Ex Terug Methode van Edwin Edinga Abonnement Stopzetten?

Wil je het lidmaatschap opzeggen of stopzetten van de Ex Terug Methode van Edwin Edinga? Lees de informatie op deze pagina dan aandachtig door.

Bij aankoop van de Ex Terug Methode heb je het Ex Terug Geheimen programma van Edwin Edinga de eerste maand gratis gekregen (t.w.v. €19,97). In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s over waarom je relatie beëindigd is, wat de exacte stappen zijn om je ex weer terug te krijgen en hoe je ervoor zorgt dat jullie nooit meer uit elkaar gaan.

De eerste 30 dagen zijn vrijblijvend en kun je het Ex Terug Geheimen programma gratis en risicovrij uitproberen. Binnen deze 30 dagen kun je het proefabonnement kosteloos afmelden voordat de eerste betalende maand wordt afgeschreven van €19,97. Daarna betaal je €19,97 per maand voor toegang tot het programma (wat ook opzegbaar is via het afmeldformulier).

Op de verkooppagina, de bestelpagina (bovenaan staan duidelijke bulletpoints) en in de algemene voorwaarden staat duidelijk vermeld dat je gratis de eerste maand van het lidmaatschap kan krijgen. Hierbij werd aangegeven dat de eerste maand gratis is en dat je daarna €19,97 per maand betaald. Via het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) is een handtekening daarbij niet nodig. De incasso’s worden gedaan door Stichting PayPro.nl.

Wil je het Ex Terug Geheimen programma stopzetten? Dan hebben we het referentienummer nodig van je bestelling. Het referentienummer (beginnend met hoofdletter ‘i’) staat vermeld onderaan de aankoop mail (met titel ‘Uw bestelling + download instructies’), op het factuur en in het geval van een afschrift als ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’.

Om je referentienummer snel te vinden, zoek in je inbox op de term ‘referentienummer’ (zonder aanhalingstekens).

Via onderstaande link kun je de klantenservice bereiken en het lidmaatschap stopzetten: 

Contactformulier klantenservice Ex Terug Methode

Alleen de klantenservice kan in de bestelling kijken en je lidmaatschap stopzetten. Vul het afmeldformulier in en je lidmaatschap zal zo spoedig mogelijk worden stopgezet. Voor overige vragen kun je ook dit contactformulier gebruiken. Binnen 2 werkdagen krijg je een reactie van ons.