Ex Terug Methode Review – Of Het Werkt, en Mijn Mening

Een gelukkige relatie die opeens voorbij is; dat is een van de meest vreselijke gevoelens die er zijn. Je hebt het heel lang ontzettend naar je zin gehad met iemand, en die periode is plotsklaps voorbij. Maar je gevoelens zijn dat niet: deze kunnen nog heel lang aanhouden. Eigenlijk weet je al snel: ik wil mijn ex weer terug, ondanks dat het uit ging.

Nu is er een methode ontwikkeld door Edwin Edinga, sociaal psycholoog, genaamd “Ex Terug Methode”. Hierin zou hij je leren om je ex terug te krijgen met een simpel 7-stappenplan. Werkt deze methode echt, of is het te mooi om waar te zijn? Ik nam dit ebook eens goed onder de loep en schreef toen deze review.

Wie is Edwin Edinga?

Edwin Edinga is sociaalpsycholoog en relatietherapeut. Hij heeft gestudeerd in Amsterdam. Op zijn website zegt hij gespecialiseerd te zijn in attitudes, gedrag en relaties. Kortom, hij weet goed waar hij het over heeft als het gaat om relaties en wisselwerkingen tussen mensen (mannen en vrouwen).

Daarnaast schrijft Edwin Edinga veel artikelen op ExTerug.nl. Hier worden goede reacties op gegeven. Ook heeft Edwin sinds kort zijn eigen YouTube kanaal, waar hij filmpjes plaatst over relaties, je ex terugkrijgen en allerlei psychologische informatie hierover. De filmpjes zien er professioneel uit, dus we kunnen concluderen dat Edwin een veteraan in dit vak is.

edwin-edinga

9 Fatale Fouten Waardoor Je Nooit Meer Je Ex Terug Zal Zien

Er zijn 9 fatale fouten die mensen maken waarmee ze het voorgoed verprutsen met hun ex. Wil je er zeker van zijn dat jij deze fouten nooit maakt?

Download dan hier gratis het ebook met de 9 fatale fouten.

Voor wie is “Ex Terug Methode” geschikt?

Dit ebook is bedoeld voor iedereen die zijn ex wil terugkrijgen. Of je nu een korte relatie had van enkele maanden, jarenlang verliefd was op elkaar of zelfs eerst getrouwd was – Edwin zegt jou te kunnen helpen. Zo lang je de moeite wilt doen om jouw ex terug te krijgen, denkt Edwin dat het met zijn tips moet lukken.

Alvast een positief punt van dit boek is dat het zowel voor mannen als vrouwen geschikt is. De tips van Edwin zijn heel algemeen en voor iedereen toe te passen. Ook heeft hij op sommige punten in het boek aparte tips voor mannen en vrouwen, om je specifieker te helpen. Dat is erg aangenaam.

De “Ex Terug Methode” is ook heel duidelijk geschreven. Je weet precies wat je moet doen en wat Edwin bedoelt, zonder allerlei moeilijke woorden of vaktermen. Iedereen die zijn of haar ex terug wil krijgen, kan dus zijn boek lezen.

Wat is de kans dat jij je ex terug krijgt?

Doe deze test en ontdek hoeveel procent kans jij hebt om je ex terug te krijgen.

De opbouw van “Ex Terug Methode”

Eerst begint Edwin met een korte inleiding van het boek. Hij vertelt wat je van het boek kunt verwachten, en met een herkenbare anekdote wordt je gelijk meegesleurd in zijn verhaal. De inleiding is niet te lang, maar precies goed genoeg om je uit te leggen hoe de “Ex Terug Methode” precies werkt.

Wat mij opviel, is dat Edwin heel no-nonsense is in zijn boek. Hij garandeert je niet dat je je ex terug krijgt, wat ik van tevoren  wel had verwacht. Edwin is juist heel realistisch, en ziet ook wel dat het niet in elke situatie mogelijk is. Maar hij gaat je wel zo goed mogelijk helpen; en anders weet je met zijn tips precies wat je in een volgende relatie goed moet doen!

Vervolgens leer je over 5 fouten die je niet moet maken als je jouw ex terug wilt. Dat is handig, want door gelijk te weten wat je niet moet doen, voorkom je dat je aan het begin al domme dingen doet. Je wilt niet eerst tips krijgen, dan zelf wat dingen uitproberen, en er vervolgens achter komen dat dat helemaal niet werkt!

Dan begint het echte 7-stappenplan van Edwin. Dit stappenplan is logisch opgebouwd en leert je heel goed hoe je jouw ex terug kunt krijgen. De stappen worden uitgebreid uitgelegd, met veel tips, voorbeeldzinnen en -situaties en wijsheden van Edwin. Je kunt zien dat hij weet waar hij het over heeft.

Wat vooral goed is aan dit ebook, is dat je ook precies snapt waarom je bepaalde dingen moet doen. Het is niet een handleiding: doe dit en dat en je krijgt je ex terug. Nee, je leert de logica en de psychologie achter elke stap. Dat maakte het boek voor mij erg aantrekkelijk.

liefde quote

Werkt “Ex Terug Methode” ook echt?

Ik was een aantal maanden geleden zelf heel gelukkig in een relatie, maar toen maakte mijn partner het opeens uit. Natuurlijk was ik ontzettend verdrietig, maar ik besefte me ook dat ik nog heel veel van haar hield en eigenlijk niet zonder haar kon. Daarom ging ik op zoek naar manieren om haar terug te krijgen – en kwam ik terecht bij “Ex Terug Methode”.

Ik las het boek deels met ontzag en deels met verbazing. Want zoals Edwin het beschreef, leek het allemaal zo makkelijk! Ik snapte achteraf niet dat ik allemaal dingen verkeerd deed in mijn relatie. Dankzij het boek besefte ik waarom mijn relatie echt uitging, en dat al die ruzies waarvan ik dacht dat ze zinloos waren, toch nog ergens op sloegen.

Daarnaast leerde ik wat mijn partner echt van mij verlangde, en hoe ik haar gelukkiger kon maken. Maar ook kwam ik erachter hoe ik weer in contact met haar moest komen en weer met haar kon afspreken. We zijn nu een aantal weken verder sinds ons eerste contact, en ik moet zeggen dat het heel goed gaat. Officieel zijn we nog niet samen, maar het zit er zeker aan te komen.

Ik kan dus persoonlijk zeggen dat “Ex Terug Methode” goed werkt – het heeft me helpen beseffen wat ik fout deed en hoe ik mijn relatie weer spannend kon houden. Edwin weet precies hoe vrouwen en mannen in elkaar steken. Ik vond zijn tips erg logisch en praktisch uitgelegd. Daarom van mijn kant: hulde!

Bonussen van de “Ex Terug Methode”

Het ebook “Ex Terug Methode” kost €39,97. Dat lijkt heel veel, maar je krijgt er meer voor dan alleen dit ebook. Naast het boek “Ex Terug Methode”, krijg je namelijk ook 3 bonussen!

Dat zijn 3 extra ebooks, die zeker wel €15,- per stuk kosten. Je kunt ook zien dat deze ebooks goed aansluiten bij “Ex Terug Methode”. Ze gaan namelijk of over speciale situaties waarin je je ex terug wilt krijgen, of over manieren om je relatie te verbeteren en spannend te houden. Het is dus zeker geen loze inhoud die je erbij krijgt.

Deze ebooks zijn ook geschreven door Edwin Edinga, dus je kunt dezelfde kwaliteit verwachten als bij “Ex Terug Methode”. En dat voor een prijs van €39,97 is echt een koopje. Besef je: een sessie bij een relatietherapeut kost al snel meer dan dit, en met één sessie krijg je echt niet je ex terug.

