Seks (Gehad) Met Je Ex? 6 Belangrijke Tips Die Je Moet Weten

Seks met je ex? Bijna iedereen heeft er wel eens over gefantaseerd. Na elkaar lang niet gezien te hebben, krijgen de hormonen soms de overhand en wil je niets liever dan met je ex in bed belanden.

In dit artikel leer je wat er kan gebeuren als je seks hebt gehad met je ex. Seks met je ex is risicovol, maar er zijn genoeg situaties waarin seksuele intimiteit in jouw voordeel kan worden gebruikt.

Is seks met je ex een goede manier om hem of haar weer terug te krijgen?

Dat is de vraag die we in dit artikel behandelen. En natuurlijk geef ik je goede tips die je kunt gebruiken als je van plan bent om naar bed met je ex te gaan.

Wat je in dit artikel leert is onder andere:

 • De beste tips die je vandaag nog kunt gebruiken om je ex verslaafd aan je te maken
 • Wat je moet doen als je seks hebt gehad met je ex
 • Waarom friends with benefits de kans op een serieuze relatie verkleint
 • 4 verrassende dingen die je ex (hoogstwaarschijnlijk) lekker vindt in bed
 • En nog veel en veel meer…

Scenario #1: Als je terug in bed met je ex wilt

Geloof het of niet, maar seksueel aangetrokken voelen tot je ex is iets heel normaals. Je weet dat het verkeerd is, maar het voelt zo goed.

Sommige mensen zijn nog steeds vrienden met hun ex, terwijl anderen er geen contact meer mee hebben. Je ex is immers om een reden je ex geworden. Maar ondanks dat alles blijft seks met je ex ongelooflijk verleidelijk.

En dit is niet zo gek. Want je hebt seks met iemand met wie je al een connectie hebt. Je hebt in het verleden vele malen seks gehad met deze persoon en je hebt een diepe band die misschien wel nooit meer zal verdwijnen.

Je wilt gewoon seks hebben met iemand die je goed kent. Want aantrekkingskracht met je ex kan er nog steeds zijn, ook al wonen jullie niet meer samen.

Seks met je ex kan soms een manier zijn om de overgang van een relatie naar single zijn soepeler te laten verlopen. Dat betekent niet dat het altijd een goed idee is.

Intimiteit speelt een belangrijke rol in een relatie. Seks is voor de meeste mensen één van de meest intieme momenten tussen een man en een vrouw, wanneer er liefde in het spel is.

Niet zo gek dus dat je de seks met je ex mist. Als je relatie net uit gaat is het heel normaal om je eenzaam en alleen te voelen, en graag gezelschap te willen hebben.

Stel dat je dan weer met je ex samen bent en het leuk hebt samen, is de kans groot dat naast elkaar op de bank zitten al snel leidt tot bovenop elkaar in bed liggen. Want het is natuurlijk verleidelijk, voor als je een paar glazen wijn op hebt samen.

De fysieke kant van seks met je ex speelt een grote rol. Waarschijnlijk hebben  jullie elkaar gemist en is het fijn om weer bij elkaar te zijn.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Je kent elkaar door en door

Ook weet je precies wat de ander lekker vindt. En jullie hebben misschien allebei een tijdje geen seks gehad, dus lopen de hormonen hoog op. In combinatie met het gevoel dat dit wel eens ‘de laatste keer’ kan zijn, wordt de drang om seks met je ex te hebben enorm versterkt.

Maar vraag jezelf af: waarom zou ik het doen? Wat wil je bereiken met de liefde bedrijven met je ex? Is seks een teken dat mijn ex mij werkelijk mist?

Veel mensen doen het namelijk omdat ze bang zijn om alleen te zijn, nu de relatie voorbij is. Ze voelen zich erg eenzaam; en hoe los je dat nu beter op dan op de meest intieme manier bezig te zijn?

De seks heeft zeker ook een psychologische kant. Je zit vol met emoties en die kun je er tijdens de seks bijna letterlijk uitschreeuwen.

Bovendien ervaar je tijdens de seks vooral de positieve kanten van jullie relatie; hoe goed de seks was en hoe fijn het is om dan met je ex te praten. De negatieve kanten van jullie relatie laat je achterwege.

Helaas maakt het de zaken alleen maar lastig, als je seks hebt met je ex omdat je je alleen voelt. Misschien doet jouw ex het wel omdat hij of zij nog gevoelens voor je heeft.

Dit kan erg ongemakkelijke situaties veroorzaken, omdat jullie belangen niet hetzelfde zijn.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Scenario #2: Als je seks hebt gehad met je ex

Dus je hebt seks gehad met je ex met als doel om hem of haar terug te krijgen? Gefeliciteerd! Maar nu moet je uiteraard met elkaar praten.

Zolang jij niet duidelijk maakt dat je samen verder wilt, blijft het een knipperlichtrelatie, en zal je met een leeg gevoel blijven rondlopen. Het praten na de seks is erg belangrijk om de relatie te laten werken.

Je moet er goed over nagedacht hebben en zeker weten dat je met jouw ex jullie relatieproblemen kunt overkomen. Alleen dan weet je zeker dat je seks hebt met je ex voor ook de geestelijke kant, en niet alleen de fysieke.

Wanneer jij alles op een rijtje hebt, kun je meer genieten van de explosieve seks met je ex en daarna weer met hem of haar samen zijn.

En natuurlijk moet jouw ex hier hetzelfde in staan. Hij of zij moet niet alleen maar seks met jehebben vanwege de eenzame gevoelens.

Dit is een bepaald risico dat je neemt, wanneer je seks hebt met je ex. Je weet namelijk niet van tevoren wat de beweegredenen van jouw ex zijn – en soms weten zij dat ook niet zo goed…

Jullie zijn beiden erg in de war en weten niet precies wat jullie met de situatie aan moeten.

Knipperlichtrelatie?

In de meeste gevallen ontstaat hieruit een soort knipperlichtrelatie. Je ziet elkaar af en toe, en dan gaat het voornamelijk om de seks. Achteraf was het lekker, maar ga je nog steeds met een leeg gevoel naar huis.

Dit kan soms ook een nadeel zijn, omdat je met onzekerheid weer uit bed stapt. Was dit een eenmalig avontuurtje, of maak je nu weer kans bij je ex?

Bijna iedereen heeft dit gevoel na seks met zijn/haar ex gehad te hebben.

Daarom moet je nog eens goed nadenken over wat je nu precies wilt met je ex. En daarbij moet je die keren ‘break-up’ seks niet meewegen!

Soms kunnen jullie dan inderdaad besluiten: ja, wij kunnen over onze problemen heen komen en weer samen zijn! Dat is natuurlijk hartstikke mooi, mits dit van beide kanten komt.

Missen jullie elkaar echt heel erg? Zijn jullie bereid om jullie oude problemen op te lossen, en er weer samen voor te gaan? Dan kan een goede vrijpartij de beste springplank zijn naar nieuw geluk!

Je leert nu 6 praktische tips die je kunt gebruiken als je seks met je ex wilt hebben.  

Lees verder en ontdek waarom ze zo goed werken:

Tip #1: Wacht op het juiste moment

Heb je de intentie om je ex weer terug te winnen? Zorg er dan voor dat je intiem bent met je ex op juiste moment.

Hoe bedoel ik dat? Nadat je de tijd hebt genomen voor jezelf om erachter te komen wat je wilt, wil je dingen niet overhaasten.

Wanneer je elkaar ontmoet, zorg er dan voor dat je niet meteen de eerste avond weer met elkaar in bed belandt. Vooral niet als je ex momenteel een ander heeft (rebound relatie).

Je wilt de nieuwe en verbeterde versie van jezelf laten zien, zonder meteen alles prijs te geven. Hierdoor zal je ex alleen maar meer naar je gaan verlangen. Zodra je het contact hebt hersteld, kun je beginnen met flirten.

Houd het in het begin een beetje mysterieus en vertel niet direct wat je in de tussentijd allemaal gedaan hebt. Bouw seksuele aantrekkingskracht op en neem de tijd.

Dit is een bepaald risico dat je neemt, wanneer je seks hebt met je ex. Je weet namelijk niet van tevoren wat de beweegredenen van jouw ex zijn – en soms weten zij dat ook niet zo goed…

Maar missen jullie elkaar echt heel erg en wordt je ex nog steeds opgewonden als hij/zij je ziet ondanks dat er andere mensen in het spel zijn? Dan kan een goede vrijpartij de beste springplank zijn naar nieuw geluk samen!

Tip #2: Wees open en eerlijk naar elkaar

Als slechts één iemand serieus moeite wil doen om het opnieuw te proberen, gaat het niet goed komen met alleen een vrijpartij.

Je ex terug door seks kan dus alleen als jullie beiden daarna besluiten om samen verder te gaan.

Maar helaas weet je niet altijd van tevoren waarom jouw ex seks met je heeft. Vertel je ex daarom hoe jij erin staat.

Sommige mensen voelen zich namelijk heel alleen nadat de relatie is verbroken, en die eenzaamheid willen ze tegengaan door weer seks te hebben met hun ex.

Want zeg nu zelf, dat zijn de momenten waarop je je het meest verbonden voelt met iemand. Helaas maakt dit het voor jou lastiger, als jij gewoon je ex terug wilt.

Probeer daarom van tevoren bij je ex te peilen of hij/zij jou vooral mist als persoon, of omdat jouw ex zich eenzaam voelt.

Echter, dit gevoel is erg lastig in te schatten – soms weten mensen zelf ook niet goed dat ze eigenlijk hun ex niet missen, maar gewoon iemand om lief te hebben.

Tip #3: Blijf weg van friends with benefits

Iedereen weet het eigenlijk wel maar durft het tegenwoordig niet meer te zeggen: mannen en vrouwen zijn niet gelijk (let op: dit is wat anders dan gelijkwaardigheid!).

En dat is ook in deze situatie belangrijk.

Met ‘niet gelijk’ bedoel ik dat mannen en vrouwen (in algemene zin dan, natuurlijk kan dit voor ieder individu anders zijn) niet alleen fysiek anders zijn, maar ook op geestelijk gebied van elkaar verschillen.

Over het algemeen zijn mannen meer seksueel en fysiek ingesteld dan vrouwen; voor hem is seks met zijn ex meestal iets lichamelijks. Mannen hebben er meestal minder moeite mee om seks te hebben zonder liefdesgevoelens of iets dergelijks.

Bij vrouwen is dit vaak anders. Natuurlijk hoeft dit niet voor elke vrouw te gelden, maar de meesten vinden dat seks en liefde hand in hand gaan.

Voor hen is seks zonder liefde een stuk lastiger (en vaak ook minder lekker).

Nogmaals, dit geldt niet voor ieder individu: er zijn ook genoeg mannen die seks niet los van liefde zien of vrouwen die het liefst helemaal losgaan.

Wat houdt dit in voor de praktijk? Als je als man zeker bent dat je weer terug wilt met je ex, dan kan seks een manier zijn.

Jouw ex hecht waarschijnlijk veel waarde aan seks en zal niet heel snel ‘zomaar’ weer met je naar bed gaan. Zeker als je er eerst een romantische avond van maakt, kan jouw ex snel in de gaten hebben dat je nog van haar houdt.

Als vrouw werkt het minder goed om je ex terug te krijgen door hem in bed te lokken. De meeste mannen doen dit zonder dat ze per se gevoelens voor je hebben.

Misschien is het voor hem alleen maar een nacht goede seks, terwijl er voor jou meer betekenis achter zit. Je krijgt hem dus waarschijnlijk niet terug met alleen maar seks. Je gaat niet alleen met seks je ex terug krijgen – daar moet je meer voor doen.

Met friends with benefits met je ex loop je het risico dat je relatie niet meer goedkomt, maar je bent ook niet volledig van elkaar gescheiden.

Laat friends with benefits geen vervanging zijn voor een echte relatie.

Nu zullen sommige mensen blij zijn met dit soort ‘relaties’ zonder verplichtingen. Maar onthoud dat het je ex is.

Het blijft de persoon waarmee je je leven hebt gedeeld. Bovendien zijn jullie niet echt meer samen, maar hebben jullie wel weer seks.

Daardoor krijg je, hoe dan ook, op een bepaald moment weer gevoelens voor je ex. Hoe gaat dat voelen als jouw ex seks met iemand anders heeft?

Last van liefdesverdriet? Lees hier hoe je snel je gebroken hart kunt helen.

Tip #4: Doe het veilig

Staat je ex ervoor open om seks met jou te hebben? Dan is er nog een ander dingetje wat je met elkaar wilt bespreken..

Gebruik voorbehoedsmiddelen!

Het kan ongemakkelijk lijken om dit met je ex te bespreken, maar het is wel belangrijk. Durf eerlijk tegen elkaar te zijn.

Hoe pijnlijk het ook klinkt, maar je weet nooit of je ex in de tussentijd met iemand anders de lakens heeft gedeeld.

Misschien wilt hij of zij je niet kwetsen en besluit er niets over te zeggen. Kortom, je zult het nooit met zekerheid weten.

En onthoud dat je niet altijd kan zien of iemand een SOA heeft. SOA’s geven niet altijd duidelijke symptomen en veel mensen realiseren zich niet dat ze besmet zijn.

Zo is de besmetting met HIV pas na drie maanden zichtbaar, maar kan het ook in de eerste maanden nog steeds aan andere mensen worden doorgegeven.

Je zult je een stuk beter voelen als het eenmaal ter sprake is gebracht. En je ex zal er waarschijnlijk ook blij mee zijn dat je het onderwerp hebt durven aan te kaarten.

Veilig vrijen is soms zelfs betere seks omdat je je op plezier en je ex-partner kunt concentreren zonder je zorgen te hoeven maken over mogelijke SOA’s.

Een van de manieren om veilig te vrijen is door veilige seks sexy te maken. Je kunt elkaar zoenen en aanraken terwijl je het condoom eruit haalt. Gebruik ook glijdmiddel om de seks soepeler te laten verlopen.

Als je ex geen bescherming wilt gebruiken, is het beste wat je kunt doen geen seksueel contact met elkaar hebben.

Dit kan moeilijk zijn, je ex kan boos worden of zelfs dreigen om je nooit meer te zien, maar het is wel de enige manier om gezond te blijven. Iemand die je grenzen en gezondheid niet respecteert, is het niet waard om seks mee te hebben.

Tip #5: Probeer nieuwe dingen samen uit

Slechte seks kan een reden zijn waarom mensen gaan twijfelen aan een relatie en het uiteindelijk uitmaken.

Niet iedere vrijpartij kan even spannend zijn, maar een seksuele sleur kan gevaarlijk zijn. Dag in dag uit dezelfde seks routine is saai en voorspelbaar.

Nu zul je misschien denken, “wat heb ik hieraan? Ik ben mijn ex al kwijt!”. Nou het zit zo… Goede seks kan een manier zijn om je ex weer terug te krijgen!

Er is altijd iets nieuws en leuks dat je met je ex kunt proberen. Ik geef je 4 seks tips die je kunt gebruiken om de spanning in bed weer terug te krijgen.

1: Bondage

Handboeien gebruiken om je ex aan het bed vast te maken of een blinddoek gebruiken, kan een speelse manier zijn om seksuele spanning te creëren.

Met bondage bedoel ik niet je ex ophangen aan kettingen of SM zweepjes gebruiken om iemand hard mee te slaan. Dat zal je ex waarschijnlijk niet erg waarderen (of wel natuurlijk).

Hoewel de meeste mannen en vrouwen een voorkeur hebben voor dominantie of onderdanigheid in bed, kan een verandering door middel van een rollenspel helpen om jullie seksualiteit te verkennen en plezier te hebben.

2: Nieuwe seksstandjes

Ooit gehoord van het boek Kama Sutra? Doe je ex een plezier en haal het boek in huis. Draai een willekeurige pagina open en kijk of jij en je ex die seks positie lekker vinden.

Pret samen gegarandeerd!

3: Massageolie

Niet is fijner dan een erotische massage met warme olie. Voordat je seks hebt met je ex kan je hem of haar eerst volledig laten ontspannen met een sensuele massage.

Zorg ervoor dat je minimaal 30 minuten je ex masseert voordat je met de seks begint. Je zult merken dat je ex ongelooflijk opgewonden is en niets liever wilt dan intiem met je zijn.

4: Vibrator

Een vibrator is een leuk speeltje om samen te proberen. Je kunt ze gebruiken om alleen te spelen en de ander stapelgek te maken, maar je kunt het natuurlijk ook op je ex gebruiken.

5: Striptease

Een striptease voor je ex is een van de beste manieren om de dingen wat spannender te maken

Seks hebben met je ex-partner kan een signaal zijn dat hij of zij je nog steeds leuk vindt.

Bedenk manieren om je ex te verrassen en de vlam tussen jullie levend te houden!

Tip #6: Blijf andere mensen ontmoeten

Als je twijfelt om je ex nog een kans te geven is het belangrijk dat je niet blijft stilzitten.

Het is gemakkelijk om in de comfortzone te blijven zitten als je eens in de zoveel tijd seks hebt met je ex. Maar als dit het enige is wat je ex met jou wilt, dan moet je uitkijken.

Vergeet ook niet dat je vervangbaar bent. Je ex kan opeens iemand anders ontmoeten die hij of zij serieus wilt daten. Dan is de kans groot dat de seks met jou voorbij is.

Zorg dat je voorbereid bent op dergelijke omstandigheden, zodat je je niet eenzaam en depressief voelt.

De beste manier om dat te doen is door te blijven flirten met anderen. Ga uit en date andere singles! Geniet van je sociale leven met vrienden, familie en collega’s.

Dit zorgt er niet alleen voor dat je niet te emotioneel afhankelijk wordt van je ex, maar het maakt ook de weg vrij voor een nieuwe relatie voor het geval je iemand anders leert kennen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

17 Reacties op "Seks (Gehad) Met Je Ex? 6 Belangrijke Tips Die Je Moet Weten"

 1. mounia says:

  ben al 6jaar samen met mijn vriend. maar het gaat heel slecht tussen ons er is veel gebeurd in het verleden. ik hou van hem en kan hem niet snel los laten heft u voor mij een goeie raad

  dankje u

  • Stella says:

   soms kan even een break nemen ook helpen, pas dan ga je inzien dat je niet zonder elkaar wilt zijn! Ik ga voor je duimen! x Stella

 2. Anoniem says:

  Mijn ex en ik hebben nog regelmatig seks en in het begin was het top: puur seks en geen gevoelens. Maar ik merk dat ik stiekem toch weer gevoelens heb gekregen voor haar.. Ik zei pas bijna ik hou van je! Maar zij heeft ook seks met een ander dus ik weet dat zij niet hetzelfde voelt. Wat nu? Ik wil haar niet kwijt.. Help!!

  • Edwin Edinga says:

   Beste Anoniem,

   Seks met je ex hebben is nooit zonder risico. Jullie zijn niet langer bij elkaar om een andere reden dan lichamelijke bevrediging; jullie delen geen gevoelens meer voor elkaar, maar delen nog wel hele intieme momenten met elkaar. En dan is het niet zo gek als je merkt dat oude gevoelens weer oplaaien. Persoonlijk zou ik seks met je ex om deze reden ook niet aanraden. Probeer er eerst zeker van te zijn dat je nog gvoelens hebt voor je ex (en hij/zij voor jou), in plaats van meteen je lichaam aan hem/haar te geven. Zo niet, dan krijgt je ex het voordeel van seks, zonder de perikelen van een relatie.
   Het feit dat jouw ex ook seks heeft met een ander, vormt een grote, rode vlag. Jouw ex vindt het leuk om seks met je te hebben, maar een romantische relatie ziet ze niet meer zitten. Kies dan voor jezelf; gun jezelf meer dan alleen een fysieke relatie en wacht tot je iemand tegen komt die wel helemaal voor jou gaat - fysiek en emotioneel. En wie weet, misschien als jij afstand neemt van je ex, dat zij opeens beseft dat ze je wel helemaal wilt... Voor nog meer tips raad ik je mijn boek aan: exterugmethode.nl/?pn=et.

   Met vriendelijke groet,
   Edwin Edinga

   • anoniem says:

    Beste meneer Edinga, Bedankt voor uw advies! Ik ben bang dat het nog moeilijk gaat worden,maar ik zal mijn best doen. Ik wil echt mezelf op nummer 1 leren zetten, en wil mezelf al helemaal niet laten gebruiken!

 3. floor says:

  heb zo vaak sex met mijn ex en we vinden het allebei prima. we kennen elkaar door en door dus we kunnen elkaar af en toe lekker verwennen maar hebben geen behoefte aan meer (een relatie). Zie het probleem er niet van in, alleen maar voordelen

  • Soof says:

   ja precies, dit heb ik ook. Eerlijk gezegd kan ik me echt voor geen goud een relatie meer met mijn ex voorstellen. Hij was veel kinderachtiger dan mij, maar de seks was wel altijd echt megagoed! we genieten dus gewoon lekker van elkaar in bed maar verder hoeven we niets van elkaar

   • floor says:

    ja he, tegenwoordig moet dat toch gewoon kunnen? Via Tinder gaat iederen ook gewoon afspreken om met elkaar naar bed te gaan . waarom moet je meteen een relatie aangaan? Met mijn ex en mij was de liefde gewoon op maar we vonden elkaar nog wel steeds heel aantrekkelijk. liefde en seks zijn twee heeele andere dingen!

 4. esmeralda says:

  wel weer lekker mannen en vrouwen over een kam gescheerd... alsof elke vrouw elke seksuele ervaring ziet als een uiting van liefde met haar prins op het witte paard. Ik heb genoeg mannen meegemaakt die ook zitten te janken omdat de vrouw die zij willen niet van hen houdt maar ze blijven nog wel seks met haar houden omdat ze denken dat zij ooit van gedachten gaat veranderen. Nu klinkt het net alsof vrouwen altijd maar als wanhopige tuthola's achter mannen aan zitten en ze hun lichaam geven om te smeken of die vent van ze wil houden terwijl zij alleen maar hup er en hup eruit gaan. Beetje jammer

  • rachel says:

   helemal mee eens!!!

  • jasmine says:

   mijn ex jankte echt dagen achter ekaar ogen uit zijn kop nadat het uitging (terwijl HIJ degene was die vond dat we er een punt achter moesten zetten) ,terwijl ik na 2 dagen zoiets had van, nja tis maar beter zo. Klaar.

 5. Jan t. says:

  Ik heb 12 jaar een relatie gehad. dat is nu helaas voorbij. we hebben beide besloten om te stoppen. meer omdat we niet goed wisten hoe we met elkaar moesten omgaan en elkaar begrijpen, en dan worden heel veel kleine dingen toch net wat teveel.
  we hebben samen 2 kinderen (die ook nog steeds moeite hebben met de scheiding) en we hebben samen co-ouderschap. dus we hebben altijd wel contact door de week.
  we zijn nu 1 jaar uit elkaar, waarvan ik een half jaar nu op mezelf woon (daarvoor nog gewoon samen gewoond).Ik heb inmiddels al dik 2 maanden weer echte gevoelens voor haar. ben inmiddels ook bij een psycholoog geweest omdat het allemaal teveel werd in me hoofd (ja ik heb alles fout gedaan om een ex terug te krijgen). maar ze heeft me vergeven voor wat er in de laatste maanden is gebeurt.
  Ze date nu met andere mannen, ze heeft ook 2 sex dates gehad die ik weet. ze heeft iets van gevoelens voor een collega, maar ze geeft zelf aan dat het eigenlijk niet goed zit maar. en ze wil wat tijd hebben om erachter te komen wat ze precies wilt.
  (dat zegt ze dus nu al dik 2 maanden. ze geeft aan dat er nog gevoelens zijn, dat ze een toekomst met mij nog wel kan voorstellen etc etc maar op dit moment niet omdat ze eerst zeker wilt zijn dat ze ook echt 100% voor mij kan/wil gaan.
  Ook hebben we een paar keer sex gehad. gewoon omdat ze het ook heel fijn en spannend vind om het met mij te doen.
  Maar ben nu aan het twijfelen of dit wel goed is. ik weet niet of de gevoelens voor mij sterker worden hierdoor, of ze me gebruikt als vergelijkings-materiaal. ze zegt steeds dat ze zich nog tot me aangetrokken voelt maar ik dit niet moet zien als extra hoop om bij elkaar te komen. de sex is ook altijd tussendoor, na het werk en voor ze de kids gaat halen. soms 1x per 2 weken soms langer niks.
  Moet ik gewoon doorgaan en hopen dat ze hierdoor sneller tot een beslissing komt of moet ik juist stoppen zodat ze meer gaat merken wat ze mist?

  Groetjes,
  Jan t.

 6. Miriam says:

  2 week na we een huis hadden gekocht heeft m’n ex besloten weer uit te zoeken of het weer wat kan worden met zijn ex. Erg snel en impulsief besloten. Het is een maand uit. Nu is de aantrekkingskracht nog erg groot tussen ons en hebben we soms seks. (Hij zoende me plots) Terwijl hij dit met z’n ex waar hij het weer mee wil proberen niet heeft en apart slaapt terwijl ze al wel in 1 huis wonen. Ook is er een kind in het spel tussen mijn ex en haar. Ik weer niet zo goed wat ik nu mag verwachten..

 7. JS says:

  Ik en mijn ex waren een maand in pauze. 2,5 weken terug besliste zij dat ze definitief wou stoppen. Ondertussen hebben we gisteren opnieuw sex gehad. Ze zegt dat ze zich fysiek zich helemaal tot mijn aangetrokken voelt maar ze zegt dat ze zich stoort aan mijn karakter. Vervolgens heb ik gezegd dat ik mijn karakter kan aanpassen, etc. Ik weet niet goed wat te denken met dat we opnieuw sex hebben gehad. Ze weet nie goed wat ze wil maar daarmee maakt ze het mij echt wel moeilijk.

 8. A says:

  Ik heb gisteren seks met mn ex partner gehad. We waren heel snel opeens uit elkaar gegaan. En nu na 2 maanden door app contact zijn we elkaar gaan opzoeken. Het voelde als thuiskomen. Allebei hebben we gezegd dat dit eenmalig was. Voor onze liefde. Het was miss op papier niet goed, maar we hebben samen uitgesproken dat we er beide geen spijt van hebben.

  • Anoniem says:

   Wel erg fijn en progressief om te lezen dat het wederom gaat over het meest intieme moment tussen man en vrouw.. Desalniettemin, het was niet de bedoeling om dit na anderhalve week te doen, het ontstond, maar 1 van de meest lekkere keren dat ik seks met hem heb gehad.

 9. Sofie Mekeirel says:

  Hallo
  Ik ben 18 jaar samen met mijn partner. We hebben samen 2 kinderen
  Ik ben deze zomer mijn ex tegengekomen. Iets samen gedronken
  Het klikte goed.
  Darna nog een half jaar afgesproken. Hij wist dat ik een relatie had en hij had er geen en zat wel op tinder. We hebben een half jaar een affaire gehad
  Tot hij iemand leerde kennen van tinder.
  Nu heb ik nog elke dag verdriet en mis ik hem verschrikkelijk.
  Weet niet wat ik moet doen om dit te verwerken .
  Vriendelijke groeten

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *