2 Belangrijke Redenen om Ex Terug Forums te Vermijden

Het is uit met je geliefde. Leuk is dat natuurlijk nooit, maar dat is vaak niet het meest irritante aan het beëindigen van een relatie. Vaak is het meest vervelende dat je met veel vragen blijft zitten waarom het zo gegaan is. Lag het aan jou? Aan je geliefde? Of juist waarom het nog zo lang goed is gegaan?

Het is dan logisch dat je naar antwoorden gaat zoeken, en de kans is dan groot dan je op het internet terecht komt. Allerlei sites komen dan voorbij, van informatiesites tot forums, noem maar op.

Op dit moment is er een kans dat je de fout in gaat. Wanneer mensen dan wel wanhopig naar antwoorden gaan zoeken worden ze suggestibel voor vrijwel alles en stellen ze niet altijd de juiste kritische vragen. Waar dit probleem het grootst is, is op forums.

ex-terug-forum6

Niet alleen spreken mensen vaak uit eigen ervaring, ze praten zelfs ook weleens helemaal nergens over. Daarom is het beter om deze ‘’ex terug forums’’ te vermijden, en je vooral te focussen op informatiewebsites of boeken.

Je zal hier misschien niet zulke gedetailleerde tips gaan krijgen als bij forums, maar het uit elkaar gaan is vaak erg persoonlijk en is voor iedereen anders.

Hieronder zal ik verder ingaan op waarom je ex terug forums het beste kan vermijden.

Reden 1: Te persoonlijke verhalen en tips

Zoals net al gezegd zijn de verhalen die je op ex terug forums vaak vindt erg persoonlijk. Je weet wel, de verhalen die beginnen met ‘’Bij mij ging het allemaal zo…’’, met een verhaal over hoe het ging, hoe deze persoon zich nu voelt, en wat hij of zij eraan gedaan heeft.

Dat is allemaal goed bedoeld, maar daar heb je zelf niet erg veel aan. Natuurlijk, je kan er misschien wat lessen uithalen, maar dat kun je slimmer aanpakken. Je raadt het al: websites met informatie. Niet alleen staan daar die lessen zonder het – om niet al te brutaal te klinken – nutteloze verhalen, maar ze zijn vaak ook duidelijker, uitgebreider, en makkelijker te vinden.

Iets anders wat je ook kan gebruiken, is gewoon een boek. Er zijn zat boeken op de markt die allerlei tips geven over hoe je met een breuk om kan gaan en wat je eraan kan doen om je ex terug te krijgen. Het enige nadeel van een boek vergeleken met een website, is dat je bij een boek minder makkelijk jouw specifieke probleem kan opzoeken.

Op een website kun je meestal gewoon je probleem opzoeken, bij een boek moet je vaak bladeren totdat je iets gevonden hebt.

Daarbij komt bij dat ook niet elk verhaal een kern heeft wat je eruit kan halen, omdat veel mensen ook ‘’maar wat doen en zien wat er gebeurt’’. Zo kan het dus ook zijn dat je na een hele tijd speuren niets wijzer bent, afgezien van een treurig verhaal over hoe Gerda omging met de situatie nadat het uitging met Fred.

ex-terug-forum7

Maar goed, dan zit je dus met mooie verhalen maar weinig kennis, waardoor je weer tijd hebt verspild wat je beter kan gebruiken. Bijvoorbeeld om wel kennis te vergaren, of gewoon iets te doen om je gedachten juist niet op relatie te zetten (dat werkt overigens echt).

Een ander perspectief hierop is dat mensen, naast dat ze vaak persoonlijke verhalen vertellen, ook vaak bevooroordeeld zijn. Dit in tegenstelling tot concrete, objectieve tips die je krijgt bij boeken en informatieve websites.

Wat je dus krijgt zijn vaak botte reacties van mensen die ten eerste niet de situatie weten en ten tweede jullie beiden niet kennen. Vaak zijn ze veel te veel volgens stereotypes en daar heb je dus vrij weinig aan.

Het is je dus geraden om heel voorzichtig te zijn met info die mensen zo even aan je geven, als je dat überhaupt wil. Het beste is gewoon zelf objectieve informatie te zoeken. Heb je ook veel meer aan.

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Reden 2: Onjuiste informatie

ex-terug-forum3Dit is een veel voorkomend probleem, niet alleen op dit soort forums, maar over het algemeen in de samenleving ook: mensen die iets meegemaakt hebben en dan ineens denken dat ze er een volleerd expert over zijn.

Niet alleen dat, vaak is de uitleg als er wordt gevraagd waar ze deze kennis vandaan hebben iets in de lijnen van: ‘’Dat heb ik ergens een keertje gelezen’’, of ‘’Dat zei een vriend(in) van me een keertje’’.

Nu is er in principe niets mis met deze redenen, maar erg sterke argumenten zijn het niet. Je ziet namelijk steeds vaker in het nieuwsitems over de gevaren van forums, sites, noem maar op, die allerlei info verkopen alsof het de waarheid is. Dat terwijl de info heel erg mooi uit de duim is gezogen.

De kans is groter dat je dit soort info gaat vinden op forums dan op infosites, zeker omdat het vaak allemaal verschillende mensen zijn met hun eigen verhaal die je allemaal ook niet kent en elkaar ook nog weleens tegenspreken.

ex-terug-forum4Dan loop je het risico met meer vragen weg te lopen dan dat je er misschien beantwoord krijgt.

Bijvoorbeeld: op bijna elk forum kom je weleens het verhaal tegen waar wordt gezegd dat wanneer je relatie uit is, je ook geen moeite meer moet doen om het weer aan te wakkeren. Het is voorbij, klaar. Er waren namelijk een aantal oorzaken die ervoor gezorgd hebben dat het nu klaar is die je niet meer om kan keren.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

Kortom: het is verspilde moeite

Niet alleen is deze informatie compleet onjuist, het is ook nog eens volkomen ontmoedigend. Natuurlijk zijn er oorzaken dat je relatie voorbij is, maar dat wil absoluut niet zeggen dat het dan ineens compleet klaar is. Dat zijn juist dingen waar je aan kan werken zodat jij en je ex weer naar elkaar toe gaan groeien.

Als je dus goed oplet, zie je dat de mensen die dit soort statements maken, er van tevoren al vanuit gaan dat een beëindigde relatie niet meer opnieuw gestart kan worden, terwijl er tig boeken en websites zijn die het tegenovergestelde zeggen. En dan zet ik toch liever mijn geld op die boeken en websites.

Vergeet namelijk ook niet dat de mensen die dit zeggen ook vaak persoonlijk versus algemeen door elkaar halen. Misschien kan het voor hen inderdaad niet meer gefixt worden, dat kan echt, maar dat wil niet zeggen dat het voor jouw relatie ook zo is.

ex-terug-forum5

Ook een goeie is wanneer een van de twee vreemd is gegaan. Meestal komen mensen op forums veel te snel tot een conclusie en zeggen vervolgens dat je het wel kan schieten, terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zijn.

Het is namelijk vaak zo dat het een mooie reden is om eens goed met elkaar te praten, waardoor er juist dingen besproken en opgelost worden, waardoor de relatie meer kans heeft te overleven en zelfs beter kan worden.

Zo, nu ben je in ieder geval een beetje behoed voor de ‘’gevaren’’ van online forums om je ex terug te krijgen. Erg belangrijk wat ik er nog wel bij moet vermelden is dat deze informatie ook niet in 100% van de gevallen opgaat. Niet iedereen op ex terug forums is bevooroordeeld, geeft onjuiste informatie, of praat alleen maar over zichzelf.

Je zal heus ook mensen tegenkomen die daadwerkelijk goede, onderbouwde, en objectieve tips geven waar je echt iets aan hebt. En niet elk forum is even erg als de andere.

Het punt is dat je deze info ook veel makkelijker kan vinden op infowebsites en in boeken, wat je veel gedoe bespaart met betrekking tot het zoeken.

Het is dus ook niet dat je koste wat het kost alle forums moet vermijden en niets moet geloven van wat daar op staat, dat is niet het punt van dit artikel. Het punt van dit artikel is dat je op veel betere manieren kan zoeken naar de informatie die je nodig hebt. Het is dus aan te raden dat je ex terug forums vermijdt, niet noodzakelijk.

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Avatar foto

Drs. Edwin Edinga (psychool en relatietherapeut)

Drs. Edwin Edinga is sociaal psycholoog, relatietherapeut, auteur en oprichter van exterug.nl. In zijn carrière heeft hij vele stelletjes weer bij elkaar gebracht. Wil jij ook je ex terugwinnen? Bekijk dan de zeer effectieve Ex Terug Methode op exterugmethode.nl.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *