web counter

3 Effectieve Manieren om een Relatie te Redden op een Rij

Er zijn verschillende manieren om een relatie te redden. Je bent hier op de juiste plaats om een manier te ontdekken die bij je past.

Iedere relatie en ieder persoon is anders. Om je relatie te redden moet je dan ook zeker niet elke mogelijkheid aangrijpen om het goed te maken.

Kijk liever eerst welke manieren er voorradig zijn en kies dan de manier waarop je de relatie kunt redden.

Uitpraten

Soms kan het verstandig zijn om een relatie uit te praten. Bij een relatie uitpraten gaat het erom dat de relatie volledig wordt doorgenomen en je er achterkomt op welke manier de relatie uiteindelijk kan worden goedgemaakt.

Probeer een dergelijk gesprek spontaan met je ex te beginnen en er op deze manier achter te komen wat voor jullie de beste uitkomst is. Het is belangrijk dat je dergelijke gesprekken niet te vaak gaat voeren. Er zal op deze manier weinig voor elkaar komen. Het uitpraten kan soms een verlichting in de spanning brengen, maar de spanning ook vergroten. Er komen soms heftige emoties kijken wanneer het over relaties gaat.

Jezelf veranderen

Je maakt de helft van je relatie uit. Het is belangrijk om dit goed te beseffen en de verandering altijd bij jezelf te starten.

Seksueel experimenteren

Om een relatie te redden is het belangrijk weer seksueel actief te worden. Probeer eens iets nieuws uit en verras de ander eens. Door middel van experimenteren leer je elkaar gemakkelijker ontdekken en komt de spanning weer terug in de relatie.

Een relatie en vriendschap onderscheid zich eigenlijk alleen op het gebied van seks. De relatie is hierdoor veel intenser en liefdevoller dan een vriendschap en geeft daardoor een heel speciaal gevoel. In een goeie relatie is er vaak sprake van een net zo goed seksleven.

De vriendschappelijke kant is hier echter ook zeer belangrijk in. Wanneer je elkaar kunt vertrouwen en gemakkelijk met elkaar kunt praten is het namelijk ook gemakkelijker om gelukkig te zijn met de seks.

Relatie in balans

Een relatie kan niet van de één op de andere dag gered worden. Het is belangrijk om de balans weer terug te brengen en een relatie te ontwikkelen waar jullie langer op kunnen bouwen. Werk aan de volgende punten:

  • Seks
  • Jezelf
  • De vriendschap

Het is niet gemakkelijk om van de één op de andere dag je relatie te redden. Probeer de bovenstaande punten in gedachten te houden en de kans wordt een stuk groter dat er een gezonde relatie behouden blijft. Weeg alles wat je probeert aan de bestaande punten af.

Draagt het bij aan je eigen groei, de seks of jullie vriendschap? Dan is het een juist idee voor het redden van jullie relatie en kun je dit gebruiken om jullie relatie te verbeteren

In mijn ex terug methode besteed ik veel aandacht aan het terugkrijgen van je relatie. Ook wanneer de relatie op dit moment nog aan is, kun je mijn tips en technieken goed gebruiken om de relatie nog te redden.

Krijg de relatie waar je partner 100% toegewijd aan je is, zonder fricties of vervelende spanningen

Heb je relatie- of huwelijksproblemen? En staat je relatie op dit moment misschien wel op spanning?

Onderzoek wijst uit dat 78% van alle relaties wordt verbroken en 38,8% van alle huwelijken stuklopen. Dit zijn schokkende getallen.

Maar er is hoop… Ik heb namelijk een uitgebreid programma ontwikkeld om je te helpen om meer controle terug te winnen in je relatie.

Ontdek het nu:

Het Ideale Relatie Programma Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

2 Reacties op "3 Effectieve Manieren om een Relatie te Redden op een Rij"

  1. Doret

    says:

    Help,

    Ik woon nog met mijn ex onder 1 dak omdat ik nog geen andere woning heb, hij heeft een punt achter de relatie gezet omdat mijn achterdocht en wantrouwen killing is voor hem. Ik heb meerdere keren beterschap belooft maar telkens ga ik weer de fout in. Nu is hij er echt klaar mee. Ik heb zo'n spijt en wil nog een allerlaatste kans (ik loop nu ook bij een psych voor mijn probleem) ik hoop dat ik hem terug kan krijgen, hoe pak ik dit aan?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image