web
counter

Weer Gelukkig Worden met Je Ex? Lees Hier Hoe!

Er zijn veel mensen die, wanneer hun relatie verbroken is, nog steeds gevoelens voor hun ex houden.

Dit is natuurlijk helemaal niet vreemd; jullie waren immers lang verliefd op elkaar en gewend om veel met elkaar te doen.

Meestal gaan deze gevoelens na een tijdje weg. Soms heb je echter het gevoel dat je nog steeds verliefd bent op je ex. Wat moet je dan doen?

Als dit het geval is zou je kunnen proberen je ex weer terug te krijgen. Wie weet heeft hij of zij wel dezelfde gevoelens en kunnen jullie opnieuw een relatie krijgen. Het is echter wel belangrijk om hier zeker van te zijn en het slim aan te pakken. Je krijgt je ex immers niet zomaar terug en zal er iets voor moeten doen. Met de volgende stappen kan je jouw ex weer terug krijgen.

De eerste stap: ontdek waar het fout ging

Als jij of je ex het net uitgemaakt heeft zullen jouw gedachten in de eerste periode waarschijnlijk chaotisch zijn. Was dit wel de juiste beslissing? Of waarom heeft mijn ex het uitgemaakt? Ik ben nog steeds verliefd, wat moet ik nu doen? Je moet er als eerste achter zien te komen waar het fout ging.

Hadden jullie bijvoorbeeld veel ruzie of te weinig aandacht voor elkaar? Is een van jullie vreemd gegaan of verliefd op een ander? Er zijn diverse oorzaken waardoor een relatie ten einde kan komen. Probeer te kijken waar het bij jullie door kwam. Als je dit eenmaal weet kan je kijken of jij je ex kunt vergeven of hoe je het weer goed zou kunnen maken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

De tweede stap: neem de tijd en geef je ex de tijd

Het is niet verstandig om gelijk te gaan handelen. Als jij, je ex of jullie beiden fouten gemaakt hebben kan je hier beter eerst een tijdje over nadenken. Zo kom je erachter of je een relatie nog ziet zitten. Als je het zelf weet is het slim om je ex nog even extra de tijd te geven.

Daarnaast is het verstandig om te bedenken of je daadwerkelijk je ex mist, of enkel het ‘samen zijn’. Dit laatste kan je ook met een andere partner doen. Dan betekent het dat je de relatie mist en niet je ex zelf. Het is dan verstandiger om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken.

Ook is het slim om in deze periode te bedenken of je in de toekomst gelukkig met je ex kunt worden. Niets is zo vervelend als het hebben van een knipperlichtrelatie. Je moet elkaar in de toekomst kunnen vertrouwen en van elkaar kunnen genieten.

Weet je zeker dat je jouw ex mist en heb je het idee dat jullie samen een hernieuwde relatie op kunnen bouwen? Dan is het tijd voor de derde stap: het eerste contact.

De derde stap: het eerste (nieuwe) contact

Als jij en je ex genoeg tijd gehad hebben om na te denken, kan je voorzichtig contact met hem of haar opzoeken. Zorg ervoor dat deze afspraak openbaar en niet romantisch is. Ga dus niet in een duur restaurant eten of afspreken op de plaatst waar jullie voor het eerst zoenden. Een café is ideaal.

Mocht je liever niet direct één op één met je ex af willen spreken is het een goed idee om samen met enkele vrienden af te spreken. Hierdoor is het niet zo geforceerd en kan je goed zien of je ex nog interesse in jou heeft.

Tijdens de afspraak moet je niet praten over wat er allemaal mis is gegaan. Vraag je ex hoe het nu met hem of haar gaat en vertel over je eigen leven. Laat merken dat je je leven opgepakt hebt en niet depressief geworden bent. Iemand die alleen maar verdrietig is en niet uitvoert is immers niet bepaald aantrekkelijk!

Als je merkt dat alles goed loopt kan je een nieuwe afspraak maken. Bij deze afspraak kan je het gesprek sturen naar hoe jullie waren toen alles goed ging. Praat bijvoorbeeld over de leuke dingen die jullie samen gedaan hebben en geef aan dat je die tijd mist. Let ondertussen goed op de reacties en lichaamstaal van je ex.

Wanneer de signalen goed zijn kan je beginnen over het lastigste punt: waarom het uit ging. Laat blijken dat je spijt hebt of dat je hem of haar kunt vergeven. Geef aan dat je de goede tijd opnieuw zou willen hebben en de vervelende tijd achter je wilt laten.

Indien je het lastig vindt dit op een directe manier te zeggen kan je het ook als ‘vraag’ introduceren. Een voorbeeldvraag is ‘denk je dat we samen weer gelukkig zouden kunnen zijn?’. Je ex zal gedwongen zijn om hierover na te denken en zelf antwoord moeten geven. Met de vraag geef je zelf niet heel duidelijk aan of je wel of niet met je ex opnieuw verkering wilt.

Wat moet ik doen als het niet lukt?

Natuurlijk is deze methode niet altijd effectief. Soms heeft je ex wat extra tijd nodig en moet je hem of haar dus deze tijd geven. Je kan het over enkele weken nog eens voorzichtig proberen. Wanneer je merkt dat het echt geen zin meer heeft zal je je eroverheen moeten zetten.

Om je snel over zoiets heen te zetten is het verstandig om afleiding te zoeken. Focus bijvoorbeeld op andere vrienden en zoek een leuke hobby waar je je tijd aan kunt besteden. Als je actief in het leven staat zal je vanzelf weer vrolijk worden en misschien zelfs een nieuwe partner vinden!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ontdek waar het precies fout is gegaan, wat daar aan ten grondslag ligt en welke psychologische buttons je moet raken om jullie liefde weer terug te brengen naar hoe die was. Als er ooit liefde is geweest, kan ie ook weer terugkomen…

Klik op de link hieronder om meer te weten te komen over deze revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur Edwin Edinga

Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


CAPTCHA Image
Reload Image