web counter

Uit Elkaar Gaan of Bij Elkaar Blijven? Doe de Gratis Relatie Test Quiz!

Hoe de online relatie test werkt

Je relatie loopt niet lekker, jullie zijn van elkaar aan het vervreemden, of juist de hele tijd ruzie aan het maken. Er lijkt weinig meer over te zijn van de vonken die er in het begin tussen jullie waren.

Dit zijn allemaal dingen die je tegenkomt in een bepaalde fase van je relatie, of aan het einde ervan. Je voelt je eenzaam in je relatie en je vraagt je of het nog wel nut heeft om bij elkaar te blijven.

Iedereen verdient een gelukkige en gezonde relatie. Weet je of jouw relatie gezond is?

Ik heb mijn jarenlange expertise en ervaring gebruikt om een test te maken die kijkt naar de belangrijkste factoren van een gelukkige relatie.

Hierdoor heb ik onderstaande test kunnen maken die met zekerheid een betrouwbare indicatie kan geven of jullie relatie nog kans van slagen heeft

Hoe zwaar een antwoord mee telt verschilt per vraag en antwoord. Als je twijfelt tussen twee antwoorden, kies dan het antwoord waar je gevoel het meest naar neigt.

Let op! Wees eerlijk naar jezelf toe; geef niet het antwoord dat je zou willen dat het is, geef het antwoord dat waar is.

Vul onderstaande vragen in en ontdek waar je precies staat met je relatie.

Aan het einde van de test zul je ontdekken of je nog een kans hebt om je relatieproblemen op te lossen, of dat je het beter kan beëindigen.

1. Vertrouw je je partner?
2. Voel je je aangetrokken tot andere mensen?
3. Zijn jullie nog seksueel intiem?
4. Helpen jullie elkaar wanneer dit nodig is?
5. Geven jullie elkaar de ruimte?
6. Doen jullie nog steeds leuke spontane dingen samen?
7. Zijn jullie er voor elkaar?
8. Weet je waar de ander zich mee bezig houdt?
9. Beleef je nog plezier aan de relatie?
10. Zijn jullie nog verliefd op elkaar?
11. Word je met respect behandeld door je partner?
12. Praten jullie over een toekomst samen?

Krijg de relatie waar je partner 100% toegewijd aan je is, zonder fricties of vervelende spanningen

Heb je relatie- of huwelijksproblemen? En staat je relatie op dit moment misschien wel op spanning?

Onderzoek wijst uit dat 78% van alle relaties wordt verbroken en 38,8% van alle huwelijken stuklopen. Dit zijn schokkende getallen.

Maar er is hoop… Ik heb namelijk een uitgebreid programma ontwikkeld om je te helpen om meer controle terug te winnen in je relatie.

Ontdek het nu:

Het Ideale Relatie Programma Risicovrij Uitproberen

Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

5 Reacties op "Uit Elkaar Gaan of Bij Elkaar Blijven? Doe de Gratis Relatie Test Quiz!"

 1. Timo says:

  heb de test gedaan... 13 punten.. Maar wil het echt niet uit maken met haar. we hebben wel ruzie maar kan niet zonder haar.. Heb je nog tips om ruzie te stoppen??

  • Edwin Edinga says:

   Beste Timo,

   Ja, die heb ik zeker! Op deze site vindt je een aantal artikelen met tips voor het oplossen van ruzie met je partner, zoals deze: exterug.nl/ex-terug-na-ruzie/, exterug.nl/ruzie-vriendin/ en exterug.nl/ruzie-vriend-goedmaken/.
   Ook in mijn boek 'Ex Terug Methode' staan een aantal tips voor het terugwinnen van je (ex-)vriendin. Hier vindt je de link naar het boek: exterugmethode.nl/index4.php?pn=etn.

   Veel succes!

   Met vriendelijke groet,
   Edwin Edinga

  • Edwin Edinga says:

   Hoi Timo,

   De test geeft slechts een indicatie van je mogelijke kansen. Uiteindelijk zal je je beslissing (moeten) baseren op je eigen gevoelens. Luister naar je hart, maar wees ook verstandig (luister ook naar je hoofd). Benader de situatie met een reële kijk en hopelijk zal je dan tot een beslissing komen.

   Wat jouw vraag over tips voor het stoppen van ruzie betreft: op deze site vindt je een aantal artikelen die jou een antwoord kunnen geven. Verder kan je ook nog mijn boek 'Ex Terug Methode' lezen. Hierin vindt je nog vele andere tips voor het terugwinnen van je vriendin.

   Met vriendelijke groet,
   Edwin Edinga

 2. happy says:

  woeeeh, 76%!! er is dus nog genoeg kans!

 3. evie says:

  moet ik mijn vriend terugnemen als hij al drie x vreemd is gegaan? Hij zgt steeds dat hij spijt heeft... hij heeft ook biploaire stoornis en ik heb hem altijd bijgestaan, we hebben heel veel meegemaakt samen. En ik denk niet dt hij met die andere meiden waar hij 1 nachtje mee deelt dezelfde diepe band heeft.. ik hou echt zoveel van hem, ik denk echt dat hij mijn ware is

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *