Wie is Edwin Edinga? Ontdek Hier Mijn Verhaal

Bekijk mijn video waarin ik mij voorstel

Lees de volgende informatie pagina om meer te weten te komen over mijn revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Edwin Eding in het kort (infographic)

Edwin Edinga info

Meer over mijn verhaal

Hoi, dit is drs. Edwin Edinga. Ik ben 54 jaar en heb samen met mijn lieve vrouw twee prachtige kinderen. Ik heb het mooie Amsterdam, waar ik ben afgestudeerd aan de universiteit, verruild voor het schitterende Utrecht waar ik tevens mijn praktijk heb.

Uit eigen ervaring weet ik hoe pijnlijk een relatiebreuk is. Uit eigen ervaring weet ik ook hoe je je ex terug kunt winnen. Ik ben inmiddels 30 jaar getrouwd en we hebben 2 kinderen die beide studeren.

In mijn studententijd leerde ik mijn huidige vrouw kennen. Ik studeerde destijds aan de Universiteit van Amsterdam waar ik sociale psychologie studeerde.

Tijdens een avondje stappen met medestudenten had ik teveel gedronken en ik heb toen dingen tegen mijn vriendin (nu inmiddels mijn vrouw) gezegd die echt niet kunnen. Ik zal je de details besparen, in beschonken toestand ben je soms jezelf niet meer. Het logische gevolg, van mijn tactloze uitspraken, was dat ze me aan de kant had gezet. Wat overigens helemaal terecht was.

De pijn die ik toen voelde was met geen pen te beschrijven. Ik was er helemaal kapot van, ik kon alleen nog maar huilen. Ik had zoveel spijt van de dingen die ik had gezegd en wat moest ik nu zonder de liefde van mijn leven?

Ik moest en zou haar terug krijgen. Ik zette alles op alles om haar terug te krijgen. Het werd mijn nieuwe missie in het leven. Maar wat ik ook probeerde, niets hielp. Hoe wanhopiger ik werd, hoe verder ik haar bij me vandaan duwde leek het wel.

Totdat ik me op een dag realiseerde dat er wetenschappelijke beproefde manieren zouden moeten zijn om je ex terug te krijgen? Het is uiteindelijk allemaal psychologie. Ik realiseerde me dat ik geen aantrekkingskracht zou uitoefenen als ik me zo zielig en wanhopig tegenover haar gedroeg.

Ik besloot mijn studie in te zetten voor privé doeleinden en mijn afstudeerscriptie had dan ook de titel ‘psychologische triggers om je ex terug te winnen’. Dit bleek uit te draaien op de beste beslissing die ik ooit in mijn leven heb genomen.

Ik sprak met professoren over psychologische factoren voor het terugwinnen van een ex-geliefde en las alle literatuur die over dit onderwerp te vinden is. Het duurde dan ook niet lang totdat ik mijn ex had teruggewonnen. Iets waarvoor ik tot op de dag van vandaag dankbaar ben; we zijn inmiddels al 30 jaar gelukkig getrouwd en hoop er nog minimaal 30 jaar aan vast te kunnen plakken.

Later dat jaar studeerde ik af op en we verhuisde naar Utrecht waar ik een praktijk begon.

In mijn praktijk begeleide ik, als relatietherapeut en sociaal psycholoog, mensen bij allerlei problemen. In mijn praktijk kreeg ik ook steeds vaker te maken met mensen die met het verdriet van een relatiebreuk zaten en zich geen raadt wisten. Iets waar ik dankzij mijn studierichting en als ervaringsdeskundige natuurlijk veel vanaf wist.

Het gaf me ontzettend veel voldoening als het iemand weer gelukt was zijn ex terug te winnen dankzij mijn adviezen. Ik schat dat ik in de loop der jaren minimaal 280 stellen weer bij elkaar heb gebracht.

Waar ooit liefde is geweest kan ook weer liefde zijn.

En na het helpen van zoveel mensen en hun succesverhalen ontdekte ik dat het steeds dezelfde stappen en tips waren die tot het terugwinnen van de ex-geliefde leiden. Het gaat om het indrukken van de juiste knopen, niks geks doen en afrekenen met oude patronen.

Helaas kan ik in één op één gesprekken maar een beperkt aantal mensen helpen. Om meer mensen te kunnen helpen besloot ik daarom al mijn kennis samen te bundelen in het boek wat ik schreef; de ‘Ex Terug Methode‘.

De activiteiten als relatietherapeut heb ik terug geschroefd zodat ik mijn tijd kan stoppen in het delen van mijn kennis via deze website; exterug.nl

Op exterug.nl vindt je de laatste inzichten om je geliefde terug te winnen. De informatie die je hier vindt is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op wetenschappelijke literatuur, seminars die ik bezoek en praktijkervaring.

Iedereen die graag zijn ex-geliefde voor zich wil terugwinnen is van harte uitgenodigd rustig op deze site rond te kijken. Ik weet zeker dat je er bruikbare do’s en don’ts zult vinden die jouw kansen op het terugwinnen van je ex vergroten. 

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om voorgoed je ex terug te winnen.

Lees de volgende informatie pagina om meer te weten te komen over mijn revolutionaire methode:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen