Geen Contact met Ex? Zo Krijg Je Hem/Haar aan de Praat!

Als het net uit is tussen jou en je partner kun je daar helemaal kapot van zijn.

Je kunt er zo mee zitten dat je het liefst weer terug gaat met je ex, ook al zijn er redenen geweest dat jullie relatie verbroken werd.

Maar nu heb je een probleem: jouw ex neemt zelf geen contact op en ontwijkt je eigenlijk zo veel mogelijk. Wat moet je nu doen? Kun je nu nog wel je ex terug krijgen?

Situatie 1: je ex neemt geen contact op

Het is begrijpelijk dat jouw ex en jij even geen contact onderhouden als het net uit is. Jullie hebben allebei tijd nodig om jullie gedachten te ordenen, en daar helpt contact met elkaar niet echt bij. Maar ondertussen is het al enkele weken of zelfs maanden verder, en jouw ex heeft nog nooit contact met je opgenomen. Of het ging alleen om praktische zaken. Wat nu?

Als je ex nu geen contact met je heeft, is de kans groot dat hij of zij dat in de toekomst juist wel weer wilt. Probeer eerst uit te vinden wat de reden is dat je ex geen contact meer opneemt. Heeft hij of zij al een ander gevonden? Dan is de kans nog erg klein dat je ex regelmatig contact met je wilt. Je kunt dan het beste een nieuwe relatie zoeken of andere manieren vinden om je kansen op een relatie met je ex te vergroten.

Je moet in ieder geval de verleiding weerstaan om contact met je ex op te nemen. Heeft hij of zij geen behoefte aan contact, respecteer dat dan. Je komt alleen maar wanhopig over als je toch telkens probeert hem of haar te bereiken.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Situatie 2: je ex reageert niet op jouw contact

Het kan ook zijn dat jij langzaamaan weer contact met je ex zoekt, maar dat hij of zij er gewoon niet op reageert en je eigenlijk negeert. Dat is ontzettend frustrerend. Het lijkt niet zoveel moeite om gewoon op dat ene mailtje of sms’je te reageren. Het gaat natuurlijk niet om de moeite die het kost, maar om het principe.

Waarschijnlijk wil jouw ex in dit geval ook liever geen contact. Het is dan van belang om zo snel mogelijk te stoppen met contact zoeken. Als je dit doet, weet hij of zij dat je de wensen van je ex respecteert.

Na een tijdje kan je ex dan zelf contact gaan opzoeken. Je moet dan niet als een suïcidaal visje gelijk toehappen, maar het rustig afwachten. Zo houd je zelf de touwtjes in handen en door afstand te houden kun je beter je gevoelens beoordelen. Je kunt namelijk al snel weer overmand worden door hevige gevoelens voor je ex.

Merk je dat je eigenlijk niet meer zo veel voor je ex voelt? Dan is het makkelijker om het contact te laten varen als je niet gelijk hebt toegehapt. Het belangrijkste wat je dus moet doen als jouw ex geen contact opneemt, is afwachten en zien wat er verder gebeurt. Kijk ondertussen wel naar een mogelijke andere leuke man of vrouw!

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

 • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
 • Hoe het continue geruzie te stoppen
 • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
 • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
 • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

3 Reacties op "Geen Contact met Ex? Zo Krijg Je Hem/Haar aan de Praat!"

 1. Lina says:

  Het is nu uit met mijn vriend, alleen hebben we elkaar nog wel op whatsapp? Is het verstandig om het te verwijderen, Of juist laten?

  • jan says:

   Heej lina ik weet het ook niet het is ook net uit tussen ons ik heb haar al een keer geblokt maar kreeg ik berichje via Facebook waarom ik het gedaan had en heb ik haar een ap stuurt maar reageert ze nie dus tjah

 2. Angelique van der Breggen says:

  Wij zijn 3,5 jaar bij elkaar geweest. Hebben veel ruzie om de omgang met zijn ex. Hij heeft 2 kids uit een eerder huwelijk, ik ook. De kinderen kunnen super goed met elkaar en wij ook met elkaars kinderen. Als we bij elkaar zijn is het ontspannen en leuk, tot dat zij weer om de hoek komt kijken

  Ik vind dat zijn ex manipuleert en alle bepaald voor ons, hij vind van niet. Hij wil haar blijven betrekken in zijn leven, behalve in dat van ons en ik vind dat niet nodig

  Wij hebben nu 2 weken geen contact meer na app ruzie en ik ben het zat. We zijn volwassenen en hebben 4 kinderen die ook recht hebben om te weten waar ze aan toe zijn

  Ik wil wel verder met hem, alleen niet hoe het nu gaat

  Wat adviseer jij?

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *