Deze Mensen Kregen Hun Ex Terug: Zo Kan Jij Dat Ook! 5 Succesverhalen

Stel: jouw relatie is uitgegaan, maar eigenlijk heb je daar wel veel spijt van. Dan is de kans groot dat je op een gegeven moment denkt: zou ik mijn ex misschien terug kunnen krijgen? Als je dit voornemen vervolgens met vrienden of familie deelt, dan krijg je waarschijnlijk vooral met scepticisme te maken. Waarschijnlijk krijg je te horen dat dit je toch nooit gaat lukken.

Veel mensen denken dat een relatiebreuk bijna altijd het einde moet betekenen, maar dat is absoluut niet het geval. Zoals ik je in dit artikel zal gaan laten zien, zijn er meer dan genoeg succesverhalen van mensen die weer helemaal gelukkig samen zijn met hun voormalige ex. Benieuwd naar hun succesverhalen, en naar hoe je dit zelf kan bereiken? Lees dan vooral verder!

Je ex terugkrijgen: 5 succesverhalen

Ik zou je best een droge lijst van redenen kunnen geven waarom er best een goede kans is dat jij je ex uiteindelijk terugwint. Maar de ervaring leert dat mensen vaak sneller overtuigd zijn als je ze dit gewoon laat zíen. Daarom zal ik dit artikel gaan beginnen met enkele succesverhalen van mensen die bij hun ex zijn teruggekomen, en hoe ze dit hebben gedaan.

Een kleine disclaimer: om de personen uit deze verhalen anoniem te houden, zijn de geplaatste foto’s niet daadwerkelijk foto’s van de personen in kwestie.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Verhaal 1: Het verhaal van Leona

Leona heeft haar ex teruggekregen met de Ex Terug Methode, een methode waar ik later nog wat meer over zal vertellen. Zij was werkelijk ten einde raad toen haar relatie uitging. Ze sliep niet meer, en ze was de hele dag alleen maar aan het piekeren over haar hulpeloze situatie. Dat was totdat ze de hulp inschakelde van Edwin Edinga, sociaalpsycholoog en de schrijver van de Ex Terug Methode.

Ze voelde het eigenlijk al wel langer aankomen. Leona en haar vriend voelden elkaar stukje bij beetje uit elkaar groeien, en ze hadden steeds minder aandacht voor elkaar. Ze belden minder, ze hadden minder seks, ze spraken minder, en ze keken gewoon niet meer op dezelfde manier naar elkaar als eerst. Op een gegeven moment was het zelfs al zo ver dat ze met andere mensen begonnen te flirten.

Uiteindelijk is de relatie door haar vriend uitgemaakt. De meeste relatiebreuken komen niet zomaar uit de lucht vallen, dus de kans is groot dat jij enkele van deze dingen wel herkent. Als dat zo is, dan heb ik goed nieuws voor je: Leona en haar vriend zijn inmiddels weer bij elkaar.

Zij hebben dit gedaan met hulp van Edwin Edinga, met dezelfde methode die hij later heeft opgeschreven in zijn boek, de Ex Terug Methode. Een goede kans dus dat dit boek jou zou kunnen helpen.

Leona: “Ik dacht echt dat onze vlam gedoofd was, maar dankzij Edwin zijn mijn vriend en ik gelukkiger dan ooit!”

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verhaal 2: Het verhaal van David en Katarina

Het verhaal van David en Katarina, die ook zijn geholpen door Edwin Edinga, lijkt erg op het verhaal van Leona. Ook zij merkten dat ze steeds minder contact hadden, stukje bij beetje uit elkaar groeiden, en uiteindelijk ook met andere mensen gingen flirten. Uiteindelijk heeft Katarina het uitgemaakt, en was David dus degene die verslagen en hopeloos achterbleef.

Voordat het uitging, hebben ze wel enkele gesprekken over hun relatie gevoerd in een poging om deze te redden. Dit heb jij misschien ook wel gedaan voordat het uitging. Beiden zeiden dat ze tijd en ruimte nodig hadden en gaven zichzelf de schuld. Ze kwamen tot de conclusie dat het op de huidige manier simpelweg niet werkte tussen hen. Een oplossing kwam echter niet uit deze gesprekken.

Deze oplossing kwam echter later dus alsnog, in de vorm van Edwin Edinga. Hij heeft ze uiteindelijk weer bij elkaar weten te krijgen. Net als bij Leona gebruikte hij hiervoor de methode die hij later zou opschrijven in de Ex Terug Methode. Dit is het boek waarmee hij talloze stellen na een vervelende break-up toch weer bij elkaar heeft weten te krijgen.

David en Katarina: “Wij zijn Edwin ontzettend dankbaar! Hij heeft ons laten inzien wat we zo geweldig vinden aan elkaar, en hoe we dat gevoel kunnen vasthouden.”

Klik hier voor de website van de Ex Terug Methode.

Verhaal 3: Het verhaal van Klaas

Klaas kon maar niet begrijpen waarom zijn ex het (naar zijn gevoel) uit het niets ineens had uitgemaakt. Meestal voelen mensen een relatiebreuk wel aankomen, maar soms komt het ook gewoon compleet uit de lucht vallen. Dit was dus bij Klaas het geval. Toch is het hem uiteindelijk gelukt om hier inzicht op te krijgen, en vervolgens terug te komen bij zijn ex.

Wat hier voor Klaas de doorslag in gaf, is dat hij meer is gaan luisteren. Klaas is een van de zeldzame gevallen die geen hulp van buitenaf nodig had om zijn ex terug te winnen. Hij is gewoon eens het gesprek met zijn ex aangegaan, en zij heeft hem verteld waarom de relatie volgens haar niet meer werkte.

De kern van het verhaal was: ze gaf het wel aan als er iets niet goed ging, maar Klaas luisterde niet.

Niet goed luisteren is een van de meest voorkomende redenen dat relaties uitgaan, en in het overgrote merendeel van de gevallen is de man de schuldige. Mannen zijn nu eenmaal een beetje gewend dat mensen vooral naar hen luisteren, en daarom raken ze sneller overtuigd van hun eigen gelijk. Daarom luisteren ze vaak niet écht naar hun partner.

Als dit ook bij jou het geval is, dan weet je wat je te doen staat. Benader je ex met de vraag waarom het volgens je hem/haar is uitgegaan, luister hier ook echt goed naar, en pas je gedrag aan. Vervolgens kun je je ex laten weten dat jij echt aan dit probleem hebt gewerkt, en waarschijnlijk wil je ex je nog wel een kans geven. Je hebt immers geleerd van je fouten uit het verleden!

Verhaal 4: Het verhaal van Muriël

Ook bij Muriël was er uiteraard sprake van een lange relatie die uiteindelijk tot een eind kwam. Zij was op zoek naar een manier om deze relatie uiteindelijk weer te lijmen. Het lukte haar echter in haar eentje totaal niet. De communicatie met haar ex verliep niet goed; ze had eerder het idee dat haar ex en zij eerder uit elkaar werden gedreven dan dichter bijeenkwamen. Ze had dus dringend hulp nodig.

Die hulp vond ze in de Ex Terug Methode van Edwin Edinga, dezelfde man die Leona en David heeft geholpen om hun ex terug te krijgen. Ze kon zichzelf erg herkennen in de veel voorkomende problemen die Edinga in zijn boek schetst. En belangrijker: het boek heeft haar geholpen om beter te communiceren met haar ex en hem uiteindelijk terug te krijgen.

Waar voor haar het grootste probleem bleek te zitten, is dat ze niet goed wist hoe mannen denken. Er zit een wereld van verschil tussen de denkwereld van mannen en vrouwen, en dat is een van de redenen dat zoveel mensen uit elkaar gaan.

Voor Muriël was de Ex Terug Methode precies wat ze nodig had om zich in het denken van een man te verplaatsen. Dat heeft haar enorm geholpen bij het terugwinnen van haar ex.

Muriël: “Dankzij Edwin snap ik eindelijk waarom mijn vriend soms zo kortaf reageerde en mijn emoties niet snapte. Hij denkt gewoon veel meer in logica dan emoties! Nu ik dat weet kan ik veel beter met hem communiceren.”

Verhaal 5: Het verhaal van Rogier

Het verhaal van Rogier bevat niet zo heel veel details, dus je zal een beetje met je fantasie moeten invullen. Het staat in elk geval vast dat zijn relatie niet zo lekker liep, maar dat hij na de break-up besloot dat hij zijn ex toch wel graag terug zou willen. Wat ook vaststaat, is dat het hem uiteindelijk gelukt is, en dat hij weer gelukkig terug is bij zijn ex.

De reden dat ik Rogiers verhaal heb opgenomen in dit artikel, is het feit dat hij in opvallend korte tijd zijn ex weer terug heeft weten te winnen. Het heeft hem maar twee weken gekost om zijn levenspartner te overtuigen om weer bij hem terug te komen. Als mensen jou vertellen dat het vrijwel onmogelijk is om je ex terug te krijgen, dan weet je dus dat Rogier het tegendeel bewijst.

“Je ex terugkrijgen is niet alleen mogelijk, het hoeft niet eens lang te duren.”

Nu wil je vast weten hoe Rogier dat voor elkaar heeft gekregen. Als je de rest van de verhalen hebt gelezen, dan voel je het antwoord vast al aankomen: Rogier heeft de Ex Terug Methode van Edwin Edinga gebruikt. De Ex Terug Methode is ook echt een heel goede manier is om je ex terug te krijgen. Hierover kun je aan het eind van dit artikel meer lezen.

Zelf je ex terugkrijgen? Volg deze tips!

Als je deze verhalen zo hoort, dan zul je terecht oordelen dat het jou misschien ook wel kan lukken om je ex terug te krijgen. Waarschijnlijk wil je daar zo snel mogelijk mee beginnen. Om je daarbij te helpen, zal ik je nog kort enkele tips geven om je ex terug te krijgen. De volgende tips zal ik kort gaan bespreken:

 • Geef je ex even de tijd
 • Werk aan jezelf
 • Maak je ex een beetje jaloers

Tip 1: Geef je ex even de tijd

Je hebt waarschijnlijk de neiging om zo snel mogelijk te proberen jouw ex terug te winnen. Als je te gretig bent, dan zul je je ex echter alleen maar afschrikken. Hij of zij heeft op dit moment namelijk nog allerlei heftige emoties. Je kan je ex beter even wat ruimte geven voordat je hem of haar weer benadert, zodat jullie reünie wat minder emotioneel beladen zal zijn.

Tip 2: Werk aan jezelf

Jouw doel is simpel samen te vatten: je wilt dat je ex weer verliefd op je wordt. In dat geval moet je ervoor zorgen dat je aantrekkelijk bent, want dan valt iemand natuurlijk sneller op je. Als je je ex toch even de tijd moet geven, gebruik die tijd daarom dan ook goed om aan jezelf te werken. Hiermee bedoel ik zowel je uiterlijk als je innerlijk.

Zorg dat je er goed uitziet, en dat je kunt laten zien dat je aan jezelf als persoon hebt gewerkt.

Tip 3: Ga stap voor stap te werk

Je kent vast wel het bekende gezegde: “Rome is niet in één dag gebouwd”. Je kunt ook zeggen: “je krijgt jouw ex niet in één dag terug”. Het zal nu eenmaal tijd kosten voordat jouw ex je weer volledig vertrouwt en verliefd op je is. Dat is ook niet vreemd: je zou wel gek zijn om plotseling weer terug te komen bij iemand met wie je het net hebt uitgemaakt.

Daarom geldt: de aanhouder wint. Blijf regelmatig afspreken en contact houden met je ex. Je kunt niet vaak genoeg laten zien dat je geleerd hebt van je fouten en dat je een beter mens bent geworden. Bovendien weet je hopelijk wat jouw ex in eerste instantie aantrekkelijk aan jou vond. Leg de nadruk op die punten, en heb geduld: dan krijg jij ook je ex terug!

Meer tips? Check de Ex Terug Methode

In dit artikel heb ik je laten zien dat het zeker mogelijk is om je ex terug te winnen. Daarnaast heb ik je een klein aantal tips gegeven over je ex terugkrijgen. Heel erg veel diepgang kan ik in een kort artikel echter niet aanbrengen. De kans is groot dat je meer informatie nodig hebt om terug bij je ex te kunnen komen.

Daarom wil ik je graag de volgende tip geven: schaf de Ex Terug Methode aan. Dit is een boek dat is geschreven door Edwin Edinga, een sociaal psycholoog en relatie-expert die al talloze mensen heeft geholpen om de relatie met hun ex te repareren, waarna ze samen met hun ex weer vrolijk hun leven konden voortzetten.

Klik hier voor de website van de Ex Terug Methode.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

1 Reactie op "Deze Mensen Kregen Hun Ex Terug: Zo Kan Jij Dat Ook! 5 Succesverhalen"

 1. Roxanne says:

  Hoi,

  Mijn ex en ik zijn nu twee maanden uit elkaar. Voor mijn gevoel geheel onverwachts en daarom blijft het voor mij lastig.

  We hebben in die twee maanden wel af en toe "normaal" contact en we hebben verder ook geen ruzie gehad. Hij geeft echter aan dat hij op dit moment, door werk, ook geen tijd en ruimte heeft voor een relatie. Ik mis hem en zou graag weer samen met hem willen komen.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *