie al uit elkaar?

De tijd sinds het moment dat het uitging is ook zeker van belang. Wanneer je na een dag weer bij je ex terugkomt, kan dit twee gevolgen hebben. Misschien mist je ex je op dat moment wel heel erg en wil hij of zij met alle liefde bij je komen. Maar misschien is je ex nog wel erg emotioneel omdat je het hebt uitgemaakt of wil je ex bij zijn of haar standpunt blijven, en is hij of zij erg koppig.

Maar wanneer je kijkt naar de kansen na drie jaar, dan zijn deze ook erg klein. Dit heeft er mee te maken dat je ex zichzelf heeft gedwongen jou uit zijn of haar hoofd te zetten. Op dat moment is je ex in veel gevallen over je heen. Je bent beiden heel erg veranderd en de kans is groot dat jullie nu niet meer zo goed bij elkaar passen als vroeger.

Het is dus nodig om een goede balans te vinden. Het ligt natuurlijk ook aan de lengte van de relatie, hoe heftig de ‘break-up’ was en hoe snel jullie weer bijkomen van de splitsing. Sommige mensen zoeken of vinden heel snel een nieuwe partner, terwijl anderen misschien wel meer dan een jaar nodig hebben om over hun ex heen te komen. Houd daarom goed rekening met hoe je ex met de splitsing omgaat.

Hoe reageert je ex op jou?

Hoe je ex op jou reageert is van enorm belang als je wilt kijken wat de kansen zijn dat jij hem of haar weer terugkrijgt. Je ex kan namelijk heel erg aardig en lief tegen je doen, wat toch wel zeker de indruk wekt dat hij of zij jou ook terug wilt. Misschien mist je ex jou wel heel erg en is dit zijn of haar manier om nog een stukje liefde naar jou te uiten.

Het kan ook zo zijn dat je ex vrij afstandelijk is. Dit betekent niet dat je direct geen kans meer maakt. Het kan ook zijn dat je ex het eng vindt om weer contact met jou op te nemen, omdat hij of zij bang is weer gekwetst te worden. In sommige gevallen is je ex vertrouwen in je verloren. Je zult wat tijd nodig hebben om je ex ervan te overtuigen dat je echt goed voor hem of haar bent.

Wanneer je ex geen contact met je wilt, dan is het beter de situatie te laten rusten en ook geen contact met je ex op te nemen. In dit geval zal je je ex waarschijnlijk alleen maar irriteren en kan er geen relatie meer ontstaan. Een tijdje wachten of toch proberen over je ex heen te komen is in dit geval het beste.

In het kort draait het dus allemaal om het inschatten van de situatie. Is de situatie, de timing en de reactie van je ex goed, ga er dan voor! Is dit niet het geval, kijk dan wat jij aan deze situatie kunt doen. We wensen je veel succes met het terugkrijgen van je ex.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Vergroot Direct de Kans Om Jouw Ex Terug Te Krijgen"

 1. ivo

  says:

  He edwin ik je ebook gelezen, erg intersant .
  maar er is wijnig in het book te lezen over een relatie die 1000km van elkaar afzijn
  dat maakt een ontmoeting met je ex of afspraak een stuk lastiger!
  heb je hier meschien een paar tips voor.

  gr ivo

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image