9 Liefdesverdriet Quotes / Zinnen om af te Rekenen met je Verdriet

Heb je last van liefdesverdriet? Dan helpt het niet om te huilen of boos te zijn.

In dit artikel probeer ik je de nodige steun te bieden en kun je met behulp van verschillende liefdesverdriet zinnen gemakkelijker liefdesverdriet verwerken. In deze moeilijke tijd kunnen liefdesverdriet zinnen veel steunen en geeft het veel kracht.

Een aantal mooie zinnen op een rij:

Je kunt je ogen sluiten voor dingen die je niet wil zien, maar je kunt je hart niet sluiten voor dingen die je niet wil voelen.

9 Liefdesverdriet zinnen op een rij

  • Huil niet omdat het voorbij is, maar lach om wat er gebeurd is.
  • Droom je leven niet, maar leef je droom.
  • Realiseer je de waarde van dingen voor het te laat is.
  • Het verleden kun je niet veranderen, de toekomst is in je handen.
  • Huil niet om iemand die niet om jou zou huilen.
  • Voor je de ware vindt, moet je soms meerdere kikkers kussen.
  • Communicatie is vaak het grootste probleem van de oplossing.
  • Elk afscheid is de geboorte van een herinnering.

Ik hoop dat de bovenstaande zinnen je de kracht geven om de moed niet te verliezen en het liefdesverdriet niet de overhand te laten nemen. Het is namelijk absoluut belangrijk om verder te gaan met je leven en niet teveel naar het verleden te blijven kijken.

Veel mannen en vrouwen vinden het moeilijk om af te rekenen met het verleden en blijven op deze manier voor lange tijd aan hun ex denken. Hiermee wordt niets opgelost en lijkt het verdriet alleen groter te worden.

Deze mooie zinnen zullen je misschien niet direct helpen aan een oplossing, maar zullen hier zeker een bijdrage in kunnen leveren.  Op het internet zijn veel liefdesverdriet zinnen te vinden die je steun kunnen geven. Haal hier je voordeel uit en zoek op deze manier troost om weer naar de toekomst te kunnen kijken.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Spreek gratis met ons en laat een coach jouw persoonlijke situatie beoordelen en wat je nu het beste kunt doen.

De toekomst

Je kunt het verleden beter achter je laten, de toekomst is namelijk het geen dat nog zal komen. En jij bent degene die de toekomst volledig in handen heeft. In jouw toekomst zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt teruggaan naar je ex, een andere relatie zoeken of een tijdje vrijgezel blijven.

Verkeer je nog instaat van liefdesverdriet? Dan is het vaak het slimst om nog een tijdje vrijgezel te blijven en kun je op deze manier gemakkelijker zaken op een rijtje zetten. Veel mannen en vrouwen vinden het moeilijk om alleen te leven en zoeken hierdoor al snel de troost bij een andere partner.

Vaak komen deze mannen en vrouwen bedrogen uit en worden niet gelukkig. Probeer het rustig aan te doen en je toekomst nog even te laten rusten, voor het verdriet uit het verleden verwerkt is. Kom je tot de constatering dat je jouw ex terug wilt en er alleen op deze manier een oplossing bestaat voor jouw liefdesverdriet?

Dan zijn er verschillende tips en technieken die je hier uitstekend bij kunnen helpen. Klik hier en ontdek mijn ex terug methode waarmee ik al legio mannen en vrouwen heb geholpen met het terugkrijgen van hun ex.

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *