web counter

Relatie Therapie Heeft Geen Zin! Dit is de ECHTE Oplossing

Steeds meer mannen en vrouwen volgen een relatie therapie. Vaak hebben de eerste sessies grote effecten, maar blijft het resultaat in het vervolg uit.

Er wordt in veel gevallen heel geforceerd gesproken over de relatie en ook in het dagelijks leven zul je met de theorie moeten leven.

Relatie therapie kost veel geld en het lijkt vaak nauwelijks effect te hebben. Soms heeft relatie therapie wel effect, dit zit hem echter puur in het feit dat dit het enige moment is waarop stelletjes elkaar nog normaal kunnen spreken.

In dit artikel bespreek ik hoe je zonder relatie therapie toch nog een waardevolle relatie kunt krijgen en geen honderden euro’s aan een dergelijke therapie hoeft te besteden. Pas mijn tips toe en ga aan de slag voor het te laat is.

Ga leuke dingen doen

Om een relatie goed te krijgen wordt er vaak aangeraden om vooral weer leuke dingen te gaan doen. Natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan en lijkt er alleen tijd in het weekend te zijn om iets leuks te doen. Doordeweeks zijn jullie mogelijk bezig met jullie eigen activiteiten en is er echt geen tijd voor elkaar.

Wanneer je weer een gezonde relatie wilt, moet je actie nemen en tijd vrijmaken voor elkaar. Probeer elke avond een wandeling te maken, samen een hobby te beoefenen of af en toe eens met elkaar naar de bioscoop te gaan.

Het hoeft echt niet moeilijk te zijn. Wanneer je een aantal extra activiteiten in de week doet, wordt de relatie al snel een stuk leuker en doen jullie meer dan samen avondeten en de vaatwasser inruimen.

Besteed dus aandacht aan het plannen van leuke activiteiten. Ik weet zeker dat deze manier van relatie therapie meer waarde geeft en de kans vergroot dat een relatie nog goed zal komen.

Breng meer spanning in de relatie

Een relatie wordt vaak saai omdat er nauwelijks spanning te vinden is. Veel stelletjes proberen deze spanning vervolgens te zoeken in ruzies en natuurlijk is dat absoluut niet de bedoeling. Ruzies maken een relatie kapot en zijn niet de oplossing voor het vinden van extra spanning.

Het is de bedoeling om de relatie iets onwillekeuriger te laten verlopen en de structureren weg te nemen. Simpelweg moet je andere dingen doen om een relatie leuk te houden en ik verzeker je, dit is de beste relatie therapie die er bestaat. Verandering van spijs doet eten, dat is zo en dat blijft zo. Geef je relatie dus weer nieuwe impulsen en probeer niet te veel in je huidige manier van leven te denken. Praat er met je vriendin of vriend over en je merkt al snel dat het een stuk beter gaat.

Voordat het te laat is…

In de ex terug methode leg ik mannen en vrouwen uit hoe zij hun ex terug kunnen krijgen. Deze methode is niet alleen voor verbroken relaties, maar ook uitstekend voor mannen en vrouwen waarvan de relatie bijna op breken lijkt te staan. Klik op deze link en lees direct meer.

Krijg de relatie waar je partner 100% toegewijd aan je is, zonder fricties of vervelende spanningen

Heb je relatie- of huwelijksproblemen? En staat je relatie op dit moment misschien wel op spanning?

Onderzoek wijst uit dat 78% van alle relaties wordt verbroken en 38,8% van alle huwelijken stuklopen. Dit zijn schokkende getallen.

Maar er is hoop… Ik heb namelijk een uitgebreid programma ontwikkeld om je te helpen om meer controle terug te winnen in je relatie.

Ontdek het nu:

Het Ideale Relatie Programma Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image