web counter

Zo Verbeter je je Leven en Krijg je Makkelijker je Ex Terug

Je bent je vriend of vriendin kwijt en nu heb je liefdesverdriet. Ook wil je hem of haar graag weer terug. Om dit te bereiken is het belangrijk te bedenken waardoor het mis ging. Was je niet attent genoeg? Deed je te weinig met je leven? Of was je er juist te weinig voor hem of haar?

Als je deze problemen weet aan te pakken vang je twee vliegen in één klap: je verbetert je leven en misschien krijg je zelfs je ex weer terug! Hieronder staan drie manieren om je leven te verbeteren.

Erken je fouten

Iedereen maakt fouten. Niemand is immers perfect! Er zijn helaas weinig mensen die hun fouten begrijpen en toegeven dat ze een fout gemaakt hebben. Heel veel relaties lopen stuk op dit soort fouten. Als jij in staat wordt jouw fouten te zien (dit merk je vaak aan je omgeving) en toegeeft dat je ze maakt zullen anderen jou meer gaan waarderen. Je zou ook eens kunnen nadenken over eventuele fouten in jouw relatie. Waar ging het mis? Natuurlijk moet je niet opeens je ex gaan bellen en je excuses aanbieden, maar je kan wel kijken hoe je dit soort fouten voorkomt.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Pak jouw slechte gewoontes aan

Iedereen heeft slechte gewoontes. Mensen roken, drinken, blijven te lang in bed liggen, snoepen… Aanvankelijk lijken dit allemaal niet al te ernstige problemen. De problemen worden echter groter als je veel van deze slechte gewoontes hebt of wanneer één gewoonte extreme vormen aanneemt. Stop er dus gewoon mee! Rook niet, drink met mate en sta eens wat eerder op. Je zult zien dat je gezonder én vrolijker wordt. Hopelijk merkt jouw ex dit ook en gaat hij of zij weer interesse in jou tonen.

Zoek inspiratie en leer van je omgeving

Het kan erg lastig zijn de bovenstaande punten altijd na te leven. Het is namelijk erg lastig je fouten toe te geven en zo nu en dan een snoepje is erg verleidelijk. Het is echter heel belangrijk je aan jouw afspraken met jezelf te houden. Wanneer je dit niet doen verval je snel weer in je oude patroon mét je oude fouten.

Een goede inspiratiebron kan je enorm helpen. Kijk in je omgeving naar mensen die leven zoals jij zou willen leven. Denk je dat het toeval is dat deze mensen altijd zo gelukkig zijn? Jij kan dit ook worden! Eventueel zou je ze ook om advies kunnen vragen of samen iets gaan doen (bijvoorbeeld sporten).

Je zou ook kunnen vragen of iemand je zou willen begeleiden bij jouw stappen naar verbetering. Zo’n coach kan enorm veel voor je betekenen. Als je dit liever niet openbaar doet zijn er ook op het internet vele coaches te vinden (met video’s en soms zelfs support per mail of telefoon!).

Jouw ex zal zien dat jij hard werkt aan jouw toekomst. Hopelijk krijgt ze dan weer interesse in jou en neemt ze zelf contact met je op. Als ze dit niet doet zou je het zelf na een tijdje rustig kunnen opbouwen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image