web
counter

Wil Je Terug Bij Je Ex? Ontdek een Meesterlijke Methode

Hoe mooi kan het zijn om over een aantal weken te zeggen ‘Ik ben terug bij mij ex’. Het zal een prettig  gevoel zijn om weer van elkaar te houden en bij elkaar te zijn.

Het wordt op deze manier mogelijk echt weer te genieten en je kunt je liefde binnen een relatie direct weer delen. Het opbreken van een relatie gaat vaak gepaard met verschillende emoties en zorgt voor veel rumoer.

Om te wennen aan deze situatie is er vaak veel tijd nodig. Na verloop van tijd merk je dat het alleen zijn een feit is en je jezelf beter kunt focussen op andere dingen die het leven te bieden hebben. Spontaan komen de gevoelens voor je ex weer naar boven en neem je contact met hem of haar op.

Het voelt heerlijk om elkaars stemmen weer te horen en jullie besluiten af te spreken. Ook het eerste afspraakje voelt weer als vanouds en de liefde begint weer te groeien. Lukt dit? Dan ben je terug bij je ex.

Vaak is het zo gemakkelijk niet…

Vaak is het zo gemakkelijk niet om bij je ex terug te komen. Soms is er ruzie geweest of zijn er andere dingen gebeurd die het herstarten van de relatie moeilijk kunnen maken. Om opnieuw met je ex te beginnen, is het belangrijk eerst afscheid te nemen van je vroegere relatie en dan pas weer verder te gaan met de nieuwe relatie met je ex.

Probeer de nieuwe en oude relatie als twee totaal verschillende dingen te zien. De kans wordt op deze manier een stuk groter dat je een prettige tijd tegemoet gaat en de relatie op een soepele manier zal verlopen. Het is vaak niet zo gemakkelijk. Gelukkig kun je op verschillende manieren het terugkrijgen van je ex versoepelen en ervoor zorgen dat het terugkrijgen van je ex makkelijk wordt dan je ooit had kunnen bedenken. Zo is het niet altijd verstandig om aandacht te besteden aan je ex en kun je voorlopig misschien beter afscheid nemen op de manier waarop jullie met elkaar omgaan. Door verwarring te scheppen kun je vaak snel veranderingen forceren. In het begin lijkt het misschien pijnlijk om het contact voorlopig te verbreken, later ga je er de vruchten van plukken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Je hebt je ex terug

Het kan zomaar gebeuren dat je jouw ex weer terug hebt. Het is op dit moment verstandig om rustig te blijven en geen verkeerde beslissingen te maken. Probeer vooral jezelf te blijven en je niet anders voor te doen dan je in elkaar zit. Misschien werkt het voor de komende tijd? Later kom je bedrogen uit en merk je dat je alleen jezelf kunt zijn in een relatie.

Natuurlijk zullen er wel veranderingen in het gedrag van jou en je ex plaatsvinden. Klaarblijkelijk heeft de vorige relatie niet gewerkt en moet je er op dit moment voor zorgen dat de relatie nieuwe impulsen krijgt. Probeer nu al te denken aan het moment waarop je jouw ex terug krijgt. Kun je het jezelf indenken? Dan heb je het grootste deel van het werk gedaan en wordt het gemakkelijker om aan een stabiele relatie te bouwen.

In mijn boek heb ik verschillende manieren beschreven om je ex terug te krijgen en hoe het is als je jouw ex uiteindelijk weer terug hebt. Klik op de link en ontdek direct meer.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Wil Je Terug Bij Je Ex? Ontdek een Meesterlijke Methode"

  1. Vanessa

    says:

    Ik heb vandaag het ebook gelezen. Mijn man is heftig verliefd op een ander en ik ben zwanger van ons 2e kind. De liefde is absoluut niet over tussen ons maar die andere vrouw zit zwaar in de weg. Het heeft hem in zijn greep. Ik heb de relatie verbroken maar het voelt totaal niet goed. Toch hou ik het zo want ik heb geen keus. De methodes in het boek klinken erg logisch maar ik moet mijn ex wel zien want hij haalt onze dochter soms op etc. Ik mis in het boek een situatie met kinderen of een andere verliefdheid. Heeft het wel zin om de methodes uit te proberen in mijn geval? Wie o wie heeft ervaring?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image