Je Relatie Terug met deze 4 Simpele Stappen

Is jullie relatie door je ex-partner beëindigd? Of heb jij nu spijt van het beëindigen van jullie relatie? Je ex is in het verleden voor jou gevallen, dit gaat jou nog een keer lukken. Het terugkrijgen van je ex moet je wel met beleid doen. Volg onze tips en binnenkort hebben jullie weer een relatie.

Let vooral op de valkuilen waar je niet in moet vallen. In de eerste weken na de breuk kun je jezelf volledig voor schut zetten. De kans om je ex terug te krijgen is dan nihil. Wij bereiden jou voor op deze fouten en wij geven jou tips hoe je het wel aan moet pakken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Verdiep je in de redenen van de breuk

Voordat je opnieuw in een relatie kunt stappen met je ex, moet je eerst goed bedenken waarom de relatie in eerste instantie fout is gelopen. Is er nog wel een basis voor een relatie? Als de relatie verbroken is door onoverkomelijke verschillen, dan is er misschien geen basis meer voor een relatie. Je moet voor jezelf op zoek gaan naar een oplossing of een manier om de reden van de breuk in een nieuwe relatie uit te bannen. Niet alleen voor jou, maar ook voor je ex moet er een gezamenlijke toekomst in zitten.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Mis jij je ex of mis je gewoon een partner?

Het gemis moet echt gaan om je ex-partner. Gaat het jou echt om je ex, of mis je het hebben van een partner. Kort na het verbreken van een relatie is het altijd lastig om het dagelijkse leven weer op te kunnen pakken. Ook als jij de relatie zelf verbroken hebt, zul je een gemis voelen. Zet eerst alles voor jezelf op een rijtje voordat je de jacht op je ex weer gaat openen. Neem hierbij ook zijn of haar negatieve punten mee. Kun je hiermee leven?

Kan een ander de leegte die jij nu voelt weer opvullen? In dat geval gaat het jou niet specifiek om je ex, maar om het hebben van een partner. Dan kun jij je pijlen beter gaan richten op een ander dan je ex.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Tips om je weer beter te voelen na je relatiebreuk

De eerste prioriteit is dat jij de relatiebreuk moet verwerken. Je kunt pas proberen om je ex terug te krijgen als je de boosheid en de frustraties kwijt bent. Je moet het een plekje geven en jezelf nog niet focussen op het terugkrijgen van je ex. Wij geven jou 3 tips die je na moet leven om je ex niet af te schrikken voordat je een serieuze poging doet om hem of haar terug te krijgen.

Tip # 1: Loop niet weg voor je gevoelens

Probeer de boosheid en de frustraties niet te ontlopen. Ga de confrontatie aan en denk na over de breuk en over je ex. Alleen door ermee om te gaan, kun je het een plekje geven. Probeer wel om dit te doen zonder dat je hem/haar belt, langsgaat of op een andere manier contract probeert te zoeken. Je moet jezelf goed beseffen dat de relatie gestrand is. Door stil te staan bij de realiteit, kun je het ook eerder verwerken.

Tip # 2: Zet op een rijtje waarom jij je ex terug wilt

Als het jouw idee was om de relatie te verbreken, moet je voor jezelf op een rijtje zetten waarom je de breuk wilt herstellen. Wat gaat er ten goede veranderen waardoor de relatie nu wel kans van slagen heeft. Ook als het niet jouw initiatief was om de relatie te verbreken, kun jij vast ook wel minpunten van je ex benoemen. Is het echt de moeite waard om de relatie te herstellen, of is het misschien beter zo?

Tip # 3: Gun jezelf en je ex rust

Ga de confrontatie met je ex nog niet aan in de fase waarin je nog diep geroerd bent door de breuk. Gun je ex ook even de tijd om te beseffen hoe het leven is zonder jou. Hij of zij moet de kans krijgen om jou te missen. Onderneem geen overhaaste acties. Ga bijvoorbeeld nu doen wat je al langer wilt doen, maar wat je ex altijd tegengewerkt heeft. Een korte vakantie kan ook ontspannend werken.

Welke fouten moet je niet maken?

In stapjes moet je het hart van je ex weer proberen te veroveren. Bepaalde fouten kunnen de kans op een nieuwe relatie sterk verkleinen. 3 fouten die fataal kunnen zijn, lichten wij toe.

Fout # 1: Smeken om relatiebreuk weer te herstellen

Een smekende ex is een ultieme afknapper. Je moet niet onderdanig worden en het laten lijken of je leven afhangt van jullie relatie. Houd de eer aan jezelf en verlaag je niet tot smeken. Een relatie gaat alleen werken als er wederzijds respect is. Door te smeken breek je respect volledig af. Dreigen om jezelf iets aan te doen is gelijk een garantie dat het nooit weer goed komt. Doe dit dus ook niet.

ex smeken - 2

Fout # 2: Ophef maken om het daten met een ander

Laat je ex lekker daten met een ander. Dit is de beste manier om te ervaren wat hij of zij mist in jullie relatie. De meeste dates lopen op niets uit. Gun je ex de mogelijkheid om anderen te ontmoeten. Ophef maken heeft geen zin! Jullie hebben namelijk geen relatie meer. Beter is om het voorbeeld op te volgen. Ga daten, ook al is het alleen al om je gedachten te verzetten.

Fout # 3: Ingaan op onredelijke eisen

Als de relatie verbroken is omdat jij niet aan onredelijke eisen wilde voldoen, ga dan nu niet alsnog schikken. Dit is namelijk geen goede basis voor een relatie. Daarnaast open je ook deuren om nog meer eisen op jouw bordje neer te leggen. Tegen je zin akkoord gaan met onredelijke eisen vraagt om een nieuwe breuk.

Plan van aanpak om je ex terug te krijgen

Zodra je tot rust bent gekomen, kun jij je pijlen weer richten op je ex. Maar let op! Je moet niet te hard van stapel lopen. Stapje voor stapje moet je jouw prooi besluipen. Je moet beginnen met een charmeoffensief.

Stap # 1: Ga succesvol verder met je leven

Je ex zal er moeite mee hebben als jij de kwaliteit van je leven zelfs verbeterd. Ga daten en ga leuke dingen doen met iemand van het andere geslacht. Dit zal jaloezie opwekken en jou begeerlijker maken voor je ex. Overdrijf het niet door het er te dik bovenop te leggen. Probeer het jaloers maken niet te opzichtig te doen. Dit zal eerder irritatie opwekken dan jaloezie. Let ook goed op je uiterlijk. Zorg ervoor dat je er beter uitziet dan ooit.

Stap # 2: Ga vriendschappelijk afspreken met je ex

Als jullie samen kinderen hebben, blijft je wel contact houden met je ex. Stel een keer voor om vriendschappelijk ergens iets te gaan eten. Doe dit pas als er geen onderlinge spanningen meer zijn. Ex-partners zonder kinderen moeten er meer moeite voor doen om weer met elkaar in contact te komen zonder opdringerig te zijn. Probeer het eens door aan te geven dat je de vriendschap mist. Probeer een date te scoren. Jij weet in ieder geval dat jij het type bent waar de ander op valt.

Stap # 3: Laat de ander opnieuw verliefd worden

Maak het tijdens de date zo gezellig mogelijk. Je kent je ex goed! Maak daar gebruik van. Spreek af in zijn of haar favoriete restaurant en zorg ervoor dat alles perfect is. Haal tijdens de date subtiel mooie momenten uit het verleden naar voren. Vlak na een breuk overheersen de minder leuke momenten. Door weer samen te zijn en door het te hebben over de leuke momenten, kunnen de gevoelens weer aangewakkerd worden.

seks ex - 2

Stap # 4: Zorg ervoor dat er een vervolgafspraak komt

Na een onvergetelijke date nemen jullie natuurlijk geen afscheid zonder een nieuwe afspraak te maken. Nog beter is om dezelfde avond nog een romantisch vervolg te geven aan de date. Sex op de eerste date mag natuurlijk bij een date met je ex. Laat het initiatief wel bij de ander liggen. Jij moet proberen om een leuke avond niet in een domper te laten eindigen. Probeer dus niets, maar leg de focus volledig op het regelen van een tweede afspraak.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

6 Reacties op "Je Relatie Terug met deze 4 Simpele Stappen"

 1. emmie says:

  Hoi, ik heb al sinds 6 juli met mijn vriendje (... Nu eigenlijk mijn ex) hij heeft het op de dag dat we half jaar hadden het uitgemaakt. De reden ervan was dat hij gevoelens heeft gekregen voor een ander meisje. Maar hij had nog steeds gevoelens voor mij. Hij wilde voor mij gaan had hij gezegd, alleen hij kon dat andere meisje niet uit zijn hoofd zetten en wilde haar niet kwijt. Hij vind dus ons beide leuk. Hij heeft dus ook besloten om met beide geen relatie te nemen en gewoon vrijgezel te zijn. Ik ben er kapot van, hij maakte me altijd zo gelukkig en ik hem ook. We waren altijd samen en hadden altijd het zo gezellig. Er was nooit wat aan de hand. Totdat zij hem appte en zei dat ze hem leuk vond. Ze zitten ook met elkaar soms in de bus , dus ging hij bij haar zitten en kreeg gevoelens voor dr. Als zij niet had geappt waren mijn ex en ik nu nog gelukkig samen. We appen wel, want we zijn ook beste vrienden. Hij heeft gezegd dat hij voor altijd wel van me zou houden en altijd om mij zou geven. Alleen ik wil hem terug. Maar ik weet niet hoe. Hij woont 1 uur van mij vandaan. Maar zat bij mij op school. Alleen nu zit in tegenover hem op school. Ik ben vaak eerder uit dan hem. Ik zou hem graag willen zien en hopen dat hij terug naar me gaat en me gaat missen. Hij mist me wel had hij gezegd maar hij wilt vrijgezel blijven omdat hij in de war is. Alleen dat meisje is volwassen , en hij niet en ik ook nog niet. Ze is 1 jaar ouder dan hem en iedereen praat negatief over haar. Ik weet niet wat ik moet doen. Hij wilt sowieso altijd me nog zien. Maar nu wilt hij rust omdat het 1 dag uit is. Ik weet dat hij nog om me geeft want hij zegt heel soms nog ik hou van je en dat hij mij nooit met een ander kan zien. Wat moet ik doen? Hoe krijg ik hem terug?

  • Annemarie Krijger says:

   Als hij jou dumpt zodra een ander meisje in beeld komt is hij het niet waard!! Wacht tot je iemand tegen komt die wel compleet voor jou gaat, dat verdient toch iedereen? En als je hem wel echt graag terug wilt, maak jezelf dan niet steeds beschikbaar voor hem. Laat hem er hard voor werken om jou terug te krijgen en laat hem je niet zien als plan B! Groetjes, Annemarie

 2. Ik says:

  Dat je sex moet hebben op je eerste date lijkt me nogal raar. Ik heb het zelf meegemaakt en dit mondde uit in een soort friends with benefits relatie. Totaal uit z'n verhouding. Belangrijk is het om de afstand te bewaren (bij een vrouw dan). Mysterieus blijven en niet te Needy overkomen. Dit is dan ook de meest voorkomende reden waarom vrouwen relaties beëindigen. Daarnaast moet je in de periode van rust weer contact maken met je innerlijke alfa-man. Jij bent de man en dus de leider in een relatie. Stop met je langer te gedragen als een kleine pussy want daar schiet je niks mee op.. Ga hardlopen, bankdrukken en eet broccolli. Maak testestoron aan en neem Arnold Schwarzenegger als je rolmodel (Beetje overdreven maarja je snapt wat ik bedoel). Ga stappen, andere vrouwen aanspreken. Doe je eigen ding, breng je eigen leven op orde. Op het moment dat je zelf een leuk leven hebt, goed in je vel zit, de juiste uitstraling hebt (hier is veel over te vinden, google maar eens op vrouwen versieren lichaamstaal) en zorg dat jij de leider bent die je ooit was. Ik heb zelf in deze periode ontzettend veel over mezelf geleerd en dat doe ik nog steeds. Blij met deze ervaring achteraf. Totaal getransformeerd van jongen tot man.

 3. Lennart says:

  klinkt wel erg makkelijk: ''laat je ex weer verliefd worden'' door een keertje met elkar uit te gaan. Maar mijn ex en ik zijn met best wel ruzie uit elkaar gegaan... Voor mi jis het echt niet zo makkelijk om weer even op een gezellige date te gaan.. Wil hem toch terug , dus wat kan ik anders nog meer doen? Gr Lennart

 4. Katinka says:

  mijn bitch van een ''beste vriendin ' heeft mijn vriend afgepakt!! Wist altijd al dat ze mega jaloers was, maar had niet verwacht dat ze hem ook echt zou proberen te verleiden en in tep ikken, stomme trut! Ik wil hem terug, het was gewoon eeven een tijdelijk verstandsverbeistering, want zij is gewoon een meester verleidster.. ze weet precies hoe ze iemand moet versieren en dat heeft ze bji hem ook gedaan, ik weet het gewoon zeker! k haat haar! Ik hoef haar niet meer te zijn, ik wil alleen hem terug...

 5. denise van heijs says:

  mijn verhaal sinds 3 weken geleden is het uit gegaan met mijn ex (vriend) hij geeft aan dat het niet allemaal aan mij ligt maar grootste deel wel, ik geef elke keer aan dat ik hem terug wil en super veel van hem hou.
  ik loop bij een psycholoog om me met mij zelf te helpen maar hij heeft daar geen vertrouwen in. mijn ex vriend en ik waren bijna 2 jaar bij elkaar en hadden en gezin.
  ik ben zoveel dingen aan het bedenken om mijn man terug te winnen,
  ik wil zo graag met een oplossing komen ik huil elke avond in bed en ga elke avond heel over stuur naar bed.

  kan iemand me advies geven of helpen..
  dringend aub..

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *