Over ons

Exterug.nl is een initiatief van drs. Edwin Edinga, die in 2011 deze site begon.

Edwin Edinga

Edwin Edinga is relatietherapeut en heeft sociale psychologie aan de universiteit van Amsterdam gestudeerd. Momenteel heeft Edwin Edinga een praktijk in het mooie Utrecht.

In zijn praktijk zag Edwin vaak het verdriet van relatiebreuken en heeft zich daarom gespecialiseerd in het terug winnen van de ex partner. Naar schatting heeft Edwin 280 stelletjes weer bij elkaar gebracht.

Via exterug.nl deelt Edwin zijn kennis en ervaring op het gebied van het terug winnen van je ex. In zijn praktijk kan Edwin maar een beperkt aantal mensen helpen. Via deze site hoopt hij meer mensen te kunnen helpen dan mogelijk is met persoonlijke sessies.

Op exterug.nl vindt je de laatste inzichten om je geliefde terug te winnen. De informatie die je hier vindt is zorgvuldig samengesteld en gebaseerd op wetenschappelijke literatuur, seminars die Edwin Edinga bezocht en jarenlange praktijkervaring.

Winnie Norval

Winnie Norval is een digital nomad psycholoog. In 2000 studeerde ze af van de Universiteit van Gent als Master of Science in de Klinische Psychologie. Winnie helpt mensen graag bij het verwerken of herstellen van een relatiebreuk of scheiding.

Het doel van exterug.nl

Het terug winnen van je ex is iets psychologisch. Hoe je je opstelt is van belang en het is een kwestie van op het juiste moment de juiste knoppen indrukken, afscheid nemen van oude patronen en geen gekke dingen doen. Op het internet staan echter een hoop onzin verhalen en slechte adviezen over het terug winnen van je ex. Het doel van exterug.nl is voorzien in eerlijke en betrouwbare informatie over het terug krijgen van je ex. En dit alles in de vorm van adviezen die je in de praktijk kunt toepassen.

Persoonlijk advies

De inhoud van deze website vormt geen vervanging van een persoonlijk consult. Wil je persoonlijk advies op het gebied van relaties neem dan contact op met een relatietherapeut bij je in de regio.

Onafhankelijkheid

Wij laten ons niet beïnvloeden door de commerciële belangen van adverteerders of sponsors. Om deze reden zal je op exterug.nl dan ook geen reclame aantreffen. Dit geeft ons de volledige redactionele vrijheid om tot een betrouwbaar en eerlijk verhaal te komen. Inkomsten van deze website zijn afkomstig van het boek van Edwin Edinga.

De Ex Terug Methode

Onze inkomsten zijn afkomstig uit de door Edwin Edinga ontwikkelde Ex Terug Methode. Deze methode bestaat uit een reeks waardevolle boeken, audioboeken en een exclusief video programma.

Heb je vragen over de Ex Terug Methode gebruik dan het daarvoor bestemde contactformulier. Wil je graag reviews over Edwin’s unieke Ex Terug Methode lezen dan kan je deze hier vinden:

Contact

Gebruik het contactformulier als je met ons in contact wilt komen. Je kunt dan binnen 2 werkdagen antwoord verwachten.