web
counter

Heeft Mijn Ex Terugpakken een Positief of Negatief Effect?

Mijn ex terugpakken is misschien niet het beste wat je kunt doen. Wanneer je relatie tot een einde is gekomen, is het vaak moeilijk om op een eerlijke manier met je ex om te gaan. Je bent de relatie even helemaal zijn en het enige wat je wilt is je ex terugpakken.  Het is echter onverstandig om te zeggen ‘ik wil mijn ex terugpakken’.

In de meeste gevallen zit er een verliefde onderlaag in deze belofte en is het beter om de relatie iets rationeler te gaan bekijken.

Je wilt je ex terug

Tussen haat en liefde zit vaak een dunne lijn. Wanneer het gaat over ´mijn ex terugpakken´ zit hier meestal een hele andere onderlaag onder. Het is van belang om deze onderlaag goed voor jezelf te ontdekken. Mogelijk voel je nog liefde voor je ex en wil je jouw ex terug.

Om te achterhalen of je jouw ex terugwilt is het belangrijk om de emotie even te laten varen. Probeer niet boos op je ex te zijn, maar het doen stoppen van de relatie simpelweg over je heen te laten komen. Lukt dit een beetje? Dan is het tijd om goed over je ex na te denken en kun je beslissen of je wilt stoppen of doorgaan met je relatie.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je ex terugkrijgen

Wil je jouw ex in de werkelijkheid terugkrijgen? Dan is het belangrijk om een aantal stappen te ondernemen. In eerste instantie is het heel belangrijk om even rust in de tent te houden.

Veel mannen en vrouwen lopen te hard van stapel en nemen direct weer contact met hun ex op. Doe je dit? Dan kan het nog heel lastig worden om je ex terug te krijgen. Houd je jezelf rustig en denk je stap voor stap na wat het beste om te doen is? Dan maak je het jezelf een stuk gemakkelijker en word de kans groter dat je jouw ex kunt terugkrijgen.

Contact met je ex krijgen

Om weer contact te krijgen met je ex kun je in eerste instantie het best gewoon bellen. Je krijg op deze manier in de gaten of je ex nog met je wilt praten. In het eerste gesprek kun je het best gewoon over koetjes en kalfjes spreken. Je krijgt op dit moment het snelst door of er nog schot in de relatie zit of dat je de relatie het best tot een einde kunt brengen en beter helemaal geen contact meer kunt zoeken met je ex.

Is het gelukt om een paar keer contact met je ex te krijgen? Dan is het tijd om met je ex af te spreken en kun je vanaf dit moment weer langzaam een relatie opbouwen. Het wordt vanaf dit moment ook weer mogelijk om seks te hebben, maar doe dit nooit te snel.

Probeer de relatie zoals gezegd langzaam op te bouwen en niet te hard van stapel te lopen. Bouw je de relatie langzaam en beheerst op? Dan is ‘mijn ex terugpakken’ verleden tijd en kan de liefde weer opbloeien.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image