web
counter

‘Terug Bij Mijn Ex, Want De Liefde Verdwijnt Niet’

Wanneer je iemand verliest waar je van houdt heeft dit een lange nasleep.

De liefde zal lang aanwezig blijven en je kunt moeilijk afscheid nemen van de man of vrouw die een groot deel van je leven heeft uitgemaakt.

Houden van is iets heel moois en geeft ons leven als mens een grotere waarde.

Toch zul je weer verder moeten leven en is het op een gegeven moment tijd om je leven weer op te pakken en nieuwe stappen te maken.

Vaak ontstaat al snel het gevoel dat je terug wilt naar je ex. Je hebt het gevoel een stuk liefde en aandacht te missen en wenst dat de relatie weer goed komt. Terug bij je ex komen is niet gemakkelijk. Wanneer je ex een einde aan de relatie heeft gemaakt wordt het zelfs nog een stuk moeilijker.

Heb jij een punt achter de relatie gezet? Dan heb je een grotere kans dat het direct lukt. Gelukkig is het ook mogelijk om je ex terug te krijgen wanneer jij het niet hebt uitgemaakt met je ex.

In dit artikel geef ik verschillende tips die het terugkrijgen van je ex een stuk gemakkelijker maken. Probeer een aantal van mijn tips te onthouden en haal er je voordeel uit.

De oorspronkelijke liefde verdwijnt niet

Het is een feit dat jullie relatie op deze manier niet verder heeft kunnen gaan. Gelukkig is het ook een feit dat jullie ooit verliefd op elkaar zijn geworden. De echte liefde zal niet zomaar verdwijnen en kun je met een aantal slimme tips weer terugbrengen.

Stem er in het begin vooral mee in dat het opbreken van de relatie een heel goed idee was. Je ex vraagt zich op dit moment namelijk af waarom je tot dit besluit bent gekomen en waarom jij het precies zo’n goed idee vond. Hij of zij zal nieuwsgierig zijn naar je redenen en vraagt zich af of je misschien veranderd bent.

Het klinkt misschien heel vreemd, maar in sommige gevallen zal je ex je veel aantrekkelijker vinden dan toen jullie nog een relatie hadden. Wanneer de relatie afgelopen is, is het namelijk een stuk vrijblijvender en hoeft er eigenlijk niets meer zo nodig.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Blijf realistisch

Je moet uiteraard wel realistisch blijven. Misschien is er een kans dat jullie nog bij elkaar komen, maar het is ook mogelijk dat het nooit meer goed gaat komen. Probeer niet te positief te zijn in het terugkrijgen van je ex en bedenk een plan B. Wat doe je als het niet lukt om je relatie terug te krijgen en op welke manier ga je hiermee om?

Om een periode van rust in te lassen is het belangrijk uit de buurt van je ex te blijven en het liefst ook van de familie en vrienden van je ex. Je strooit op deze manier geen zout in open wonden en kan weer contact zoeken wanneer de tijd hier rijp voor is.

Lees meer van mijn bevindingen in een methode die ik heb ontwikkeld om je ex op een gemakkelijke en doeltreffende manier terug te krijgen.

Lees meer en ontdek een doeltreffende methode voor het terugkrijgen van je ex.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "‘Terug Bij Mijn Ex, Want De Liefde Verdwijnt Niet’"

  1. Amélie

    says:

    Beste Edwin,
    Na 2 heftige maanden verliefdheid maakt mijn ex het uit. Een week voordat het uit ging wilde we nog samenwonen en keken naar huizen. Hij geeft aan dat hij niet meer verliefd is en we toch niet bij elkaar passen. Ik heb verdiet hiervan en ik wil hem terug. Heeft het zin om hoop te hebben of moet ik m'n wonden likken en verder gaan met mijn leven? Als hij na 2 maanden niet meer verliefd is en niet om mij vecht, was t dan wel echte liefde? Ik hoop dat u reageert.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image