web counter

Mijn Ex Terugpakken: Lees Hoe om te Gaan met Boosheid

Mijn ex terugpakken is een besluit dat je niet zomaar maakt. Je bent op dit moment waarschijnlijk boos en wil je ex het liefst te pakken nemen. Het is op dit moment verstandig om rustig te blijven en geen haat meer jegens je ex te voelen.

Haat en liefde zitten in de meeste gevallen heel dicht bij elkaar. Het is zonde om nu iets kapot te maken wat je later misschien weer recht moet gaan breien. Is er sprake van ruzie of voelt het even niet zo lekker? Dan is het belangrijk om dus je rust te bewaren en de emoties even bij jezelf te houden.

Zoek je op dit moment toch contact met je ex? Dan gaat het in veel gevallen heel snel fout en is het moeilijk om dit later weer te herstellen. Om nu rustig te blijven kun je het best gewoon stil gaan zitten en als een soort meditatie alle emoties door je lichaam laten vloeien.

Hoe gaat het nu verder?

Je bent op dit moment mogelijk heel boos op je ex. Later zal dit gevoel echter gaan verdwijnen. Mijn ex terugpakken zal dan veranderen in een gevoel van het willen terugkrijgen van je ex.

Natuurlijk hoeft dit niet altijd zo te zijn. In veel gevallen kan het ook gebeuren dat je liever helemaal niets meer met je ex te maken wil hebben. Je zal op dit moment het gevoel gaan krijgen dat je jouw ex liever kwijt dan rijk bent.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verder gaan of stoppen met je ex

Heb je het idee dat je wilt stoppen of verder wilt met de relatie? Dat is uiteraard een afweging die je zelf moet gaan maken. Het is echter belangrijk om deze keuze niet zomaar te maken, maar de opties zo lang mogelijk open te gaan laten.

Meestal openbaart de juiste keuze zich vanzelf en begrijp je binnen een mum van tijd of het verstandig is of niet om je ex terug te nemen. Uiteraard gaat dit niet alleen om rationeel denken, maar komen hier ook veel emoties aan te pas.

Je ex terug

Deze website gaat over het terugkrijgen van je ex, wanneer je jouw ex terugwilt zit je hier dus op het juiste adres. Het is belangrijk om je te beseffen dat je jouw ex niet zomaar kunt terugkrijgen. Het kan best enkele weken of maanden duren voor je jouw ex terugkrijgen en misschien gaat het wel helemaal nooit lukken!

Mijn ex terugpakken is een gevoel dat dus vaak verdwijnt en omslaat in het terugwillen van je ex. Probeer vanaf dat moment weer toenadering tot je ex te zoeken en weer een afspraakje met je ex te maken.

Lukt het je na het lezen van dit artikel nog steeds niet om een keuze te maken? Dan is het dus van belang om nu rustig te blijven en deze keuze later pas te maken. De tijd zal het meestal leren of je nog verder wilt met je ex of dat het blijkt dat het beter is om met de relatie te stoppen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Mijn Ex Terugpakken: Lees Hoe om te Gaan met Boosheid"

  1. Bas

    says:

    Ik heb 2jaar lang samen gewoont met een ex. Die ex hoef ik nooit neer te zien. Of te hoor en die geef mij dus verwijten waar dus nooit iets mee te maken heb gehat in ieder relatie heb je wel eens. Wat maar dit gaat heel ver. Toen. Nog samen woon den met haar loog ze alles aan elkaar het eerste keer begon het met sms'en. Naar diegast waar ze nu al weer. 3 jaar mee samen woonden. Dus ook die gozer waar ze mij mee belazerd heeft. Maar weet meesten mensen hoorden verhalen van een kant. Maar niemand heeft. Nooit naar mij geluisterd. Meestal krijgen wij mannen de schuld of verwijten naar onze hoofd. Ik vind als je denkt dat je ex vreemd gaat. En je vraagt het om een eerlijk antwoord krijg je vaak nee ze blijven ontkennen ik wist het zeker toen op een keer dat ze op MSN zat en ze het open liet staan toen zag ik dat stiekem raar en berichtjes naar die jongen waar ze vreemd mee ging altijd. Maar toen ik er achter kwam. Wwerd ik zo boos heb haar gewoon et uit gezet en er voor gezorgd dat ze geen aan spaak meer op mijn huis kon maken alles staat om mijn huis maar later kreeg ik verwijten van haar dat ze niks moGT-R. Dat geen auto lessen mocht. Nemen ik heb alleen gezet woord te duur en toen stopte ze zelf. Ze jheb ook gzegt dat ik aan de druga zat nou nee heb nog mooit die rotzooi aan geraakt ze steek mensen tegen mee om die et niks mee te maken hebben zelfs mij familie lapt ze er bij nou lekker als zelf niks uit kan. Praatje en alles aan iedereen. Door telen alleen leugens van haar ik ben er dus klaar mee voor goed ze heeft een grote mond als ik in de flat ben waar zij ook is durft ze niet eens bij mij in een lift te staan ben je DAn schijn heilig of niet. Ik heb heb het veel beter zo nu heb ik sinds 3jaar weer een lieve meid. waar ik nu out mee gaat woorden dus mijn leven gaat veel beter zonder die ex

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image