De prijs lijkt op het eerste gezicht hoog, maar als je ziet wat je er allemaal voor krijgt, valt het best mee. De ebooks zijn van hoogwaardige kwaliteit en sluiten goed op elkaar aan. Je kunt hiermee denk ik zelfs in de meest uitzichtloze situatie wel je ex terugkrijgen!

Wat zeggen andere mensen over “Ex Terug Methode”?

Op de site van “Ex Terug Methode” zelf staan al een aantal klantervaringen. Ook in het boek zelf kun je van een aantal mensen lezen wat ze van het boek vinden. Uiteraard zijn al deze reviews positief, anders zou Edwin ze niet op zijn site of in zijn boek zetten. Ik kan ook niet achterhalen of de verhalen echt waar zijn, maar ik ga er maar even van uit van wel.

“Een paar dagen geleden heb ik je product aangeschaft omdat ik mijn ex terug moest krijgen! Ik moet toegeven, ik ben erg onder de indruk van hoe duidelijk en to-the-point de informatie is en de discretie waarmee het e-book geleverd is… en het is zeker iets om aan te raden aan mensen met dit probleem want ik had mijn ex in 2 weken tijd terug.”

– Rogier (28 jaar), Nederland, Omgeving Groningen

Dag Edwin, Je E-book was een uitkomst al was het alleen maar om me een richtlijn te geven want ik was al op de goede weg. Liefde laat zich niet dwingen dus ik denk dat als er nog steeds liefde is in een relatie die even stop is gezet vanwege omstandigheden, jou methode zichzelf na een tijdje gaat toepassen. Dat neemt echt niet weg dat het toch een steun was om je boek erbij te hebben. Wanneer twee mensen uit elkaar gaan en je weer bij elkaar probeert te komen zijn er zoveel emoties bij betrokken. Het was daarom erg prettig om je boek als richtlijn te gebruiken maar ook om er tekst in terug te vinden waarin ik me absoluut kon herkennen waardoor ik een gerust gevoel kreeg. Er was nog hoop! Mijn man en ik zijn weer samen en het gaat beter dan ooit.

– Chantal

Maar ook op andere sites zijn ervaringen te lezen:

Ik ben Edwin Edinga heel dankbaar voor de waardevolle informatie in het eBoek. Toen ik het boek aanschafte zat ik in de put, wilde mijn bed niet eens meer uit en leefde in een sleur. Ik ben nu niet meer hopeloos en heb weer controle over mijn emoties en acties. Ik kan je niet vertellen wat een opluchting dat is!

– Lisa (op relatie-redden.com)

Er zijn dus ook op andere websites mensen tevreden met “Ex Terug Methode”. Wat mij betreft is daarmee de kous af: als je jouw ex terug wilt krijgen, is dit ebook van Edwin Edinga je beste optie!

Ontdek de psychologische triggers om snel weer je ex terug te winnen

Volgens velen ben ik een expert op het gebied van dating, psychologie en relaties (ik ben daar vrij bescheiden in).

Ik heb een methode ontwikkeld met de exacte stappen en specifieke instructies om je ex terug te krijgen, ongeacht hoe hopeloos de situatie ook lijkt.

Ik leer je onder andere het volgende in mijn methode:

  • Stap voor stap wat je moet doen om je ex terug te krijgen
  • Hoe het continue geruzie te stoppen
  • Een truc waardoor je ex ongelooflijk veel aantrekkingskracht begint te voelen
  • Psychologische technieken die inspelen op het onderbewuste van je ex
  • En nog veel en veel meer…

Ontdek hier mijn revolutionaire methode en krijg zo snel mogelijk je ex terug:

Ex Terug Methode Risicovrij Uitproberen

Tom Dijks

2 Reacties op "Ex Terug Methode Review - Of Het Werkt, en Mijn Mening"

  1. Miepie says:

    Geld dit ook voor twee vrouwen relatie of Is dit echt voor man/vrouw

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *