web
counter

4 Tips Om Je Leven Te Verbeteren & Je Ex Terug Te Winnen

Je ex terug veroveren is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Jullie waren immers ooit verliefd op elkaar geworden, en dat verdwijnt niet zomaar.

De kans is groot dat jouw ex-partner diep van binnen nog gevoelens voor jou heeft. Er kwamen echter dingen tussen jullie twee in te staan die ervoor zorgden dat de relatie verbroken werd.

Maar daar kun je zelf wat aan doen! Maak een goede indruk op je ex en je verovert hem of haar zo snel mogelijk weer terug.

Blijf niet te lang piekeren

Het is heel normaal dat je emotioneel bent als je relatie net uit is. Je moet opeens een geliefde missen, inclusief alle leuke dingen die jullie samen delen. Maar de eerste stap om terug te komen bij je ex is om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Daar heb je alleen maar jezelf mee.

Je maakt veel meer indruk op je ex als je laat zien dat je over jullie breuk heen bent en niet meer emotioneel bent. Denk rationeel na, dan kun je ook de fouten bij jezelf ontdekken die tot jullie breuk hebben geleid.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Zoek gezonde afleiding

Je moet vlak na je breuk niet teveel aan je ex blijven denken. Misschien heb je nergens zin in en wil je het liefst de hele dag in bed liggen. Dat helpt natuurlijk niet, want dan heb je alleen maar de hele dag om terug te denken aan je ex. Daar word je niet gelukkiger van.

Zoek daarom gezonde afleiding; ga bijvoorbeeld sporten met vrienden, zoek een leuke hobby of focus je even volledig op je werk. Zo heb je wat afleiding van je ex en ben je tegelijkertijd bezig om je leven onder controle te krijgen. Iemand die alleen maar thuis zit en niets uitvoert is niet aantrekkelijk voor zijn of haar ex!

Besteed aandacht aan jezelf

In je relatie heb je waarschijnlijk veel aandacht aan je partner besteed. Maar die aandacht zal je nu ergens anders kwijt moeten. Waarom niet gewoon bij jezelf? Als er iets is wat de meeste mensen aantrekkelijk vinden, dan zijn het wel goed verzorgde mensen. Iemand met mooie, nieuwe kleren en een fris uiterlijk zal meer ogen op zich gericht krijgen dan een slons.

Door jezelf een beetje te verwennen zorg je er indirect voor dat jouw ex weer interesse in je krijgt. En met verwennen bedoelen we niet telkens naar de McDonald’s gaan, maar bijvoorbeeld nieuwe kleren kopen of een hip kapsel nemen.

Meer tips nodig?

Door je eigen leven op de rails te krijgen en jezelf goed te verzorgen kom je al een heel eind bij het veroveren van je ex. Wil je nog meer tips om jouw ex terug te krijgen? Lees dan ons e-book met de beste methode om je ex te veroveren. Hierin lees je wat je stap voor stap kunt doen om weer bij jouw ex in de smaak te vallen en jullie relatie weer op te pakken. Wacht niet langer en download ons e-book direct!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "4 Tips Om Je Leven Te Verbeteren & Je Ex Terug Te Winnen"

  1. ronald

    says:

    ik wil mijn ex terug,maar wil niks meer met met mij te maken.ik heb haar gestalkt en 13 dagen met rust gelaten dat stuur ik een bericht van hee ik was in apeldoorn moest effe aan je denken .en vraag in de sms van hee hoe gaat het krijg ik terug gaat goed en klaar

  2. ronald

    says:

    mijn ex wil me nooit meer zien heeft haat gevoelens,en zegt we worden niet gelukkig pffff mijn mening door allemaal schit gaat het telkens mis. ik heb haar gesmeekt en willen in laten zien hoe en wat pfff niks helpt.ik heb haar nu 10 dagen met rust gelaten en dan stuur ik bericht van hee ik was in apeldoorn en moest effe aan je denken hoe gaat het nu.antwoord ja goed,en einde daar kan ik niks mee.antwoord mooi zo!!!!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image